Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karkakarka']Hej :)
Dziewczyny lekarz to nie wróg ;) Macie dbać o zdrówko, bo to podstawa :)

I witam z rana :multi:

Cze wszystkim poniedzialkowo:loveu:
Ula badanie krwi..
Karina moze nie wrog ale kolejka do niego mnie odstrasza..:roll:
Nati dziekuje i tez pozdrawiam:loveu:
Dzasta u nas tez pogoda deszczowa byla:roll:
Ania no narescie wpadlas:loveu:
bylam tu wczoraj nawet fotki ladowalam i co i mnie wywalilo..:mad:
a teraz fotki takie zwykłe..:p
Pipi

Livi

obie:p

i tej pani budzic nie bedziemy:p

Posted

O zdjęcia są :multi:

Wczoraj DGM w ogóle mi nie chodziła i jakoś nie mogłam wejść chyba coś robili :shake:

Ale dziewczyny widzę też mają swoje ulubione miejsce czyli łóżko :D A Somka śpi i ma pewnie wszystko gdzieś jak mój Czesio :loveu:

Posted

dzasta napisał(a):
O zdjęcia są :multi:

Wczoraj DGM w ogóle mi nie chodziła i jakoś nie mogłam wejść chyba coś robili :shake:

Ale dziewczyny widzę też mają swoje ulubione miejsce czyli łóżko :D A Somka śpi i ma pewnie wszystko gdzieś jak mój Czesio :loveu:

Cze:p
ta lubia lozko ale zadko juz na nim spią:p maja swoje lozeczka..pare razy zrobily mi niespodzianke:roll: i je przegonilam na swoje wyrka i szczeze mam wiecej miejsca do siebie i lepiej mi sie spi..:p
Soma ciagle spi..takie zycie starucha:evil_lol:

Posted

Cze Daria:multi:
Czytałam że na badania się dzisiaj wybrałaś:multi:(no nareszcie:mad:).
kiedy odbierasz wyniki???????Ja to teraz ekspert jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Cze laski:loveu:
Ula dzieki:)
Be a porobilam kilka fotek wiec zapasik jest na dogo:cool3:
Paula wczoraj tez mi dogo szwankowalo..
ze ja szczesciara:lol: heh a wiesz ile to roboty jest przy nich :roll:
Ewa dzis nie poszlam do lekarza jutro sie wybieram z rana rejestrowac o ile mnie zarejestruje.. bo wiesz jak jest w rejestracji powie ze juz za duzo ludzi jest..ale to nie problem pojde prywatnie z tą krwia...:p

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze laski:loveu:
Ula dzieki:)
Be a porobilam kilka fotek wiec zapasik jest na dogo:cool3:
Paula wczoraj tez mi dogo szwankowalo..
ze ja szczesciara:lol: heh a wiesz ile to roboty jest przy nich :roll:
Ewa dzis nie poszlam do lekarza jutro sie wybieram z rana rejestrowac o ile mnie zarejestruje.. bo wiesz jak jest w rejestracji powie ze juz za duzo ludzi jest..ale to nie problem pojde prywatnie z tą krwia...:p

Mnie na chybcika zrobili dzisiaj badania i krew jest prawie ok;),ale cały czas coś mi pożera żelazo i nie wiadomo co:placz:.Norma zaczyna sie od 58-160 a ja mam 39:placz:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Mnie na chybcika zrobili dzisiaj badania i krew jest prawie ok;),ale cały czas coś mi pożera żelazo i nie wiadomo co:placz:.Norma zaczyna sie od 58-160 a ja mam 39:placz:

noo a ja sie dowiem jakie bede miec wyniki troche sie boje bo sie naczytalam na necie za duzo..:roll: Ewa idz no na galerie swoja bo o cos pytalam..:eviltong:

Posted

Cze Karina:loveu:
juz sie zarejestrowalam ide na 14:30 no a dzis mnie zaczelo bolec pod lopatką i znow gardlo..a jaka kolejka by pobrac krew:crazyeye: pewnie tez swoje odstoje jak pojde..ograne mieszkanie i ide na sklepy rozejrzec sie za kurtką przejsciowką..
a poki co sa fotki:cool1:
uslyszalam ze pancia chce porobic mi fotki wiec sie starannie szykuje do tego:cool1::evil_lol:
w lewo

w prawo

i wygladam tak:evil_lol:

Posted

Hej Ula:loveu: a ma chyba okl 1,900 o ile dobrze ją zwazylam..

no i namierzylam sie kurtek roznistych i co i nic:placz: ta za szeroka, tu za dl rekaw, tam sie nie dopne, tu cos odstaje z tylu, makabra a mi zimno jak wychodze w swetrze..na allegro nawet nie mam co patrzec po takich przymiarkach w sklepie ciezko bylo a co dopiero tam..

Posted

Pegaza napisał(a):
Hej Ula:loveu: a ma chyba okl 1,900 o ile dobrze ją zwazylam..

no i namierzylam sie kurtek roznistych i co i nic:placz: ta za szeroka, tu za dl rekaw, tam sie nie dopne, tu cos odstaje z tylu, makabra a mi zimno jak wychodze w swetrze..na allegro nawet nie mam co patrzec po takich przymiarkach w sklepie ciezko bylo a co dopiero tam..

maleństwo :loveu: zawiń ją w pampersa :evil_lol:

Posted

dysia-u napisał(a):
maleństwo :loveu: zawiń ją w pampersa :evil_lol:

yy takich malych nie ma:eviltong:

bylam, lekarz dosc dlugo osluchiwal mi serducho..poki co dal skierowanie na krew i mocz..zobaczymy jakie beda wyniki i co bedziemy dalej dzialac..
na gardle nic nie widzi mam brac leki przeciwbolowe jesli mi nie przejdzie da antybiotyk..a ja jak wrocilam to zle sie poczulam normalnie mi niedobrze teraz..:roll: ide sie polozyc..

Posted

Pegaza napisał(a):

bylam, lekarz dosc dlugo osluchiwal mi serducho..poki co dal skierowanie na krew i mocz..zobaczymy jakie beda wyniki i co bedziemy dalej dzialac..
na gardle nic nie widzi mam brac leki przeciwbolowe jesli mi nie przejdzie da antybiotyk..a ja jak wrocilam to zle sie poczulam normalnie mi niedobrze teraz..:roll: ide sie polozyc..

Daria :razz: może jakiś teścik? :razz:

Posted

Daria a twoje lale chodzą w nieprzemakalnych ubrankach? nie mysle o Somie bo nie mam aż takiej wyobrażni hihih Też mają długie włosy więc na deszcz i śnieg to kłopotliwy spacer

Posted

Karina i Ula zadnych tescikow:shake::eviltong: to nie to co myslicie:shake::eviltong:

Fredziu witamy w skromnych progach:loveu: dziekujemy i wpadniemy z rewizytą:loveu:

Ula chodza w sweterkach ale nieprzemakalnych ubranek nie mam:shake:

Justyna tak to juz jest ze dopoki sie chodzi to czlowiek nie mysli o chorobach dopiero jak zaniemognie to myslisz nad tym..

nie ma co sie martwic na zapas poczekamy na wyniki ale dziekuje wszystkim za troske:loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):

Porób najpierw wszystkie badania od tego zaczyna się jakiekolwiek leczenie.

Daria w Łodzi panuje grypa jelitowa,może i do Was dotarła:shake:
A tak wogóle to cze:multi:
dysia-u napisał(a):
Daria :razz: może jakiś teścik? :razz:

Po co jej teścik jak sprzet na strychu:evil_lol: