Nati28 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Witamy pieknie z rana i goraco pozdrawiamy :loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='karkakarka']Hej :) Dziewczyny lekarz to nie wróg ;) Macie dbać o zdrówko, bo to podstawa :) I witam z rana :multi: Cze wszystkim poniedzialkowo:loveu: Ula badanie krwi.. Karina moze nie wrog ale kolejka do niego mnie odstrasza..:roll: Nati dziekuje i tez pozdrawiam:loveu: Dzasta u nas tez pogoda deszczowa byla:roll: Ania no narescie wpadlas:loveu: bylam tu wczoraj nawet fotki ladowalam i co i mnie wywalilo..:mad: a teraz fotki takie zwykłe..:p Pipi Livi obie:p i tej pani budzic nie bedziemy:p Quote
dzasta Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 O zdjęcia są :multi: Wczoraj DGM w ogóle mi nie chodziła i jakoś nie mogłam wejść chyba coś robili :shake: Ale dziewczyny widzę też mają swoje ulubione miejsce czyli łóżko :D A Somka śpi i ma pewnie wszystko gdzieś jak mój Czesio :loveu: Quote
Pegaza Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 dzasta napisał(a):O zdjęcia są :multi: Wczoraj DGM w ogóle mi nie chodziła i jakoś nie mogłam wejść chyba coś robili :shake: Ale dziewczyny widzę też mają swoje ulubione miejsce czyli łóżko :D A Somka śpi i ma pewnie wszystko gdzieś jak mój Czesio :loveu: Cze:p ta lubia lozko ale zadko juz na nim spią:p maja swoje lozeczka..pare razy zrobily mi niespodzianke:roll: i je przegonilam na swoje wyrka i szczeze mam wiecej miejsca do siebie i lepiej mi sie spi..:p Soma ciagle spi..takie zycie starucha:evil_lol: Quote
dysia-u Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/046-1.jpg ale śliczna. :loveu: nie widziałam jej tak z bliska :loveu: Quote
***Paulina*** Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Cześć Daria:multi: Chciałam zajrzeć wczoraj, ale nie zdążyłam przed strajkiem dogo:roll: No więc jestem dzisiaj;) http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/018.jpg Pipi:loveu::loveu::loveu: Livka:loveu::loveu::loveu: http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/052.jpg A Soma to nawet oka nie otworzyła:loveu::evil_lol::loveu: Quote
karkakarka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/018.jpg Hej :) Ty to szczęściara jesteś Masz 2 yorkasy - srebrnego i ciemnego, a do tego jeszcze rotka duuużego :loveu: SUPER!!! Quote
tigrunia Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 O żesz kurna chata czy ja foty widze ? :crazyeye: Superancko :multi: :multi: :loveu: Quote
ewa2909 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Cze Daria:multi: Czytałam że na badania się dzisiaj wybrałaś:multi:(no nareszcie:mad:). kiedy odbierasz wyniki???????Ja to teraz ekspert jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Cze laski:loveu: Ula dzieki:) Be a porobilam kilka fotek wiec zapasik jest na dogo:cool3: Paula wczoraj tez mi dogo szwankowalo.. ze ja szczesciara:lol: heh a wiesz ile to roboty jest przy nich :roll: Ewa dzis nie poszlam do lekarza jutro sie wybieram z rana rejestrowac o ile mnie zarejestruje.. bo wiesz jak jest w rejestracji powie ze juz za duzo ludzi jest..ale to nie problem pojde prywatnie z tą krwia...:p Quote
ewa2909 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Pegaza napisał(a):Cze laski:loveu: Ula dzieki:) Be a porobilam kilka fotek wiec zapasik jest na dogo:cool3: Paula wczoraj tez mi dogo szwankowalo.. ze ja szczesciara:lol: heh a wiesz ile to roboty jest przy nich :roll: Ewa dzis nie poszlam do lekarza jutro sie wybieram z rana rejestrowac o ile mnie zarejestruje.. bo wiesz jak jest w rejestracji powie ze juz za duzo ludzi jest..ale to nie problem pojde prywatnie z tą krwia...:p Mnie na chybcika zrobili dzisiaj badania i krew jest prawie ok;),ale cały czas coś mi pożera żelazo i nie wiadomo co:placz:.Norma zaczyna sie od 58-160 a ja mam 39:placz: Quote
Pegaza Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 ewa2909 napisał(a):Mnie na chybcika zrobili dzisiaj badania i krew jest prawie ok;),ale cały czas coś mi pożera żelazo i nie wiadomo co:placz:.Norma zaczyna sie od 58-160 a ja mam 39:placz: noo a ja sie dowiem jakie bede miec wyniki troche sie boje bo sie naczytalam na necie za duzo..:roll: Ewa idz no na galerie swoja bo o cos pytalam..:eviltong: Quote
karkakarka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Hejka, daj znać jak tam po wizycie :lol: Dużo do roboty masz przy psiaczkach na pewno, ale radości aż trzy razy więcej :cool3::loveu: Quote
