Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam serdecznie!
Wpadam z rewizytą,chociaż muszę przyznać,że Twoją galerię już kilka razy oglądałam.Tylko jakoś taka nieśmiała jestem i dlatego do tej pory nic nie pisałam u Ciebie.
Twoje pieski są przepiękne,a te ich imiona wspaniałe.:loveu:
W ogóle Pipi,ekstra :loveu:
Mój Bello z wielkiej Łodzi na małą wieś trafił :cool3:
Dziekuję bardzo za wizytę u nas :multi:
Pozdrawiam :loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):
u mnie tak ale u Ciebie znow nie:roll::glaszcze:wspolczuje

No tak bywa ale jakoś się trzymam chociaż załamanie już robi puk puk do mnie :(

Posted

Cze Daria :multi:
No to gratuluję działeczki :loveu: Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło po myśli :multi:
Wyników tez gratuluję ale skoro faktycznie źle się czujesz to trzeba szukać dalej .. :roll:

Posted

Witam serdecznie we wtorek :multi:

Bardzo sie cieszę,że znowu nas odwiedziłaś :p
Też poproszę o fotki pazurków.Raz miałam zrobione,ale to chyba nie dla mnie :shake:
Zwyciężyło przyzwyczajenie do krótkich paznokci,pomimo,że te zrobione wyglądały świetnie ;)

Posted

Witamy :loveu:
Dzasta nie poddawaj sie :calus: mysl pozytywnie w koncu bedzie dobrze..
Ula pazurki tym razem takie sobie chcialam hologramy fioletowe z tym ze wydaje mi sie ze mogla mi je polozyc inaczej..
Jot Ty podgladaczko:eviltong: ale sie w koncu odwazylas i napisalas :p dziekuje w imieniu psow:loveu:
Be nas odwiedzila niemozliwe:crazyeye: no bo sie szykowala juz druga zolta kartka:evil_lol: co do dzialki to siedze jak na szpilkach czekam w koncu na wiadomosc kiedy bedziemy w jej posiadaniu..a wczoraj dostalam tel z innych dzialek tam gdzie moja mama ma, no wiec gdyby nie wypalila ta zamowiona(odpukac) to zobaczymy tą z wczorajszego tel....
Ewa no zobaczymy co doktor powie pewnie ze jestem zdrowa jak ryba :cool1:
Karina i Jot:multi: na pazurki musicie poczekac bo fotki nie mam, ale zrobie jak juz bardzo chcecie widziec:evil_lol: choc nic specjalnego nie mam:shake:
wrzuce aby jedną fotke..
kto mi porzuca zabawke?:p

Posted

kangurak z kubusia puchatka?ach...ja mam kubusia puchatka o którego jest wojna między Luną a Lili-nie uznaja innych pluszaków,więc ganiaja jedna drugą i my mamy wtedy spokój-pobawcie się z nią-tak ładnie zadziera łebek do góry

Posted

karkakarka napisał(a):
Baner masz śliczniasty :loveu::loveu:

ten banerek to banerek wiosenny widac po tle.. tyle ze kiedy dogo mialo problemy to mi sie gdzies zawieruszyl:cool1: no i w koncu na swoje miejsce wrocil:lol: tyle ze nie pasuje teraz z tlem musze sie komus przypomniec..:cool1:zeby jesienny teraz byl...