karkakarka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Hej Ziomalki :lol: Wstawać i nie obijać się :) Quote
tigrunia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ja jusz żem wstała :loveu: Jade na paznokcie :multi: Quote
Pegaza Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 karkakarka napisał(a):Hej Ziomalki :lol: Wstawać i nie obijać się :) Cze sasiadko:loveu: o tej porze ja jeszcze spie:evil_lol: ale nie powiem dzien byl intensywny dopiero teraz siadlam na doope... Cze BE wlasnie ja tez musze sobie termin zaklepac..na pazury..:p Be a wygrzewasz sie na sztucznym? jaka dzis duchota od rana latam w krotkim rekawku tak mi cieplo..a u Was tez tak cieplo?:p Quote
dysia-u Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 u nas było 23 stopnie ,ale wiało jak ch...:shake: Quote
tigrunia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Pegaza napisał(a): Cze BE wlasnie ja tez musze sobie termin zaklepac..na pazury..:p Be a wygrzewasz sie na sztucznym? jaka dzis duchota od rana latam w krotkim rekawku tak mi cieplo..a u Was tez tak cieplo?:p Dawno nie byłam :shake: Łuki przestał chodzić to ja jakoś też .. :roll: U mnie dziś bardzoooo zimno, deszcz cały dzień :angryy: Quote
Mała Rita Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Cze Dziewczęta :loveu: A ja wygrzewam się na sztucznym :loveu: Quote
Kasia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 cze D-E :loveu: a ja od miesiąca dałam se spokój z zonen studio, dam skórze odpocząć przez zimę i dopiero na wiosnę zaś zacznę chodzić...:lol: D-E kiedy zaczynacie jazdy? w każdej szkole jest inaczej zapewne, ja wpierw musiałam zdać wewnętrzny egzamin i skończyć wykłady by móc siąść za kółkiem z instruktorem... Quote
tigrunia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Kasia napisał(a):cze D-E :loveu: a ja od miesiąca dałam se spokój z zonen studio, dam skórze odpocząć przez zimę i dopiero na wiosnę zaś zacznę chodzić...:lol: D-E kiedy zaczynacie jazdy? w każdej szkole jest inaczej zapewne, ja wpierw musiałam zdać wewnętrzny egzamin i skończyć wykłady by móc siąść za kółkiem z instruktorem... Mi brakuje już tego sztucznego słonka .. :roll: Ja miałam egzamin wewnętrzny tylko z jazdy. Zdałam tyż za pierwszym ale Pan instruktor do mnie : "No ale mam nadzieję, że wykupi Pani u nas dodatkowe jazdy przed egzaminem". "Oczywiście" rzekła B i uzyskawszy podpis już się u niego nie zjawiła :diabloti: Quote
dzasta Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 A u nas wczoraj ciepło i dzisiaj ciepło :) Witamy się zatem słonecznie :loveu: Quote
ewa2909 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Jeszcze słabiutka,ale wpadłam się przywitać:loveu::loveu::loveu: Quote
karkakarka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Hej :) a i jak tam twoja nauka jazdy? :) naumiałaś się już jeździć ;) Quote
Pegaza Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Witam Be Asia Dzasta Kasia Pycia Nati Doti Ewa Ula i Karkarka:loveu: mam nadzieje ze nikogo nie ominalam.. Asia ja tez kosci grzeje:p Be a nie bylo, bo zmeczona bylam wczoraj... Kasia u nas podobnie ale kierownik cos napomknal ze jest nas 2 i zobaczy czy sie nie obejdzie:eviltong: my np na kazdym wykladzie rozwiazujemy testy egzaminacyjne... a u nas dzis deszczowa aura sie wychodzic nie chce..:roll: to sie wzielam za sprzatanie niepotrzebnych papierow i zabawek Nikoli z ktorymi sie nie chciala rozstac:roll: Karina ja dopiero mam teorie..:p Ewa Ty slabiutka po zabiegu:glaszcze: a ja tez slaba ale nie wiem z czego ide robic badania krwi w poniedzialek.. Quote
Pegaza Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 tigrunia napisał(a):Cze z wieczorka Daria :multi: Cze Be :multi: nie patrzysz na MT?:p Quote
tigrunia Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Pegaza napisał(a):Cze Be :multi: nie patrzysz na MT?:p hehe u siebie napisałam :eviltong: Quote
Pegaza Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 tigrunia napisał(a):hehe u siebie napisałam :eviltong: czytalam ;) Quote
laurin Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Cześć Daria:loveu: (ale rymu nie mam:eviltong:) Ja też się stęskniłam i przylazłam w końcu do Was:loveu::loveu::loveu: Quote
dzasta Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Witam niedzielnie i deszczowo niestety :evil_lol: Quote
dysia-u Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Cześc Daria :lol: jakież to badania idziesz robić? ja się przymierzam do poziomu cukru bo mnie czasem skóra swędzi , ale jakos nie mam odwagi :angryy: Quote
karkakarka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Hej :) Dziewczyny lekarz to nie wróg ;) Macie dbać o zdrówko, bo to podstawa :) I witam z rana :multi: Quote
Recommended Posts