chrupcia Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Daria cześć :) kurcze znowu złe wiadomości ... :roll: trzymam kciuki za Somke :kciuki: niech się trzyma kochana :loveu: Quote
slawi Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Cześć Daria , mam nadzieję,że ten płyn się znowu nie nagromadził:shake: Quote
karkakarka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Hej Daria. trzymam kciuki za Was... będzie dobrze! Quote
*Jot* Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Cześć Daria !! Smutno.....trzymam kciuki i czekam na wiadomości jutro. Quote
*Agnieszka* Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Witamy się:multi:trzymam za Was mocno kciuki!!!!! Quote
dysia-u Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 chrupcia napisał(a):Daria cześć :) kurcze znowu złe wiadomości ... :roll: trzymam kciuki za Somke :kciuki: niech się trzyma kochana :loveu: ja trymam kciuki za ciebie. Żebyś była dzielna Quote
Yoko2009 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Oj smutne wieści:(, trzymamy kciuki i czekamy na wiadomości po lekarzu Quote
megi82 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 kochanie i jak u was?co z Smcią??????? Quote
*kleo* Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Biedna Somka... Trzymajcie się :calus: Quote
*Jot* Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Cześć Daria !! Mam nadzieję,że brak wiadomości to dobre wiadomości. :p :loveu: Quote
Marzena* Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 jot11 napisał(a):Cześć Daria !! Mam nadzieję,że brak wiadomości to dobre wiadomości. :p :loveu: Nie może być inaczej ... Cześć Daria :) Quote
Pegaza Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Cze dziewczyny:) cos mi dogo zamula.. wlasnie Jola dobrze napisalas brak wiadomosci to dobre wiadomosci:) wczoraj powtorzona zostala morfologia i wyniki sie znacznie polepszyly.. krew jej znacznie podskoczyla z 7,6 na 12,4 jeszcze troszku brakuje do normy ale jak widac jest poprawa.. dostalam na tydzien czasu zastrzyki 3 dziennie bede jej robic..wiec powinno isc ku lepszemu;) widocznie dzien ktory nie chciala jesc miala jakis gorszy..w koncu my tez nie zawsze czujemy sie dobrze;) bede miala teraz tydzien wolnego wiec sobie ją poobserwuje;) wpadne do Was pozniej teraz ide myknac do kuchni a potem jade na kawe do kolezanki zabieram dzis Pipi, moja poodpieczna bedzie dzis miala okazje poglaskac psa:cool1: moze i fonem jakies foty porobie:p Quote
megi82 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 uffff.........jak dobrze czytać takie informacje Quote
eria Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Nooo to są bardzo dobre wiadomości !! :) Quote
Paulinka10 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Cześć dziewczyny;)widze że znowu kryzys bidulka miała:(ale super że znowu jej lepiej,oby tak dalej;) Quote
karkakarka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Super wiadomosci :) Dzielna Soma :D Quote
Pegaza Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Dzieki Wam dziewczyny:) ja mysle ze ona sie tak szybko znow nie podda choc moga byc dni ze znow sie gorzej poczuje.. aa zapomnialam Wam napisac ze moj zegar wybija juz polowki i pelne godziny moj M to jednak potrafi wsio poskladac:D czasem w nocy go slysze jak wybija pelne godziny i wtedy sobie licze te gongi i wiem ktora jest godzina hehe fotki mam zrzucone na drugim kompie wiec jutro musze go odpalic i wrzucic bo Wam obiecalam..:) dziewczyny dzis na dworze zobaczyly zasniezone trawniki i Pipi z Livka zaczely szalenczy poscig miedzy sobą czyli im sie ta sniezna trawa podobala..no a Somie to juz chyba taka pogoda sie niepodoba bo ona lubi ciepelko na stare lata;) i to chyba tyle co Wam mialam powiedziec;) Quote
*Jot* Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Cześć Daria !! Bardzo dobre wiadomości czytam.Aż miło :loveu: Zapewne Somka będzie miała gorsze dni ,ale teraz najważniejsze ,że dochodzi do zdrowia. :loveu: Pokaż ten zegar co ? ;) Quote
slawi Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Bardzo się cieszę,że z Somką lepiej, głaski dla panienek:) Quote
Marzena* Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Oj jak dobrze, że jest lepiej :) Oby jak najdłużej ... Nie przeszkadza Ci ten zegar a właściwie te gongi ??? Mnie by chyba wkurzał ;) Quote
Pegaza Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Viky i Ja napisał(a):Oj jak dobrze, że jest lepiej :) Oby jak najdłużej ... Nie przeszkadza Ci ten zegar a właściwie te gongi ??? Mnie by chyba wkurzał ;) Nie Marzena on mnie uspokoja..znaczy te tykanie..a gongi sa piekne..wsio zalezy jak je ustawisz nie umiem tego okreslic to trzeba slyszec..ja czekam az ten zegar wybije gonga bo ten dzwiek jest piekny:) dzieki dziewczyny oby jak najdluzej tak bylo:) Quote
dysia-u Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 ciepełko to ja też lubie u nas tez zaśnieżona trawa u mojej babci też był taki zegar cudne wspomnienie z dzieciństwa Quote
karkakarka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 w a w nocy też zegar bije?? tzn też są te gongi? Quote
Recommended Posts