*Jot* Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Daaaaria,naleśniki na śniadanie mam dla Ciebie i kawusie .Wstań już :diabloti: Quote
Nati28 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Ale smiesznie tam u was gadaja :) a ja chyba wiem o co chodzi z tym odbieraniem (domyslam sie) ;) Quote
Marzena* Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='jot11']Mogą być byle jakie.Byle by były Racja Jola, nie ważne jakie, ważne żeby były ;) Quote
Pegaza Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Cze dziewczyny:) na dzialke my nie pojechali bo zapowiadali deszcz i juz cos zaczelo kropic.. ale przynajmniej mam czas fotki byle jakie dac..;) Wystawa swinek.. rasa skinny fajna taka podobna do chipopotama..moja N bardzo by ją chciala heh a to chyba byla peruwianka ale nie jestem pewna..zgadnijcie gdzie ma glowe hehe a to tez cos kudłatego;) wystawa odbywala sie w slaskim zoo..wiec tak na szybko obfocilismy rozjezdzoną zyrafe:D nosorozca w błocie ;) i nosorożca ktory był zamknięty i lazil non stop w kółko..fajna schiza..:roll: co do wystawy to inaczej sobie to wyobrazalam i raczej to byl moj ostatni raz..sala byla mała klatki polozone jedna na drugiej..swinek duzo nie bylo do ogladania..jeszcze mniej do kupienia..;) Quote
Doti1986 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/030.jpg Hihihhi chyba coś popiła:) Quote
dysia-u Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 cześc Daria u nas leje a nie kropi i do tego straszny wiatr Quote
*kleo* Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/015.jpg Jezu, jak to zobaczyłam to w pierwszej chwili pomyślałam, że sobie łysolca kupiłaś :evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Fajne te włochate :loveu: Cze Daria :multi: Quote
Paulinka10 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Świetne te świnki:loveu: A do domu coś przywiozłaś z tej wystawy? Quote
dzasta Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Łysa wygląda jakby miała na sobie taki strój ze skaju jak to niektóre zawody noszą ;) Skinny bardzo mi się podobają nawet widziałam kilka ofert kupna swego czasu na allegro :p Quote
Marzena* Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/030.jpg żyrafka bezbłędna :evil_lol: Jaki nóżki zgrabne ;) Quote
Pegaza Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Nic nie przywiozlam bo nic ciekawego do sprzedania nie bylo.. Lysa heh chetnie bym ją dotknela bo chcialabym wiedziec jaka jest w dotyku hihi Klaudia a czemu "jezu"? hehe az tak Ci sie nie podobają?:evil_lol: Be wlochate fajne ino czesto trzeba je tez kąpac.. Ula a u nas bylo przed chwilą slonko... Quote
Pegaza Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Marza gdzies tam jeszcze foty zyrafy mam;) no nie wiem co ona cwiczyla :evil_lol: Quote
Marzena* Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Pegaza napisał(a):Marza gdzies tam jeszcze foty zyrafy mam;) no nie wiem co ona cwiczyla :evil_lol: To dawaj tą żyrafe ;) Quote
tigrunia Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 A u nas w Bydgoskim ZOO to chyba żyrafy nie ma :roll: W sumie dawno tam nie byłam - muszę to sprawdzić :diabloti: Poczekam tylko aż się misie obudzą :evil_lol: Quote
*kleo* Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Pegaza napisał(a):Klaudia a czemu "jezu"? hehe az tak Ci sie nie podobają?:evil_lol: A tak jakoś, bo dla mnie to zwierzątko musi mieć włosy ;) A najlepiej długie włosy :p Tak samo zawsze mnie odrzucały koty sfinksy, a do nagich chińskich grzywaczy też się nie mogę przekonać. Quote
*Jot* Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Pegaza napisał(a):Marza gdzies tam jeszcze foty zyrafy mam;) no nie wiem co ona cwiczyla :evil_lol: Żyrafy tak ustawiają nogi jak chcą się napić.Ale czy ta miała tam wodę to nie wiem ;) tigrunia napisał(a):A u nas w Bydgoskim ZOO to chyba żyrafy nie ma :roll: W sumie dawno tam nie byłam - muszę to sprawdzić :diabloti: Poczekam tylko aż się misie obudzą :evil_lol: Ja w Bydgoszczy żyraf nie widziałam,ale miśki są świetne :loveu: Daria widziałam żyrafę,nosorożca,świnki a nie widzę Livki,Pipi i Somki :crazyeye: Quote
Aga&Dakar Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 No wlasnie Daria gdzie Ty sie podziewasz? Dawaj foty dziewczyn i wpadaj do mnie na ogladanie. Quote
Marzena* Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 No właśnie gdzie fotki dziewczyn ??? Daria nie pamiętam czy juz tego nie pisałam, ale podlinkuj sobie banerek w końcu !!! PROSZĘ :mad: Quote
dzasta Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Ona nam tymi żyrafami i świnkami oczy mydli żeby nie domagać się fotek dziewczyn :D Quote
Marzena* Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 dzasta napisał(a):Ona nam tymi żyrafami i świnkami oczy mydli żeby nie domagać się fotek dziewczyn :D A to ciekawe czemu tak je ukrywa ;) ? Quote
Doti1986 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 No właśnie fotki dziewczyn chcemy:mad::mad::mad::diabloti: Quote
Pegaza Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Bo sa brudne niepoczesane wiec je ukrywam;) jutro jutro porobie bo teraz ide okno myc..potem mam firane do prasowania, poodkurzac, powycierac..rano umylam juz 2 okna z innych pokoi.. Quote
*Jot* Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='Pegaza']Bo sa brudne niepoczesane wiec je ukrywam;) Brudne i niepoczesane też będziemy oglądać .Dawaj dziewczynki. Quote
Recommended Posts