Borówka16 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Darcia , Ty wiesz ,że zrobiłaś dobrze ,tak trzeba było , tak postąpił by każdy kochający właściciel. Soma na pewno patrzy na nas z góry. Quote
Borówka16 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Darcia , Ty wiesz ,że zrobiłaś dobrze ,tak trzeba było , tak postąpił by każdy kochający właściciel. Soma na pewno patrzy na nas z góry. *** I ja się poryczałam :placz::placz::placz: Quote
tigrunia Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Daria.. Nie wiem co napisać :shake: Nie było mnie u Ciebie już parę dni, zaglądam się przywitać a tu takie przykre wieści :-( Nie będę chyba oryginalna pisząc, że i mi łzy popłynęły po przeczytaniu Twojego "listu do Somki" .. [*] Bardzo mi przykro i wiedz, że jesteśmy z Tobą i popieramy wszystkie Twoją decyzję! Somcia już nie cierpi [*] Quote
Aga&Dakar Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Dawno mnie nie było i dawno nie wylałam tylu łez. Daria ona biega teraz po zielonej trawce i jest szczęśliwa. Nawet nie wiesz jak bardzo jest Ci wdzięczna, że pomogłaś jej przejść za tęczowy most. Wiem jakie to było dla Ciebie trudne ale to jest dowód na to jak bardzo Ją kochałaś. Trzymaj się. [*] [*] [*]SOMA [*] [*] [*] Quote
*Agnieszka* Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Dokładnie Aga ma rację!!!Daria Twój aniołek nie będzie chciał widzieć Twoich łez i bólu ona Cię chce widzieć uśmiechniętą..pamiętaj kiedyś się spotkacie;)Jest w Twoim serduszku nosisz ją tam głęboko w pamięci..zresztą my też.Ona już naprawdę nie cierpi,nic ją nie boli jest szczęśliwa..znów jest młoda i zdrowa. Quote
madziasto4 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Zajrzałam, zobaczyłam tytuł.. Daria bardzo mi przykro, trzymaj się jakoś :(( Quote
Pegaza Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Dziekuje dziewczyny..:( pustka nadal.. nie chce mi sie nic..nic..nic.. na podlodze sa wlosy Somy a ja nie chce by znikly..nie wiem czy odkurzac czy nie..musze sie przemóc.. wpadne do Was jak ogarne sie troche..bo narazie jest ciezko..przyjdzie taki moment ze bedzie juz lepiej.. czas leczy rany.. Quote
andzia23 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Nie wiem co mam napisać tylko łzy mi lecą jest mi bardzo przykro. Jak sobie pomyśle, że moje psy tez kiedyś odejdą to ja nie wiem co wtedy będzie. Trzymaj się wszyscy jesteśmy sercem z Tobą. Quote
dzasta Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Ehhh DE weszłam na sekundkę na DGM bo miałam akurat chwilkę i takie wieści.... Spłakałam się jak bóbr... [ ' ]...... Ehhh uciekam nie przeglądam dalej..... Trzymajcie się !!! Quote
Pegaza Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Czy moglo mnie w tym tygodniu cos jeszcze zlego spotkac..myslalam ze juz nie a jednak..dzis sie dowiedzialam ze mama dzieciaczka chce sie zwolnic z pracy (psychicznie nie daje rady)no i wiadomo jak ona w domu to i ja rowniez..a zanim znajdzie nowa prace to potrwa..eh...jutro cos bede wiedziec wiecej, jak dlugo jeszcze tam porobie..znow bedzie pod gorke..eh.. nie poodkurzalam nie dalam rady.. Quote
dysia-u Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Daria taaaaka zima to nie zamartwiaj się że musisz siedzieć w domu cieplutko , kawka pachnie a że w portfelu cienko...no cóż zawsze cos jest kosztem czegoś nowy rok na pewno wkroczy z wiekszym optymizmem Quote
megi82 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 daj jutro znac co z pracą trzymaj się jakoś...pisz do nas...trzymam kciuki za twoją prace Quote
laurin Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Daria siedzę i ryczę :( Przykro mi strasznie :( Quote
Karolina. Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło. Będzie dobrze! Quote
Borówka16 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Hej Daria Ja też trzymam kciuki , będzie wszystko ok ! Quote
*Agnieszka* Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Cześć Daria:)Wiesz że po burzy zawsze świeci słońce???u Ciebie będzie świeciło mocno zobaczysz..jesteś twarda i dzielna..dasz radę..co nas nie zabije to nas wzmocni..wiesz o tym??? Quote
Pegaza Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Cze..wpadlam dzis do Was w odwiedziny bo przynajmniej tyle "nie rozmyslam.." ale jak przychodzi noc..ehh...:( hm czekam na fona co dalej z nia bedzie bo ma mozliwosc szkolenia w innej placowce..wiec moze zostane.. jutro dopiero posprzatam.. zmyje zapachy Somy..i Livka juz nie bedzie chodzic z nosem przy ziemi na miejscu gdzie lezala.. w miejscu gdzie Soma spala zostawilam taki maly kocyk (ktory dawalam na ogol na lato by jej za mocno nie grzal) bo te miejsce zbyt puste bylo.. reszte kocy zawioze do schroniska tylko musi sie pogoda poprawic bo warunki fatalne na drodze..dzis mialam 2 proby wjazdu z naszego parkingu gdzie mamy pod gorke i na dodatek mamy 2 zwalniajce progi.. Quote
kiniaaa Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 hej Daria!! no to powodzenia z ta pracą, musi być dobrze! ;) pod górkę i 2 progi, mhm ciekawie... też jestem kierowcą i pewnie bym sobie nie poradziła w taką pogodę.. :eviltong: Quote
chrupcia Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Cześć Daria :) pisałaś u mnie że Liv w kurtce nie czuje się tak swobodnie jak w sweterku, a nie przemaka sweterek jej bardzo?? Quote
*kleo* Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Cześć Daria :p Dziś gadałam z mamą i mówiła że po mieście jeździ 30 na godzinę tak jest zasypane, w tej chwili wcale mi nie jest źle że nie mam własnego auta :eviltong: A co do porządków - przyjdzie czas, że będziesz na to gotowa, sama wiem po sobie że trochę trzeba odczekać... Quote
Yorkomanka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Duśku nie przemaka chyba że wejdzie w śnieg po moje kolana:diabloti: Quote
*Jot* Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Cześć Daria :multi: Super,że zaglądasz i nawet galerie odwiedzasz.Tak trzymać :Rose: Quote
*Agnieszka* Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [quote name='jot11']Cześć Daria :multi: Super,że zaglądasz i nawet galerie odwiedzasz.Tak trzymać :Rose:[/QUOTE] ...Bo najgorzej jest zamknąć się w swojej rozpaczy:(Więc Daria zaglądaj jak najczęściej!!! Quote
Recommended Posts