Pegaza Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 dzasta napisał(a):O to super wieści!!! u mnie tak ale u Ciebie znow nie:roll::glaszcze:wspolczuje Quote
*Jot* Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Witam serdecznie! Wpadam z rewizytą,chociaż muszę przyznać,że Twoją galerię już kilka razy oglądałam.Tylko jakoś taka nieśmiała jestem i dlatego do tej pory nic nie pisałam u Ciebie. Twoje pieski są przepiękne,a te ich imiona wspaniałe.:loveu: W ogóle Pipi,ekstra :loveu: Mój Bello z wielkiej Łodzi na małą wieś trafił :cool3: Dziekuję bardzo za wizytę u nas :multi: Pozdrawiam :loveu: Quote
dzasta Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Pegaza napisał(a):u mnie tak ale u Ciebie znow nie:roll::glaszcze:wspolczuje No tak bywa ale jakoś się trzymam chociaż załamanie już robi puk puk do mnie :( Quote
tigrunia Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Cze Daria :multi: No to gratuluję działeczki :loveu: Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło po myśli :multi: Wyników tez gratuluję ale skoro faktycznie źle się czujesz to trzeba szukać dalej .. :roll: Quote
ewa2909 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Cze Daria:multi: Fajnie że wyniki nie wyszły złe:lol:.Ale jeżeli w dalszym ciągu czujesz się źle to szukajcie dalej;) Quote
karkakarka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Pazurki masz?? jak tak to pokaż - bo ja lubię zrobione pazurki :loveu: Quote
karkakarka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Dalej czekam na prezentację pazurków :cool3: Quote
*Jot* Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Witam serdecznie we wtorek :multi: Bardzo sie cieszę,że znowu nas odwiedziłaś :p Też poproszę o fotki pazurków.Raz miałam zrobione,ale to chyba nie dla mnie :shake: Zwyciężyło przyzwyczajenie do krótkich paznokci,pomimo,że te zrobione wyglądały świetnie ;) Quote
Pegaza Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Witamy :loveu: Dzasta nie poddawaj sie :calus: mysl pozytywnie w koncu bedzie dobrze.. Ula pazurki tym razem takie sobie chcialam hologramy fioletowe z tym ze wydaje mi sie ze mogla mi je polozyc inaczej.. Jot Ty podgladaczko:eviltong: ale sie w koncu odwazylas i napisalas :p dziekuje w imieniu psow:loveu: Be nas odwiedzila niemozliwe:crazyeye: no bo sie szykowala juz druga zolta kartka:evil_lol: co do dzialki to siedze jak na szpilkach czekam w koncu na wiadomosc kiedy bedziemy w jej posiadaniu..a wczoraj dostalam tel z innych dzialek tam gdzie moja mama ma, no wiec gdyby nie wypalila ta zamowiona(odpukac) to zobaczymy tą z wczorajszego tel.... Ewa no zobaczymy co doktor powie pewnie ze jestem zdrowa jak ryba :cool1: Karina i Jot:multi: na pazurki musicie poczekac bo fotki nie mam, ale zrobie jak juz bardzo chcecie widziec:evil_lol: choc nic specjalnego nie mam:shake: wrzuce aby jedną fotke.. kto mi porzuca zabawke?:p Quote
karkakarka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 A ja se tak twoją galerię od początku przeleciałam i to zjecie jest super http://i41.tinypic.com/212a7d.jpg:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ps: czy Livka to córcia Pipi? Quote
megi82 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 kangurak z kubusia puchatka?ach...ja mam kubusia puchatka o którego jest wojna między Luną a Lili-nie uznaja innych pluszaków,więc ganiaja jedna drugą i my mamy wtedy spokój-pobawcie się z nią-tak ładnie zadziera łebek do góry Quote
Pegaza Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Ta:p Megi wlasnie ona tak przy tym prosi:loveu: ze nie jestem w stanie jej odmowic choc nieraz nie mam na to ochoty... Quote
Pegaza Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Hahah w koncu moj baner sie odnalazl,gdzies zginal na dogo i wrocil do panci jak wierny pies:evil_lol::lol: czyli teraz dogo dziala bez zarzutu..:p Quote
dzasta Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 No widzisz sam wrócił :D Sam zginął i sam wrócił hehehe Ale fajna fotka :loveu: Aporterka jak się patrzy :cool3: Quote
Pegaza Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Heh cuda normalnie cuda sie objawiaja na dogo:evil_lol: Ty Justyna awansowalas na jakiegos mentora:cool1::evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 dzasta napisał(a):A Ty na Dogo Master :evil_lol: no widzialam :lol: musze zobaczyc jak inni mają...:cool1: Quote
Pegaza Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 A nasza Be nie ma nic:eviltong: widzialas?:evil_lol: ciekawe jak dlugo bedziemy to mialy przyczepione..:cool1: Quote
karkakarka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Baner masz śliczniasty :loveu::loveu: Quote
dzasta Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 No Be nie ma nic :razz: Ale ile mamy moderator/administrator na DGM Quote
Pegaza Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 karkakarka napisał(a):Baner masz śliczniasty :loveu::loveu: ten banerek to banerek wiosenny widac po tle.. tyle ze kiedy dogo mialo problemy to mi sie gdzies zawieruszyl:cool1: no i w koncu na swoje miejsce wrocil:lol: tyle ze nie pasuje teraz z tlem musze sie komus przypomniec..:cool1:zeby jesienny teraz byl... Quote
Pegaza Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 dzasta napisał(a):No Be nie ma nic :razz: Ale ile mamy moderator/administrator na DGM no jestem ciekawa dlaczego...:roll: Quote
Nati28 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Witamy :lol: Widze ze bannerek wrocil :cool3::loveu: Quote
Recommended Posts