karkakarka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 A przynajmniej zdradź, gdzie tą działkę kupujesz :cool3: Quote
*Jot* Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Starośc nie radość....:placz: Zapomniałam,banerek PRZEPIĘKNY :loveu: Quote
Pegaza Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 jot11 napisał(a):Starośc nie radość....:placz: Zapomniałam,banerek PRZEPIĘKNY :loveu: dzieki:loveu: trzeba go bedzie zamienic na jesienny:p Quote
dzasta Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 D E zostaw nam taki wiosenny bo przynajmniej trochę słoneczka w te jesienne dni :loveu: Quote
tigrunia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Cze Daria :multi: Ja dostałam prawko na 5 lat ale powiedzieli mi, że po tych 5 latach jak wyrobię to już bezterminowo :cool3: Quote
ewa2909 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Cze D-E:loveu:SWidze koleżanko że okularki sie kłaniają.Dobrze że mi przypomniałaś bo moja recepta na okular leży już miesiąc i nie ma kto iść ich wyrobić:cool1: Quote
Pegaza Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Cze Be i Ewa:multi: moja recepta lezy od marca:cool1: narazie zostawie baner bo nie mam fajnych fotek na nowy:evil_lol: Be a czemu to tak?to nie rozumiem dlaczego dali na 5 a potem bezterminowo? dziewczyny mam dola...Ci od dzialki nie dzwonią:-( Quote
karkakarka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 :glaszcze: nie martw sie - zadzwonią :) A pytałaś czy przez twój baner da się wejść - więc nie da się :shake: Quote
FREDZIU Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Witamy się środowo, banerek sliczniutki(nie zmieniaj go):multi::multi::multi: Quote
*Jot* Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Witamy serdecznie w czwartek :multi::multi::multi: Quote
karkakarka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 hej :multi: Macie jeszcze kluski z rolada? :cool3: Ale dzisiaj z zimno :shake: Quote
dzasta Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 :sabber:A jak wyglądają i smakują kluski z roladą bo mnie to zaintrygowało :eating: Witamy się :multi: dzisiaj przynajmniej już nie pada albo jeszcze :D Quote
karkakarka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Ślonski łobiod - rolada, kluski i modro kapusta Tradycyjny śląski, niedzielny obiad zna chyba każdy - chodzi oczywiście o rolady, kluski i modro kapusta. :loveu::loveu::loveu: Ten kto nie jadł nie wie co stracił :cool1: Quote
dzasta Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 A to ja wiem jadłam :loveu: Tylko nie lubię modrej kapusty :p Quote
karkakarka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 A ja za całym zestawikiem przepadam :lol: Mój ulubiony :loveu: Quote
Pegaza Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Cze Wam:p oo Karina nawet fotke zapodala:p ta mojemu m-a sie jeszcze na dzis ostalo:cool1: ale ja juz sie zupą pomidorową posililam..a na rolady nie spojrze przez miesiac:cool1: mozna do rolad podac kwaszona kapuste jesli Justyna nie lubisz tej... chcialam isc za kurtka sie rozejrzec ale nawet mi sie nie chce:roll:nie chce mi sie isc na wyklady.. a w fonie o "dz." nadal cisza juz nie wiem co o tym mam myslec...:roll: Quote
Doti1986 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Mniam mniam aż mi ślinka pociekła:loveu: Już wiem co będzie w niedzielę na obiad:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dzasta Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Spokojnie Daria zadzwonią jeszcze zobaczysz :p Jeszcze nas zasypiesz fotami z działeczki :multi: A czy jakiś przepis taki sprawdzony na kluski z roladą mogłabym dostać po znajomości najchętniej na PW ;p Quote
Pegaza Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Dzasta skad wiedzialas?>:cool1: zadzwonili :sweetCyb: ale nie predzej bedzie zalatwione jak za 3 tygodnie niestety.. a teraz ide kapac Liv bo wyglada juz okropnie.. sorki ze dzis nie odwiedzilam wszystkich galerii:roll: moze dzis je zdaze nadrobic jeszcze... Quote
ewa2909 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Pegaza napisał(a):Dzasta skad wiedzialas?>:cool1: zadzwonili :sweetCyb: ale nie predzej bedzie zalatwione jak za 3 tygodnie niestety.. a teraz ide kapac Liv bo wyglada juz okropnie.. sorki ze dzis nie odwiedzilam wszystkich galerii:roll: moze dzis je zdaze nadrobic jeszcze... Super że zadzwonili:multi::multi::multi: Zlec te 3 tyg ,nawet sie nie obejrzysz jak szybko;) No to piknie:mad::mad::mad: Quote
tigrunia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Pegaza napisał(a):Cze Be i Ewa:multi: moja recepta lezy od marca:cool1: narazie zostawie baner bo nie mam fajnych fotek na nowy:evil_lol: Be a czemu to tak?to nie rozumiem dlaczego dali na 5 a potem bezterminowo? dziewczyny mam dola...Ci od dzialki nie dzwonią:-( Nie wiem czemu tak .. tak mi powiedzieli :roll: Cze z wieczora :multi: Nudzi mi się :cool1: Chciałam sobie na kolację zjeść pizzę ale Łuki mi ją zjadł :placz: Quote
dysia-u Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 tigrunia napisał(a):Nie wiem czemu tak .. tak mi powiedzieli :roll: Cze z wieczora :multi: Nudzi mi się :cool1: Chciałam sobie na kolację zjeść pizzę ale Łuki mi ją zjadł :placz: a może gęsinke byś zjadła ? :eviltong: Quote
Recommended Posts