Pegaza Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Ja Ci Kasia nie pomoge bo nie wiem.. no szczeka szczeka ze czasem uszy puchna..:roll: ratlerek czy pinzcerek to chyba to samo..;) no coz zobacze jakie filmiki beda wychodzic z fona.. fotki hmm nie ma czasu na foty bo pracuje do pozna...i jak wroce po ciezkim dniu to bawie sie w kucharke, w sprzataczke, praczke itp..moze cos na przyszly tydzien.. Quote
*Jot* Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Pegaza napisał(a):bawie sie w kucharke, w sprzataczke, praczke itp.. Skąd ja to znam ? :cool3: Cześć Daria :multi: Quote
Marzena* Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Ale fajny filmik :) Dziewczyny szczęśliwe i rozbawione :) A mi brakuje wypadów na łono natury :( Niestety Carmenka niezainetesowana teraz takimi wyprawami, spacery teraz są beee a Vikunia bez niej też nie chce chodzić :( No i oczywiście cze Daria :) Quote
Pegaza Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Borówka16 napisał(a):Hej Daria :loveu: A Ty nie masz co robic o tej porze? heh cze:) dzieki Marza:) i tez cze..:) Quote
FREDZIU Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Daria lubi prasować???????:crazyeye:przyjedź do mnie plis:evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 dysia-u napisał(a):Daria ale obiecałaś mi prasowanko!!!!! FREDZIU napisał(a):Daria lubi prasować???????:crazyeye:przyjedź do mnie plis:evil_lol::evil_lol: Lubie jak mam dobrej jakosc zelazko i deske hehe czyli zelazko musi byc ciezkie a deska szerokkaaaa:) Quote
*Jot* Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Pegaza napisał(a):A Ty nie masz co robic o tej porze? heh cze:) No Daria...z randki wróciła....:diabloti: Cześć :multi: Dawaj jakieś filmiki...ale już :mad: Quote
Pegaza Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 *Jot* napisał(a):No Daria...z randki wróciła....:diabloti: Cześć :multi: Dawaj jakieś filmiki...ale już :mad: tej czatowej? albo prawdziwej hihi eee nie ma filmikow Jola ja nie kamerzysta: Uśmiecha się: Quote
*Jot* Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Pegaza napisał(a):tej czatowej? albo prawdziwej hihi eee nie ma filmikow Jola ja nie kamerzysta: Uśmiecha się: Pewnie,że z prawdziwej ;) Nagrywaj,nagrywaj..... Quote
Pegaza Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 *Jot* napisał(a):Pewnie,że z prawdziwej ;) Nagrywaj,nagrywaj..... to jak bede kiedys na dzialce to nagram..bo w domu nic sie nie dzieje a na dworze w tym upale moje psy zwlaszcza Pipi ledwo ciagnie swoje lapiny..;) Quote
Borówka16 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Pegaza napisał(a):A Ty nie masz co robic o tej porze? heh cze:) dzieki Marza:) i tez cze..:) Ano ni mam :lol: Spać się nie chce, robić się nic w chałupie nie chce, to co mi pozostało jak przy kompie siedzieć? :eviltong: Hej De! :multi: FREDZIU napisał(a):Daria lubi prasować???????:crazyeye:przyjedź do mnie plis:evil_lol::evil_lol: I do mnie, do mnie!!! :cool3::diabloti: Pegaza napisał(a):tej czatowej? albo prawdziwej hihi eee nie ma filmikow Jola ja nie kamerzysta: Uśmiecha się: Tak, oczywiście zgadłyście, na randce byłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Haha :evil_lol: Pegaza napisał(a):to jak bede kiedys na dzialce to nagram..bo w domu nic sie nie dzieje a na dworze w tym upale moje psy zwlaszcza Pipi ledwo ciagnie swoje lapiny..;) To szybko jedź na tą działkę, a nie KIEDYŚ :mad: My chcemy już, teraz! :mad:;) Quote
Pegaza Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Oj to jeszcze musisz poczekac..tak szybko sie nie da;) Quote
FREDZIU Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Nam się w upały też nie chce chodzić, Fredzia przytula sie tylko do ścianki;) Quote
Pegaza Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Znalazlam staroc z zimy hihi to tak na ochlode hihi Quote
chrupcia Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Cześć Daria :multi: http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/20110106308.jpg hihi to faktycznie mnie ochłodziło jak zobaczyłam taki gruby sweter :evil_lol: teraz to bym sie w nim ugotowała :D Quote
Pegaza Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 [quote name='chrupcia']Cześć Daria :multi: http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/20110106308.jpg hihi to faktycznie mnie ochłodziło jak zobaczyłam taki gruby sweter :evil_lol: teraz to bym sie w nim ugotowała :D Oj tak sweter jest gruby a wtedy byl taki ziąb siedzielismy na dzialce i czekalismy az sie zagrzeje w piecu;) narescie troche ochlody przyszla burza slonce se poszlo ale mi i tak ochota na sprzatanie nie wrocila..ale za to goląbki na jutro juz mam;) Quote
Paulinka10 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Cześć Daria;) no to daj no jeszcze jakieś chłodzące foty bo ja mam w domu saune... Quote
Pegaza Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Nie ma zimowych sa swinkowe..;) modele..;) nudne te fotki heh a psy narazie czekaja w kolejce na foto;) Quote
kiniaaa Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/sesja025.jpg genialne zdjęcie :lol: Filipek znudzony sesją, no cóż :) http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/sesja005.jpg jaki fajny puszek ma :) Quote
Paulinka10 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/sesja005.jpg jaki słodziak:loveu: Cześć Daria;) Quote
chrupcia Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Cze Daria :p jeeeej ale ten Filip ma zębiska :o ugryzł Was kiedyś ? :razz: z Kajtusia mały model :loveu: Quote
Recommended Posts