*Jot* Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Cześć Daria :multi: Byłaś po tą maskotkę już ? :mad: Rośliny super,pięknie na działce będą wyglądać.:) Livka słodka i piękna ja zawsze. :loveu: http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/016-2.jpg i moja ślicznotka :loveu: I imprezka za 1000 stron Quote
dysia-u Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 oooo 1000 stronka ciekawe czy sie załapie? ale u nas przeszła burza uuuuuu dobrze że krótko grzmiało. takie krople deszczu padały jakich dawno nie widziałam Quote
karkakarka Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Na tysiaka to i ja się muszę załapać :B-fly::B-fly: http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/031-4.jpg śłicznota :loveu: Edzit: d..pa nie załapałam się :( Quote
Pegaza Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Karina fajnie ze wpadlas tylko szkoda ze ja teraz nie moge zobaczyc Twoich dziewczyn:( aa bym zapomniala napisac.. moje dziecko w piatek zlamalo ręke na w-f..no super nie..? M w zeszlym roku o tym samym czasie noge a teraz Ona..:( no to mamy fotki dzialkowe tym razem z dzialki moich rodzicow :) :loveu: chwila odpoczynku.. Quote
kiniaaa Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 ania90 napisał(a):sliczne fotki:) e tam fotki, ŚLICZNE DZIEWCZYNY :loveu: Daria a Livki nie ścinasz? Quote
ania90 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 kiniaaa napisał(a):e tam fotki, ŚLICZNE DZIEWCZYNY :loveu: Daria a Livki nie ścinasz? he he dziewczynki sa piekne :loveu: Quote
dysia-u Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Daria te złamania to dziedziczne? hihihi nie martw się na dzieciach goi sie jak na... mój też miał w zimie ręke i jest ok , no ale potrzeba czasu odszkodowanie dostanie , kupi se co na pocieche hahahahha Quote
*Jot* Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [quote name='kiniaaa']e tam fotki, ŚLICZNE DZIEWCZYNY :loveu: Śliczne dziewczyny na fotkach :diabloti: :loveu: http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/034-6.jpg moja malutka :loveu: Hej Daria !! Biedna ta Twoja córka...jak długo będzie gips nosić ? Moja Luiza kiedyś złamała rękę w nadgarstku. :roll: Quote
kiniaaa Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Gips nic strasznego, mówię to ja która 6 tygodni miała gips na pół ciała... nie żartuję... Później kolejne kilka tygodni w temblaku bark... Deprecha pełną parą była... Ale jak tylko ręka to luzik :) Lewa czy prawa? Quote
Yoko2009 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Cześć Daria:) Śliczne dziewczynki:) Nie martw sie mój syn też ma rekę w gipsie juz 3 tyg, złamał sobie palec na wf Quote
megi82 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 jak u Ciebie sytuacja? przy okazji zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/207994-Dla-Gucia-!-Zapraszam-! Quote
karkakarka Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Fotki mogę dać w głównej galeri ;) http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/010-4.jpg pędzący mop :D Quote
Paulinka10 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Cześć dziewczyny;) widze że sezon działkowy w pełni:)dziewczyny śliczne;) a córci zdrowia życze...synek koleżanki wlasnie kilka dni temu złamał ręke na rolkach,4 tyg gips..... Quote
Pegaza Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Cze :) czytam Wasze wypociny i mi przypomnialyscie ze zapomnialam zadzwonic do agentki wlasnie w sprawie tego wypadku corki..mialam dzwonic do mojego lekarza zapytac o wynik i tez mi to wypadlo z glowy..zwyczajnie kolo 15 na chwile chcialam sie zdrzemnac i tak przyspalam ze mnie M obudzil o 17 :30, pewnie bym nadal nynala gdyby nie wrocil do domu;) to jest lewa ręka na szczescie..;) gips na 3 tygodnie bo miala slaby obrzek wiec jest dobrze..;) Paulinek dzialka teraz wyglada jakby miny na niej byly wysadzane;) ale mamy juz zamowiona usluge glebogryzarki za 2 tygodnie wiec potem prace juz pojda do przodu;) jeszcze musze sobie agrowloknine zamowic na alegro by sie nie bawic z chwastami;)i w koncu jak tam przyjade bede mogla siedziec a nie ciagle grzebac w tej ziemi hehe fotki.. a Ty tu czego co ? a potem byl sus w strone niego ale fotki brak;) Quote
eria Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 fatalnie z tą ręką :( oby się bez komplikacji zrastała! Quote
Paulinka10 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Ale potem jak przyjemnie Ci sie bedzie wylegiwać;),w brennej mieliśmy możliwosc opiekowania sie działką,ale moj chlop nie chce...pieron jeden:( Quote
dysia-u Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Daria ta agrowłóknina jest konieczna, ale kup sobie tę grubszą, moze i troche droższa ale bardziej chroni przed przerastaniem trawą. w nocy padało a rano nie mogłam oczom uwierzyc jak w ogrodzie zrobiło sie jeszcze bardziej zielono, krzewy jakby podrosły... majowy deszczy czyni cuda Quote
ania90 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 deszcz tez jest potrzebny w koncu:) tylko zeby w nocy padalo a w dzien nie to by mi sie bardzo podobalo:) Quote
Pegaza Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Cze :) Paula a to faktycznie pieron;) a ta dzialka rodziny czy obcych? Dzieki Ania:) Ula mam juz upatrzona jest gruba..a co do rosniecia to faktycznie wyroslo nam tyle krzewow na dzialce ktorych w zeszlym roku wogole nie bylo.. w tym roku pogoda laskawsza..;) Ciesze sie ze sie podobaja :) tutaj dla porownania bukszpany jeden sadzony w zeszlym roku a drugi w tym roku.. berberys tutaj jeszcze okazaly krzak a wczoraj jak go M wyciachal to az wstyd pokazac temu tylko nozyce dac do reki wrr stwierdzil ze odrosnie taaa a teraz wyglada taki biedniutki.. a ten nie wiem czy ten teges czy pasazer na gape hehe w kazdym badz razie zabek malych mamy sporo.. w oczku przybylo rybek..:) jest na co popatrzec.. spioch;) niemozliwe ze w koncu odpoczywa;) Quote
kiniaaa Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 cze Daria :multi: ale dziewuszki się wylegują na działeczce, jak im dobrze :loveu: ja też chcę :lol: a te żaby to nie wiem co robią... pozostawię to bez komentarza :eviltong: Quote
chrupcia Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Cześć Daria!! http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/115-3.jpg Livcia pierwszy raz taka spokojna :loveu: ;) pewnie aportu gdzieśtam pilnowała ;) hihi córcia biedna... oby się szybko goiło!! Quote
Recommended Posts