Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oooo 1000 stronka
ciekawe czy sie załapie?
ale u nas przeszła burza uuuuuu
dobrze że krótko grzmiało. takie krople deszczu padały jakich dawno nie widziałam

Posted

Karina fajnie ze wpadlas tylko szkoda ze ja teraz nie moge zobaczyc Twoich dziewczyn:(
aa bym zapomniala napisac.. moje dziecko w piatek zlamalo ręke na w-f..no super nie..? M w zeszlym roku o tym samym czasie noge a teraz Ona..:(
no to mamy fotki dzialkowe tym razem z dzialki moich rodzicow :)

:loveu:

chwila odpoczynku..

Posted

Daria te złamania to dziedziczne? hihihi
nie martw się na dzieciach goi sie jak na...
mój też miał w zimie ręke i jest ok , no ale potrzeba czasu
odszkodowanie dostanie , kupi se co na pocieche hahahahha

Posted

Gips nic strasznego, mówię to ja która 6 tygodni miała gips na pół ciała... nie żartuję...
Później kolejne kilka tygodni w temblaku bark...
Deprecha pełną parą była...

Ale jak tylko ręka to luzik :)
Lewa czy prawa?

Posted

Cześć dziewczyny;)
widze że sezon działkowy w pełni:)dziewczyny śliczne;)
a córci zdrowia życze...synek koleżanki wlasnie kilka dni temu złamał ręke na rolkach,4 tyg gips.....

Posted

Cze :)
czytam Wasze wypociny i mi przypomnialyscie ze zapomnialam zadzwonic do agentki wlasnie w sprawie tego wypadku corki..mialam dzwonic do mojego lekarza zapytac o wynik i tez mi to wypadlo z glowy..zwyczajnie kolo 15 na chwile chcialam sie zdrzemnac i tak przyspalam ze mnie M obudzil o 17 :30, pewnie bym nadal nynala gdyby nie wrocil do domu;)
to jest lewa ręka na szczescie..;)
gips na 3 tygodnie bo miala slaby obrzek wiec jest dobrze..;)
Paulinek dzialka teraz wyglada jakby miny na niej byly wysadzane;) ale mamy juz zamowiona usluge glebogryzarki za 2 tygodnie wiec potem prace juz pojda do przodu;) jeszcze musze sobie agrowloknine zamowic na alegro by sie nie bawic z chwastami;)i w koncu jak tam przyjade bede mogla siedziec a nie ciagle grzebac w tej ziemi hehe
fotki..

a Ty tu czego co ? a potem byl sus w strone niego ale fotki brak;)

Posted

Daria ta agrowłóknina jest konieczna, ale kup sobie tę grubszą, moze i troche droższa ale bardziej chroni przed przerastaniem trawą.
w nocy padało a rano nie mogłam oczom uwierzyc jak w ogrodzie zrobiło sie jeszcze bardziej zielono, krzewy jakby podrosły...
majowy deszczy czyni cuda

Posted

Cze :)
Paula a to faktycznie pieron;) a ta dzialka rodziny czy obcych?
Dzieki Ania:)
Ula mam juz upatrzona jest gruba..a co do rosniecia to faktycznie wyroslo nam tyle krzewow na dzialce ktorych w zeszlym roku wogole nie bylo..
w tym roku pogoda laskawsza..;)
Ciesze sie ze sie podobaja :)
tutaj dla porownania bukszpany jeden sadzony w zeszlym roku a drugi w tym roku..

berberys tutaj jeszcze okazaly krzak a wczoraj jak go M wyciachal to az wstyd pokazac temu tylko nozyce dac do reki wrr stwierdzil ze odrosnie taaa a teraz wyglada taki biedniutki..

a ten nie wiem czy ten teges czy pasazer na gape hehe

w kazdym badz razie zabek malych mamy sporo.. w oczku przybylo rybek..:) jest na co popatrzec..
spioch;)

niemozliwe ze w koncu odpoczywa;)

Posted

cze Daria :multi:
ale dziewuszki się wylegują na działeczce, jak im dobrze :loveu:
ja też chcę :lol:

a te żaby to nie wiem co robią... pozostawię to bez komentarza :eviltong: