megi82 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 miło,że o Somie pamiętają inni ja dodałam w końcu fotki-więc zapraszam cię na zaległości Quote
Paulinka10 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Wszyscy pamietamy o Somie [*] Cześć Daria;) ile fajnych zdjec,ja juz to mówiłam ale zazdroszcze Ci tej działki...;) Quote
Marzena* Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Daria nie uwierzysz, ale dziś śniła mi się Twoja Soma :) Mieszkała z nami ;) Quote
Pegaza Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='Marzena*']Daria nie uwierzysz, ale dziś śniła mi się Twoja Soma :) Mieszkała z nami ;)[/QUOTE] A grzeczna aby byla?;) Ula poprostu bylam u niej w odwiedzinach;) Quote
eria Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 wylowilismy rybki jaszczurke traszke i zabki. traszka to nie jaszczurka - to płaz tak samo jak żaba ;) pamiętamy Somę,pamiętamy (*) Quote
dysia-u Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 przyszłam zobaczyć co u ciebie teraz to nie ma żadnego nadrabiania zaległości, żadnych newsów w galeriach buuuuuuuuuuuuuuuu nikt nie pociesza, nie rozśmiesza ech! pewnie ostatni zgaszą światło Quote
Yorkomanka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Daria, Ula wy wiecie gdzie szukać towarzystwa tylko się wam nie chce:eviltong: a miały byście trochę do nadrabiania:eviltong: Quote
dysia-u Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 ja jestem niereformowalna a to drugie forum jest jakieś inne? czym sie różni? oprócz tego że jest nowe? Quote
Yorkomanka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 różni się tym że jest większy ruch:eviltong::p :diabloti: Quote
Pegaza Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='eria']traszka to nie jaszczurka - to płaz tak samo jak żaba ;) pamiętamy Somę,pamiętamy (*)[/QUOTE] Dzieki za uswiadomienie;) hehe taa znam sie na plazach jak malo kto.. jak widac hehe dzieki.. Quote
Pegaza Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='Yorkomanka']różni się tym że jest większy ruch:eviltong::p :diabloti:[/QUOTE] Hm jesli bym miala odejsc na inne forum to takie gdzie sa rowniez inne rasy gdzie poznam nowych znajomych..a po cichu o tym mysle nawet mam juz jedno wybrane;) Quote
Marzena* Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Pegaza']A grzeczna aby byla?;) [/QUOTE] Była baaaardzo grzeczna :) [quote name='Yorkomanka']Daria, Ula wy wiecie gdzie szukać towarzystwa tylko się wam nie chce:eviltong: a miały byście trochę do nadrabiania:eviltong:[/QUOTE] Racja, brakuje nam Was ;) Quote
*Jot* Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Marzena*']Racja, brakuje nam Was ;)[/QUOTE] To trzeba na dg wchodzić ,dziewczyny sa tutaj.:eviltong: Cześć Daria :multi: Dawaj zdjęcia. U mnie będą jutro jakby co. :diabloti: Quote
Pegaza Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Ze jak Jola dawaj? a poprzednie nie laska skomentowac hę? no dobra cos tam mam;) widoczne rybki;) Pipi byla pierwsza przy "rylu"..bo podobaly jej sie glizdy w ziemi nawet jedną sobie przywlaszczyla i nosila z duma na glowie hihih przekopana dzialka.. teraz czeka na glebogryzarke... Quote
chrupcia Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Cześć Daria!! :) jak deszcz popada to bedziesz miała nieźłe błotko :o ;) a po co to tak przekopana ? Quote
kiniaaa Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 hej Daria :) ooo co ja czytam, Pipi z glizdami się polubiła :lol: ale chyba ich nie jadła co? :evil_lol: a drugą panienkę gdzie na fotkach zgubiłaś... Quote
tigrunia Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/063-3.jpg ojej.. i co z tym dalej? :roll: Piposzka jaka blondyna :loveu: Quote
*Jot* Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Cześć Daria :multi: Już nadrobiłam wszystko. Pipcia moja piękniutka jest.:loveu: I Livunia :loveu: http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/060-1.jpg widzę,że rybki na patelnię już rosną :evil_lol: Córka na koniku super :p Też jeździłaś oczywiście ? :eviltong: Quote
dysia-u Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='karkakarka']Kto tak przekopał tą działkę :shock: Hej De![/QUOTE] dżdżownice haahahahahah Quote
ania90 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 he he to niezle stado tych dzownic musisz miec ze tak przekopaly:eviltong: a moze je hodujesz co? Quote
dysia-u Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 ludzie chodują rózne gadziny Daria akurat to hihi Daria masz je w jakiś boksach czy na wybiegu ? hihi Quote
ania90 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 musi miec na wybiegu bo przeciez nie jest zwolenniczka trzymania zwierzat na uwiezi he he Quote
Recommended Posts