chrupcia Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Cześć Daria :multi: chyba nawet wiem co to za nowy domownik ;) hehe ale czekam na foty, żeby się upewnić :razz: Quote
dysia-u Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Daria!!! nooo jak możesz tak !!! piśniesz słówko i trzymasz nas w takim napięciu Quote
Pegaza Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Tadam..przedstawiam nowego domownika dolaczyl do nas w piatek..zakochalam sie w nim od 1 wejrzenia no i go kupilam..:loveu: Kajetan po domowemu Kajtus..:) pierwsze chwile w domu..i poznanie Filipka.. maly peruwianczyk jest smialy i narazie grzeczniutki zobaczymy potem jak sie rozbryka.. Quote
Yorkomanka Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 śliczny ten nowy prosiek:loveu: on będzie miał chyba długie kudły? Quote
Pegaza Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Yorkomanka napisał(a):śliczny ten nowy prosiek:loveu: on będzie miał chyba długie kudły? Tak to peruwianka:) Quote
chrupcia Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/2evg7qd.jpg ojej :loveu: piękny jest jak i Filipek :loveu: dopiero teraz widać jaki Filipek już duży :o będziesz miała cudownych chłopaków :loveu: powiem Ci że masz szczęście do wyboru takich słodziaków, Kajtuś podoba mi się tak bardzo jak Filip :loveu: jakoś inne mnie nie zachwycają. Quote
megi82 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 o rety,rety....przez ciebie znowu mój TZ będzie biedny-znowu będę marudzić,że brakuje mi w domu małego czegoś typu świnka czy szczur.....piękny jest Quote
Pegaza Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Fajnie ze sie pros podoba:) mialam juz 2 chomiki w tym kolorze i teraz znow mnie ten kolor urzekl:loveu: a raczej swinka hehe mam juz dla was fotki pozmniejszane ale to sa fotki dzialkowe chcialam Wam pokazac jak sie zmienila dzialka.. fotki beda pokazywane jak zaczelismy i jak skonczylismy w miedzyczasie i psy tez pokaze..;) ale zanim fotki to Wam powiem ze w piatek na parkingu gdzie parkuje auto w miejscu gdzie pracuje oprocz mnie parkuje tez takie same auto jak i ja mam.. no i w piatek po pracy (myslami juz o swince hehe) probowalam otworzyc bagaznik auta ale nie swojego hehe wkladam klucz i ani rusz no kurcze co jest se mysle..jeszcze spojrzalam w szybe tylną i pomyslam ze jakies ciemne te szyby mam hmm (szyba przyciemnana- ja nie mam) no i po chwili patrze na rejestracje i w smiech szybka ewakuacja do swojego auta ktore sobie stalo w innym miejscu hehe Quote
chrupcia Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Świniaczek przesłodki :) teraz pewnie większą klatke trzeba będzie hihi ;) Quote
Marzena* Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Hehe to masz coś wspólnego z moim M ;) W piątek jak jechaliśmy na zakupy to próbował się dostać do nie naszego auta ;) Jest identyczne jak nasze tylko lakier w lepszym stanie ;) Nie wiem jak można tego nie zauważyć :evil_lol: Prosiaczek śliczny :) No i w ogóle to cze Daria :) Quote
kiniaaa Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Pegaza napisał(a): ale zanim fotki to Wam powiem ze w piatek na parkingu gdzie parkuje auto w miejscu gdzie pracuje oprocz mnie parkuje tez takie same auto jak i ja mam.. no i w piatek po pracy (myslami juz o swince hehe) probowalam otworzyc bagaznik auta ale nie swojego hehe wkladam klucz i ani rusz no kurcze co jest se mysle..jeszcze spojrzalam w szybe tylną i pomyslam ze jakies ciemne te szyby mam hmm (szyba przyciemnana- ja nie mam) no i po chwili patrze na rejestracje i w smiech szybka ewakuacja do swojego auta ktore sobie stalo w innym miejscu hehe Daria, dobrze, że alarmu nie włączyłaś w cudzym aucie :evil_lol: Kajtek jaki fajny :loveu: Ciekawe czy Filipek go polubi :) Quote
Pegaza Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Tak ten sam kolor przeciez do innego auta w innym kolorze bym nie podeszla ;) narazie Filip pokazuje malemu kto rzadzi ale juz jest lepiej niz bylo na poczatku..w koncu prawie rok byla sam na wlosciach;) teraz dam fotki dzialkowe mam nadzieje ze Was nie zanudze;) taka wygladala dzialka jak ją kupilismy widok z okna lewej strony dzialki nie widac ale tam byla trawa.. jak pamietacie ostatnio dzialka byla przekopana i wygladala tak prawa strona dzialki ta z okna widoczna lewa.. przyjechal pan z swoim sprzetem hehe wzial sie dziarsko do roboty.. a nasza Pipi dotrzymywala mu towarzystwa w celu.... Quote
Pegaza Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Taa oblizuj sie oblizuj przeciez glizdy sa takie dobre:mad: tutaj juz nic nie ma ide dalej.. chwila zadumy :cool1: a pancia w tym czasie grabi ziemie.. zwroccie uwage gdzie stoi te drzewo bo pozniej bedzie juz w innym miejscu;) a tutaj juz oboje walcujemy ziemie..Pipi uciekaj bo zaraz z ciebie bedzie glizda..!! reszta pozniej.... Quote
dysia-u Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 oj znam prace na roli, znam hihihi u mnie też dwa sezony nic nie rosnie w tym samym miejscu Quote
*Jot* Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Cześć Daria :multi: Śliczny ten Wasz nowy lokator :loveu: He he Ty to masz przygody....inne auto otwierać. :evil_lol: http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF8714.jpg o matko :crazyeye: uciekaj Pipi....uciekaj :crazyeye: Quote
Yorkomanka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 pipcie mi chciałaś rozjechać:mad: ty niedobra:mad: Quote
Pegaza Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Hej dziewczyny.. nastepna czesc fotek dzialkowych.. nastepnego dnia wstalam polamana z odciskami na rekach..a od rana znow byla harowka.. teraz wyglada to tak widok od strony domu.. prawa strona jeszcze do poprawki;) a tu widok od strony wejscia.. mialam chwile zwatpienia kiedy bylam juz bardzo zmeczona robotą ale nastepnego dnia kiedy juz polozylismy sciezke szybko mi przeszlo.. bo juz pomalu wylanial nam sie widok naszej nowej dzialki..jeszcze sporo przed nami do zrobienia ale juz nie tak ciezkiej pracy;) beda znow nowe nasadzenia..agrowloknina i posianie trawy:) Quote
chrupcia Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF8806.jpg śliczna ta Twoja działeczka :loveu: stopki fajnie wyglądają :) ale urośnie trawka, prawda ? Quote
Pegaza Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 dysia-u napisał(a):stopki cudne, z czego są? Ula wlasnej roboty M odlewal;) a zapytam co tam wkladal do formy:) Quote
Pegaza Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 [quote name='chrupcia']http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF8806.jpg śliczna ta Twoja działeczka :loveu: stopki fajnie wyglądają :) ale urośnie trawka, prawda ? Kasia bedzie bedzie pisalam pod fotka co jeszcze tam zrobimy.. ale jest spora roznica od 1 foty jak kupilismy a teraz co? inna sciezka, troche poprzesadzalismy krzewow, drzewek i zaraz inna dzialka sie zrobila jakby szersza:) Quote
Recommended Posts