Paulinka10 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Robimy poranny obchód;)gratulujemy 700 stronki:) Dziewczyny śliczne:loveu: Quote
niunka04 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Śliczne są...;) I jeszcze te świąteczne kokardki;) Pegaza będziesz wystawiać Liv w tym roku??? Quote
Yoko2009 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Witam poświątecznie, dziewczynki sliczne w pieknych kokardeczkach:) A my zapraszamy nas dwie nadmorskie fotki Quote
karkakarka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 De olałaś nas i tu nie zajrzałaś:mad: Nie ładnie - wracaj! Quote
Pegaza Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Czesc dziewczyny:) Livi smutna nie byla ona czekala na aport;) dzieki ze sie laski podobają:) Niunka ale mi schlebiasz hihi tak se mysle gdzie tę Liv wystawic hihi chyba za okno na parapet;) Karina ja od rana ciezko pracowalam.. cos mnie gardlo boli..:roll: juz herbatke z cytryna i miodem se zrobilam.. dzis 7:13 obudzil mnie ryk wiertarki wrrrr sasiedzi pietro nizej wymieniali sobie drzwi,oj wyzylam sie na facetach jak wyszlam z psami:evil_lol: potem sasiadke tez opierniczylam ale tak pol zartem-pol serio..zeby wiedziala ze mnie wkurzyla..no umowila sie z nimi ponoc na pozniejsza godzine a oni przyszli tak wczesnie taka byla jej wymowka.Wiec od rana chodza zla jak osa to prosze dzis na mnie uwazac;) Quote
chrupcia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Pegaza']Czesc dziewczyny:) Livi smutna nie byla ona czekala na aport;) dzieki ze sie laski podobają:) Niunka ale mi schlebiasz hihi tak se mysle gdzie tę Liv wystawic hihi chyba za okno na parapet;) Karina ja od rana ciezko pracowalam.. cos mnie gardlo boli..:roll: juz herbatke z cytryna i miodem se zrobilam.. dzis 7:13 obudzil mnie ryk wiertarki wrrrr sasiedzi pietro nizej wymieniali sobie drzwi,oj wyzylam sie na facetach jak wyszlam z psami:evil_lol: potem sasiadke tez opierniczylam ale tak pol zartem-pol serio..zeby wiedziala ze mnie wkurzyla..no umowila sie z nimi ponoc na pozniejsza godzine a oni przyszli tak wczesnie taka byla jej wymowka.Wiec od rana chodza zla jak osa to prosze dzis na mnie uwazac;)[/QUOTE] Czesc Pegaza:) będziemy uważać bo nas użądlisz;) w sumie to się wcześniej zastanawiałam czy Pipi i Liv sa z rodowodem czy bez, ale jakoś nie pytałam:) a pobudki współczuje, chociaż moja mama o 6rano wstała żeby naszykowac wszystkiego dla córki, bo była mowa że jedzie wcześnie, a okazało sie potem że jedzie o 16 i też zbytnio nie była zadowolona:D Quote
*Jot* Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Daria aż strach się bać [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/tease2.gif[/IMG] Quote
Nati28 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 To ja tak na chwile zebys mi krzywdy nie zrobila hehe :evil_lol: Quote
megi82 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 no tak-jak dzień rozpocznie się ch...wo to jak nie mieć złego nastroju Quote
niunka04 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 o kurcze no chyba żarcik ja myślałam że ona jest wystawowa!!!:) Taka śliczna jest włos też jak nie patrzeć...;) Quote
FREDZIU Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Witamy was poświatecznie, a jak tam nastroje? OD RANA NASTĄPIŁA POPRAWA???:angryy: Quote
tigrunia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Cze Daria po świętach :multi: Fotki widziałam :loveu: Liv jak zwykle wymiata :loveu: Quote
*kleo* Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Oj Daria to fest pobudkę miałaś... Mnie to z rańca bąki budzą wygłodzone. Quote
iwa63 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Witamy jak tam humor ,poprawił się? Pozdrawiamy Quote
Marzena* Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Daria tak nastraszyłaś tym złym humorem, że aż się bałam tu wejść ;) Śliczne dziewczyny, ślicznie wyczesane ze ślicznymi kokardkami - byłam, widziałam :) U nas tez nowe foty więc wpadaj ;) Quote
Pegaza Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Dzien dobry wlasciwie nie jest dobry jest zle, beznadziejnie..:( dopadla mnie choroba w nocy sie meczylam tak mnie gardlo bolalo... dzis nie jest lepiej,musialam odmowic urodziny mojej corki ktora ma je jutro..raz ze jestem chora i nie dam rady nic przygotowac dwa nigdzie nie umialam zamowic ciasta..bo po swietach nie pieką..wrr mloda pewnie bedzie zawiedziona ale jakos jej to wynagrodze;) w piatek przychodza jej kolezanki wiec bedzie miec zabawe... w kuchni przeszlo u mnie tornado..od wczoraj nie zmywane..a mnie sie zabrac za to nie chce... a musze wyjsc na miasto bo Liv swojego royalka juz nie ma.. ide sie nafaszerowac lekami..moze sie spamietam..;) dzieki ze sie focie podobaly..:) Quote
Aga&Dakar Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Oj bidulko duzo zdrowka zyczymy. A corka napewno zrozumie :-) Quote
Pegaza Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Dziekuje:) oj zeby szybko przeszlo..w sobote mam na dzialke jechac..wiec chce byc w formie;) Quote
*Jot* Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Oj,Daria bidulko Ty moja :calus::glaszcze::calus: Zdrówka życzę,dużo,dużo :Rose: Quote
Pegaza Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Dziekuje Jolu:loveu: wlasnie popijam fervex..antybiotyk sobie zazylam..heh sie lecze sama bez lekarza.. Quote
*Jot* Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Pegaza'] musze wyjsc na miasto bo Liv swojego royalka juz nie ma.. [/QUOTE] A Pipi co innego zajada? Połóż się Daria jak wziełaś leki,może lepiej się poczujesz jak się prześpisz momencik.:sleep2::buzi: Quote
Pegaza Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Pipi je adulta royala a Liv tego mini choc powinna juz dawno jesc adulta ale jej nie podchodzi adult wiec niech se je co chce..ona zreszta go je tylko na kolacje.. no wlasnie fervex mi pomog chwilowo to wykorzystam okazje i pozmywam gore talerzy... Quote
Recommended Posts