Pegaza Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Cze Karina:loveu: juz sie zarejestrowalam ide na 14:30 no a dzis mnie zaczelo bolec pod lopatką i znow gardlo..a jaka kolejka by pobrac krew:crazyeye: pewnie tez swoje odstoje jak pojde..ograne mieszkanie i ide na sklepy rozejrzec sie za kurtką przejsciowką.. a poki co sa fotki:cool1: uslyszalam ze pancia chce porobic mi fotki wiec sie starannie szykuje do tego:cool1::evil_lol: w lewo w prawo i wygladam tak:evil_lol: Quote
dysia-u Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/008.jpg włos ma śliczny. :crazyeye: Ile ona waży? wygląda na taką kruszynke :loveu: Też się zbieram do badań ale mnie ciągle strach trzyma , jakoś ostatnio na dg powiało medycyną :angryy: ale to dobrze , ktoś musi przypominać , pilnować :mad: Quote
Pegaza Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Hej Ula:loveu: a ma chyba okl 1,900 o ile dobrze ją zwazylam.. no i namierzylam sie kurtek roznistych i co i nic:placz: ta za szeroka, tu za dl rekaw, tam sie nie dopne, tu cos odstaje z tylu, makabra a mi zimno jak wychodze w swetrze..na allegro nawet nie mam co patrzec po takich przymiarkach w sklepie ciezko bylo a co dopiero tam.. Quote
dysia-u Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Pegaza napisał(a):Hej Ula:loveu: a ma chyba okl 1,900 o ile dobrze ją zwazylam.. no i namierzylam sie kurtek roznistych i co i nic:placz: ta za szeroka, tu za dl rekaw, tam sie nie dopne, tu cos odstaje z tylu, makabra a mi zimno jak wychodze w swetrze..na allegro nawet nie mam co patrzec po takich przymiarkach w sklepie ciezko bylo a co dopiero tam.. maleństwo :loveu: zawiń ją w pampersa :evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 dysia-u napisał(a):maleństwo :loveu: zawiń ją w pampersa :evil_lol: yy takich malych nie ma:eviltong: bylam, lekarz dosc dlugo osluchiwal mi serducho..poki co dal skierowanie na krew i mocz..zobaczymy jakie beda wyniki i co bedziemy dalej dzialac.. na gardle nic nie widzi mam brac leki przeciwbolowe jesli mi nie przejdzie da antybiotyk..a ja jak wrocilam to zle sie poczulam normalnie mi niedobrze teraz..:roll: ide sie polozyc.. Quote
dysia-u Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Pegaza napisał(a):yy takich malych nie ma:eviltong: bylam, lekarz dosc dlugo osluchiwal mi serducho..poki co dal skierowanie na krew i mocz..zobaczymy jakie beda wyniki i co bedziemy dalej dzialac.. na gardle nic nie widzi mam brac leki przeciwbolowe jesli mi nie przejdzie da antybiotyk..a ja jak wrocilam to zle sie poczulam normalnie mi niedobrze teraz..:roll: ide sie polozyc.. Daria :razz: może jakiś teścik? :razz: Quote
karkakarka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/010.jpg i wygladam tak:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Uroczo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ty dbaj o siebie i odpoczywaj :) A teścik przy okazji też można zrobić:cool3: Quote
FREDZIU Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Witamy się gorąco, chyba pierwszy raz modele śliczniusie, słodziaki:loveu:zapraszamy do nas. A leczyć się trzeba nie ma rady, trzymamy kciuczki:shake: Quote
dysia-u Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Daria a twoje lale chodzą w nieprzemakalnych ubrankach? nie mysle o Somie bo nie mam aż takiej wyobrażni hihih Też mają długie włosy więc na deszcz i śnieg to kłopotliwy spacer Quote
dzasta Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 No to DE dbaj o siebie i odpoczywaj Kochana :mad::mad::mad: Quote
Pegaza Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Karina i Ula zadnych tescikow:shake::eviltong: to nie to co myslicie:shake::eviltong: Fredziu witamy w skromnych progach:loveu: dziekujemy i wpadniemy z rewizytą:loveu: Ula chodza w sweterkach ale nieprzemakalnych ubranek nie mam:shake: Justyna tak to juz jest ze dopoki sie chodzi to czlowiek nie mysli o chorobach dopiero jak zaniemognie to myslisz nad tym.. nie ma co sie martwic na zapas poczekamy na wyniki ale dziekuje wszystkim za troske:loveu: Quote
ewa2909 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Pegaza napisał(a):yy takich malych nie ma:eviltong: bylam, lekarz dosc dlugo osluchiwal mi serducho..poki co dal skierowanie na krew i mocz..zobaczymy jakie beda wyniki i co bedziemy dalej dzialac.. na gardle nic nie widzi mam brac leki przeciwbolowe jesli mi nie przejdzie da antybiotyk..a ja jak wrocilam to zle sie poczulam normalnie mi niedobrze teraz..:roll: ide sie polozyc.. Porób najpierw wszystkie badania od tego zaczyna się jakiekolwiek leczenie. Daria w Łodzi panuje grypa jelitowa,może i do Was dotarła:shake: A tak wogóle to cze:multi: dysia-u napisał(a):Daria :razz: może jakiś teścik? :razz: Po co jej teścik jak sprzet na strychu:evil_lol: Quote
Recommended Posts