Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cze Ewa i Kasia:loveu:
Ewa pewnie ze by sie chcialo takie male sa najfajniesze:loveu:
Kasia heh to sa gulasze z onet.pl gotowanie:evil_lol:
fajnie sa co nie?:evil_lol:
dzis beda kluski rolady i modro kapusta..:eviltong:

fotki swieze

i jeden staroc latowy..

Posted

[quote name='Pegaza']Dzieki Paulina :loveu: jak juz pisalam moglyby byc grubszy, ale staram sie bardzo by byl ladny..[/quote]
No właśnie ma takie ładne no i proste, a Kati to pełno ma tych włosów i nawet nie idzie tego prosto ułożyć...:-(

Posted

[quote name='***Paulina***']No właśnie ma takie ładne no i proste, a Kati to pełno ma tych włosów i nawet nie idzie tego prosto ułożyć...:-(
Pipi np ma gesciejszy wlos i tez jest problem je ulozyc a wcale teraz kiedy jej odrastają ...wiesz ja uzywam z alla takiej odzywki z olejem norkowym w sprayu..jest droga ale daje efekt

Posted

[quote name='Pegaza']to wiesz co to raczej :shake:warto szkoda kasy jesli bedzie scinana..
ja Liv nie bede obcinac..wystarczy ze Pipi jest scinana..[/quote]
No raczej ją zetnę... może potem będę zapuszczać...:evil_lol: Sama nie wiem, wiem tylko że na razie to chce ją obciąć tak na krótko...

Posted

[quote name='***Paulina***']Hmm... muszę spróbować, tylko nie wiem czy mi warto bo i tak w najbliższym czasie, tzn. jak się cieplej zrobi planują ją obciąć...[/quote]

to wiesz co to raczej :shake:warto szkoda kasy jesli bedzie scinana..
ja Liv nie bede obcinac..wystarczy ze Pipi jest scinana..

Posted

[quote name='Pegaza']
Kasia heh to sa gulasze z onet.pl gotowanie:evil_lol:
fajnie sa co nie?:evil_lol:
dzis beda kluski rolady i modro kapusta..:eviltong:

[/QUOTE]

fajne nawet bardzo, mniam!!!!

a u mnie dziś pieczeń, ziemniaki i kapusta czerwona na ciepło :loveu:

Posted

[quote name='***Paulina***']No raczej ją zetnę... może potem będę zapuszczać...:evil_lol: Sama nie wiem, wiem tylko że na razie to chce ją obciąć tak na krótko...[/quote]
Krotka fryzurka jest dla nas wygodna i dla psa tez, ja widze teraz po Pipi jak jej jest cieplo kladzie sie na kafelkach, te wlosy ja chyba grzeją:evil_lol:

ale z dlugim przynajmniej u mojej Liv nie mam problemu raz dwa poczesana..wszystko zalezy od wlosa od Pipi juz jest gorzej..jak pisalam..

Posted

[quote name='Kasia']fajne nawet bardzo, mniam!!!!

a u mnie dziś pieczeń, ziemniaki i kapusta czerwona na ciepło :loveu:[/quote]
Kasia na cieplo tzn jak ugotowana nie?

Posted

[quote name='Pegaza']Krotka fryzurka jest dla nas wygodna i dla psa tez, ja widze teraz po Pipi jak jej jest cieplo kladzie sie na kafelkach, te wlosy ja chyba grzeją:evil_lol:

ale z dlugim przynajmniej u mojej Liv nie mam problemu raz dwa poczesana..wszystko zalezy od wlosa od Pipi juz jest gorzej..jak pisalam..[/quote]
Zgadza się, krótka jest wygodna... no i na wiosnę i lato na pewno... bo nie dość że tych włosów pełno to jeszcze czarne...
Długi włos jest ładniejszy ale wymaga dużo pracy, a jeśli Kati nie ma rodowodu to nie musi mieć długich włosów:)

Posted

[quote name='Pegaza']
Kasia na cieplo tzn jak ugotowana nie?
[/QUOTE]

ugotowana, troszkę jabłka dałam, cebulkę, boczek, ocet i sól i pieprz do smaku - pychota :loveu:
taką to mogłabym jeść bez niczego, samą!!!

Posted

[quote name='Kasia']ugotowana, troszkę jabłka dałam, cebulkę, boczek, ocet i sól i pieprz do smaku - pychota :loveu:
taką to mogłabym jeść bez niczego, samą!!![/quote]

heh to godej Kasia ze mosz modro kapusta dzis tako jak i jo ino jo bez jablka:p

Be hm co do czesania dziennego to roznie z tym bywa .. no raczej co drugi dzien :)ale ten spray co wkleilam ma cos takiego ze jak nim spryskasz to do 5 dni nie powinna miec koltunow..i jest wlos oki..
ale masz z tym racje rach ciach i Livi poczesana:lol: wlosa mniej to i roboty mniej:lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Pipi np ma gesciejszy wlos i tez jest problem je ulozyc a wcale teraz kiedy jej odrastają ...wiesz ja uzywam z alla takiej odzywki z olejem norkowym w sprayu..jest droga ale daje efekt

Czy to zamawiałaś przez Allegro bo nie mogę znależdź

Posted

A ja znalazłam ten produkt w tym sklepie : [url=http://www.amberhouse.pl/systems-odzywka-moisturizing-coat-protector-enhancer-codziennej-pielegnacji-olejem-norkowym-lanolina-p-905.html?cPath=76_75_138_141]# 1 All Systems Od

Posted

[quote name='Pegaza']
heh to godej Kasia ze mosz modro kapusta dzis tako jak i jo ino jo bez jablka:p
[/QUOTE]

to żeśmy się dogadały :evil_lol:
a niby też ze śląska jestem, no prawie ;)

Posted

Cze wszystkim:loveu:
wrocilam juz wczoraj Aga:evil_lol:
no Kasia jo Cie trocha podszlifuja z tą gwarą:evil_lol:
Aura mi tez linki nieraz nie wejda...
Sara nawet nie mam zamiaru jej scinac a jaki zal byl jak jej weszly w pyszczek rzepy i musialam jej wyciac dlatego ma z przodu krotsze..:roll: