Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Daria !!
Pipi czy uczesana czy nie to zawsze jest piękna :loveu:
[url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/100-4.jpg[/url] moja malutka :loveu::loveu:

Posted

poczochrańce są śliczne

przy okzaji zapraszam na wąteczek yorków w potrzebie: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/197999[/URL]

oraz skarpeta yorkowa: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/197995[/URL]

Posted

Cześć Daria dopiero dziś przeczytałam o Somie, przeczytałam Twój list do Somy. Łzy lały mi sie strumieniem, ale tez uważam że dobrze zrobiłas. Ja rok przed tym jak do nas trafiła Fredzia przeżyłam to samo. Musiałam uśpić Pluta, był z nami prawie 13 lat. Ciężko było podjać tą decyzję, ale była to decyzja dla niego dobra, cierpiał okropnie, cieżki oddech, woda go zalewała, co mogło byc lepszego jak zbawienny sen.
Trzymaj się:-(
A teraz o dziewczynkach, co tu dużo pisać, są śliczne jak zawsze:loveu:

Posted

Cze..
jakos nie mam weny do tych tematow..;)
Fredziu, Some krew zalewala..a Twojego woda..czyli bardzo podobne mieli schorzenia..jest mi nadal ciezko sa dni kiedy jest oki a np od 3 dni chodze i co chwile placze..bo tak bardzo bym chciala jej leb usciskac wielki..:(
Jola mozna tak powiedziec..bo oprocz nianczenia biore zlecenia..;)Ty wiesz..

a teraz opowiem Wam co znow dzis zrobilam :p
rano wyszlam o 5:00 z psami na dwor..i zrobilam koleczko za blokiem chcialam jeszcze jeden blok okrązyc ale zblizam sie do parkingu i co widze samochod ktory stoi na ulicy..no to super mysle ja nie wyjade..bo mnie zablokowal..a wczoraj specjalnie go przeparkowalam no i masz kobito na wlasne zyczenie..widze marka opel rejestracja nic mi nie mowi ale sasiadka tez juz do pracy sie wybierala i auto odsniezala i mi mowi ze to chlopak ten i ten..no to mowie ide go obudzic byla 5 :10 dzwonie..chlopak otwiera nawet dosc szybko i mu mowie: sluchaj ja zara jade do roboty a Ty mi auto zastawiles..-spoko zara przestawi nawet przeprosil..ja zeszlam podchodze do tej sasiadki i czekam az on zejdzie..no i za chwile go widze i mnie wola- ktory samochod ja zablokowalem? - no jak ktory? moj...- ale gdzie on jest pyta?- no tu mowie..i podchodze blizej i co widze matko jedyna tam stalo inne auto a moje auto stalo o 2 auta dalej ze bym bez problemu wyjechala..no to ja : sory ja chyba jeszcze spie a on - no to widac..i poszedl..a ja myslalam ze z wstydu sie zapadne.. z jednej strony smiac mi sie chce a z drugiej jak se pomysle ze taką wtope zrobilam to wstyd normalnie.. nawet nie mam na usprawiedliwie tego ze snieg przykryl auta bo moje auto na szybie ma folie zabezpieczającą przed marznieciem i wycieraczki byly podniesione wiec auto bylo widoczne...no ale nie dla mnie...:roll:no jak widzicie glowe to ja chyba ostatnio zgubilam tylko gdzie ją szukac:roll:

Posted

Daria ale sie chachałam
no ale po co ty kobito łazisz po parkingu o 5 rano??!!!
nie dość że auta nie poznasz to jeszcze cere będziesz mieć brzydką
kobity mszą sie wysypiać żeby nie mieć zmarszczek
a ten ...no ten koleś to śpi w piżamie czy...?
w czym ci drzwi otworzył?

Posted

No powiem Ci ,że mnie by szlag trafił jakby mnie ktoś o 5.10 obudził bezpodstawnie . Swój sen spokojny cenię sobie ponad wszystko hihihi.
Ale mogłaś wyjść z tego z twarzą nie przyznając się,że to nie Twój samochód ten zablokowany tylko poczekać aż chłopak se pójdzie i wtedy przejść do swojego autka :)

Posted

No wiesz Kasia ja to wiem ze bedzie sie z kolegami nasmiewac z tego bo kto by sie i nie smial z wariatki ktora budzi ludzi o 5 rano... zreszta mnie ta sytuacja tez smieszy..:evil_lol:a po drugie on mieszka naprzeciw mojego bloku..i znam go od dziecka..;)
Ula jak juz tak bardzo chcesz wiedziec to zauwazylam ze ma pizame blekitna pasiastą(zauwaz ze to widzialam a auta swojego poznac nie umialam):evil_lol:
Ania ja bylam z psami i chcialam by jeszcze se siqu porobily..a ja specjalnie na niego nie czekalam bo gadalam z sasiadką...;)
taa teraz juz pewnie auta tak nie postawi bo moze sie liczyc z tym ze wpadnie wariatka o 5 rano bo znow nie dowidzi gdzie ma auto postawione hahah

Posted

Wyciągnęłaś faceta w piżamie na śnieg o 5 rano, tylko można sobie wyobrażać co sobie pomyślał jak już wracał:evil_lol:. Ale jedno jest pewne, będzie bardzo uważał żeby Cię przypadkiem nie zastawić na przyszłość:lol: