Kasia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 D-E, to Twoje wczorajsze gulasze?????? :razz: apetyczne! fajnie się tak ogląda takie "stare" fotki :loveu: Quote
Pegaza Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Cze Ewa i Kasia:loveu: Ewa pewnie ze by sie chcialo takie male sa najfajniesze:loveu: Kasia heh to sa gulasze z onet.pl gotowanie:evil_lol: fajnie sa co nie?:evil_lol: dzis beda kluski rolady i modro kapusta..:eviltong: fotki swieze i jeden staroc latowy.. Quote
***Paulina*** Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 http://i42.tinypic.com/j7agqc.jpg Piękny ma włos:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Pegaza']Dzieki Paulina :loveu: jak juz pisalam moglyby byc grubszy, ale staram sie bardzo by byl ladny..[/quote] No właśnie ma takie ładne no i proste, a Kati to pełno ma tych włosów i nawet nie idzie tego prosto ułożyć...:-( Quote
Pegaza Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='***Paulina***']http://i42.tinypic.com/j7agqc.jpg Piękny ma włos:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dzieki Paulina :loveu: jak juz pisalam moglyby byc grubszy, ale staram sie bardzo by byl ladny.. Quote
***Paulina*** Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Pegaza']Pipi np ma gesciejszy wlos i tez jest problem je ulozyc a wcale teraz kiedy jej odrastają ...wiesz ja uzywam z alla takiej odzywki z olejem norkowym w sprayu..jest droga ale daje efekt http://i42.tinypic.com/2zxqo38.jpg Hmm... muszę spróbować, tylko nie wiem czy mi warto bo i tak w najbliższym czasie, tzn. jak się cieplej zrobi planują ją obciąć... Quote
Pegaza Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='***Paulina***']No właśnie ma takie ładne no i proste, a Kati to pełno ma tych włosów i nawet nie idzie tego prosto ułożyć...:-( Pipi np ma gesciejszy wlos i tez jest problem je ulozyc a wcale teraz kiedy jej odrastają ...wiesz ja uzywam z alla takiej odzywki z olejem norkowym w sprayu..jest droga ale daje efekt Quote
***Paulina*** Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Pegaza']to wiesz co to raczej :shake:warto szkoda kasy jesli bedzie scinana.. ja Liv nie bede obcinac..wystarczy ze Pipi jest scinana..[/quote] No raczej ją zetnę... może potem będę zapuszczać...:evil_lol: Sama nie wiem, wiem tylko że na razie to chce ją obciąć tak na krótko... Quote
Pegaza Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='***Paulina***']Hmm... muszę spróbować, tylko nie wiem czy mi warto bo i tak w najbliższym czasie, tzn. jak się cieplej zrobi planują ją obciąć...[/quote] to wiesz co to raczej :shake:warto szkoda kasy jesli bedzie scinana.. ja Liv nie bede obcinac..wystarczy ze Pipi jest scinana.. Quote
Kasia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Pegaza'] Kasia heh to sa gulasze z onet.pl gotowanie:evil_lol: fajnie sa co nie?:evil_lol: dzis beda kluski rolady i modro kapusta..:eviltong: [/QUOTE] fajne nawet bardzo, mniam!!!! a u mnie dziś pieczeń, ziemniaki i kapusta czerwona na ciepło :loveu: Quote
Pegaza Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='***Paulina***']No raczej ją zetnę... może potem będę zapuszczać...:evil_lol: Sama nie wiem, wiem tylko że na razie to chce ją obciąć tak na krótko...[/quote] Krotka fryzurka jest dla nas wygodna i dla psa tez, ja widze teraz po Pipi jak jej jest cieplo kladzie sie na kafelkach, te wlosy ja chyba grzeją:evil_lol: ale z dlugim przynajmniej u mojej Liv nie mam problemu raz dwa poczesana..wszystko zalezy od wlosa od Pipi juz jest gorzej..jak pisalam.. Quote
Pegaza Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Kasia']fajne nawet bardzo, mniam!!!! a u mnie dziś pieczeń, ziemniaki i kapusta czerwona na ciepło :loveu:[/quote] Kasia na cieplo tzn jak ugotowana nie? Quote
***Paulina*** Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Pegaza']Krotka fryzurka jest dla nas wygodna i dla psa tez, ja widze teraz po Pipi jak jej jest cieplo kladzie sie na kafelkach, te wlosy ja chyba grzeją:evil_lol: ale z dlugim przynajmniej u mojej Liv nie mam problemu raz dwa poczesana..wszystko zalezy od wlosa od Pipi juz jest gorzej..jak pisalam..[/quote] Zgadza się, krótka jest wygodna... no i na wiosnę i lato na pewno... bo nie dość że tych włosów pełno to jeszcze czarne... Długi włos jest ładniejszy ale wymaga dużo pracy, a jeśli Kati nie ma rodowodu to nie musi mieć długich włosów:) Quote
Kasia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Pegaza'] Kasia na cieplo tzn jak ugotowana nie? [/QUOTE] ugotowana, troszkę jabłka dałam, cebulkę, boczek, ocet i sól i pieprz do smaku - pychota :loveu: taką to mogłabym jeść bez niczego, samą!!! Quote
tigrunia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Boszzzz :mdleje: http://i42.tinypic.com/j7agqc.jpg Cudo .. Codziennie ją czeszesz ? Ja tam wole jak jest mniej włosa - przynajmniej mniej do czesania :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Kasia']ugotowana, troszkę jabłka dałam, cebulkę, boczek, ocet i sól i pieprz do smaku - pychota :loveu: taką to mogłabym jeść bez niczego, samą!!![/quote] heh to godej Kasia ze mosz modro kapusta dzis tako jak i jo ino jo bez jablka:p Be hm co do czesania dziennego to roznie z tym bywa .. no raczej co drugi dzien :)ale ten spray co wkleilam ma cos takiego ze jak nim spryskasz to do 5 dni nie powinna miec koltunow..i jest wlos oki.. ale masz z tym racje rach ciach i Livi poczesana:lol: wlosa mniej to i roboty mniej:lol: Quote
ewa2909 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Pegaza']Pipi np ma gesciejszy wlos i tez jest problem je ulozyc a wcale teraz kiedy jej odrastają ...wiesz ja uzywam z alla takiej odzywki z olejem norkowym w sprayu..jest droga ale daje efekt Czy to zamawiałaś przez Allegro bo nie mogę znależdź Quote
Pegaza Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Nie nie przez neta..znajoma mi odsprzedala ale oni maja swoją strone z alla jak co ... AllSystem Quote
Aurunia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 A ja znalazłam ten produkt w tym sklepie : [url=http://www.amberhouse.pl/systems-odzywka-moisturizing-coat-protector-enhancer-codziennej-pielegnacji-olejem-norkowym-lanolina-p-905.html?cPath=76_75_138_141]# 1 All Systems Od Quote
Aurunia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Nie wiem co jest nie mogę linka do produktu wstawić jest w amber hous w all system i spreye i żel Quote
Sara_i_Aris Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Cześć D-E :multi: Eee tam, Holly chodzi w papilotach, więc to co innego. A Livki włosy naprawdę bardzo mi się podobają, takie proste, błyszczące :loveu: Nie ścinaj ich nigdy! http://i41.tinypic.com/ekkff5.jpg :sweetCyb: Więcej, ja na nadmiar zdjęć narzekać nie będę :p Quote
Kasia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Pegaza'] heh to godej Kasia ze mosz modro kapusta dzis tako jak i jo ino jo bez jablka:p [/QUOTE] to żeśmy się dogadały :evil_lol: a niby też ze śląska jestem, no prawie ;) Quote
Pegaza Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Cze wszystkim:loveu: wrocilam juz wczoraj Aga:evil_lol: no Kasia jo Cie trocha podszlifuja z tą gwarą:evil_lol: Aura mi tez linki nieraz nie wejda... Sara nawet nie mam zamiaru jej scinac a jaki zal byl jak jej weszly w pyszczek rzepy i musialam jej wyciac dlatego ma z przodu krotsze..:roll: Quote
Recommended Posts