Mała Rita Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Cze De wieczorowo :loveu: Kurde moze ja tez o prawku pomysle :roll: Quote
Pegaza Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Mała Rita']Cze De wieczorowo :loveu: Kurde moze ja tez o prawku pomysle :roll:[/quote] mysl mysl Asia:cool3:cze:loveu: Madzia ma w genach automobilow rajdowych:cool1::evil_lol: Quote
Nati28 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Cze :cool3: Prawo jazdy to dobra rzecz tylko trzeba miec jeszcze samochod :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Nati28']Cze :cool3: Prawo jazdy to dobra rzecz tylko trzeba miec jeszcze samochod :evil_lol:[/quote] Cze :lol: a to nie problem bede miec swoj wlasny:cool1: Quote
tigrunia Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Nati28']Cze :cool3: Prawo jazdy to dobra rzecz tylko trzeba miec jeszcze samochod :evil_lol:[/quote] No właśnie .. ja po zdaniu prawka rok nie miałam samochodu :cool1: Cze Daria :multi: Quote
Pegaza Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='tigrunia']No właśnie .. ja po zdaniu prawka rok nie miałam samochodu :cool1: Cze Daria :multi:[/quote] Witam :p a my mamy auto ale bede i tak miec swoj bo m-a calymi dniami nie ma wiec bez sensu by bylo robic prawko jakbym nie mogla z niego korzystac.. mialam isc do lekarza i nie ide nie umiem sie dodzwonic do poradni jak zwykle a kawalek mam i mi sie nie chce bo podejde i sie okaze ze lekarza nie ma mojego albo juz mnie nie przyjmie..znow sie sama dolecze jakos..:roll: Quote
tigrunia Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Ja się dodzwoniłam :multi: Ide na 13:30 Quote
Pegaza Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='tigrunia']Ja się dodzwoniłam :multi: Ide na 13:30[/quote] no sie masz fajnie a ja zobacze jak bedzie jutro, poki co jest dzis lepiej choc gardlo troche pobolewa i plecy...a plecy od czego to nie wiem..:roll: Quote
ewa2909 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Cze Daria:multi:Idź w końcu do lekarza,stanowczo za często coś Ci dolega.:shake: Quote
Pegaza Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='ewa2909']Cze Daria:multi:Idź w końcu do lekarza,stanowczo za często coś Ci dolega.:shake:[/quote] Cze Nati oraz Ewa:multi: ta wiem ja od pewnego czasu mam ciagle problemy z gardlem..:roll: tylko sie dzis wkurzylam bo doktor jesli nawet przyjmowal na rano to powinien siedziec do 13 w poradni a nie ze on sie zrywa juz do domu o 12 przyszlam i co i nie zostalam przyjeta, ja nie wiem po co my placimy te podatki na sluzbe :mad: Quote
tigrunia Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Nati oraz Ewa:multi: ta wiem ja od pewnego czasu mam ciagle problemy z gardlem..:roll: tylko sie dzis wkurzylam bo doktor jesli nawet przyjmowal na rano to powinien siedziec do 13 w poradni a nie ze on sie zrywa juz do domu o 12 przyszlam i co i nie zostalam przyjeta, ja nie wiem po co my placimy te podatki na sluzbe :mad:[/quote] No i co - po 12 już żadnego lekarza nie było?? :crazyeye: Quote
Pegaza Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='tigrunia']No i co - po 12 już żadnego lekarza nie było?? :crazyeye:[/quote] no jeden byl ale ja pytalam o mojego..zreszta znajac panie w rejestracji znow by mialy jakies "ale" ze pozno przyszlam sie rejestrowac ze doktor zaraz konczy..itd.. Quote
dzasta Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 O masz to faktycznie miałaś się dzisiaj z tymi lekarzami a właściwie ich brakiem :shake: Ja od jutra rana mam latanie po lekarzach i już się na to konto cieszę :D A i dołączyłam do Waszego zakatarzonego i boląco gardłowego grona :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='dzasta']O masz to faktycznie miałaś się dzisiaj z tymi lekarzami a właściwie ich brakiem :shake: Ja od jutra rana mam latanie po lekarzach i już się na to konto cieszę :D A i dołączyłam do Waszego zakatarzonego i boląco gardłowego grona :evil_lol:[/quote] No to chyba jakas epidemia dogowa jest:roll: ja juz dzis nawet apetyt mialam wlasnie siedze i mysle co by tu zjesc:roll: najlepiej nic umyc sie i isc spac hehe bo potem przybywa w boczkach.. no to uzbroj sie w cierpliwosc na jutrzejsze spotkania:cool3: lece pa:loveu:bo jutro mam tez sporo do zrobienia..to musze byc w formie..:cool1: Quote
Nati28 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Witamy z rana i pozdrawiamy cala gromadke psow oraz ich Pania i Pana :loveu: Quote
Pegaza Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Witam pochmurnie:razz: juz pytalam ale dalej wystepuje ten sam problem jak przekopiowac fotki z photobucka na dysk? klikne w fote zrobie zapisz jako... i kopiuje do folderu niestety skopiuje mi sie maly obrazek i nie mozna nic z tym zrobic:roll: z fotosika mozna fotki sie kopiują ale tu mam problem.. Quote
Pegaza Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='Doti1986']Witamy się serdecznie :loveu:[/quote] Witamy Nati oraz Doti:loveu: Quote
madziasto4 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Pegaza napisał(a):Witam pochmurnie:razz: juz pytalam ale dalej wystepuje ten sam problem jak przekopiowac fotki z photobucka na dysk? klikne w fote zrobie zapisz jako... i kopiuje do folderu niestety skopiuje mi sie maly obrazek i nie mozna nic z tym zrobic:roll: z fotosika mozna fotki sie kopiują ale tu mam problem.. Jak bardzo mały obraz się zapisuje? Miniaturka czy po prostu pomniejszone zdjecie na potrzeby forum? Quote
Pegaza Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 madziasto4 napisał(a):Jak bardzo mały obraz się zapisuje? Miniaturka czy po prostu pomniejszone zdjecie na potrzeby forum? Madzia normalnie sie robi taka krecha przez srodek i nic nie widzisz poza krecha..to nawet nie miniaturka jest... Cze Be hehe:lol: Nati nie zauwazylam ze pozdrowilas mojego mena heh przekaze mu jak wroci,apropo mojego m-a wychodze na moment do sklepu doslownie na 5 minut mowie nie biore kluczy, wracam a nikt mi nie otwiera, ja bez fona bez kluczy a jego nie ma,dobijam sie chwile mysle ide sprawdzic czy auto stoi,no stoi mysle moze do piwnicy poszedl juz tam schodze a on se z auta wychodzi bo juz gdzies mial zamiar jechac..normalnie mnie dobil..jakby tak pojechal to siedze pod drzwiami z mielonym, z ryzem i lodem hehe Quote
dzasta Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Pegaza napisał(a): Nati nie zauwazylam ze pozdrowilas mojego mena heh przekaze mu jak wroci,apropo mojego m-a wychodze na moment do sklepu doslownie na 5 minut mowie nie biore kluczy, wracam a nikt mi nie otwiera, ja bez fona bez kluczy a jego nie ma,dobijam sie chwile mysle ide sprawdzic czy auto stoi,no stoi mysle moze do piwnicy poszedl juz tam schodze a on se z auta wychodzi bo juz gdzies mial zamiar jechac..normalnie mnie dobil..jakby tak pojechal to siedze pod drzwiami z mielonym, z ryzem i lodem hehe Ja już też to przerabiałam ale mój pojechał :eviltong: Quote
Nati28 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Pegaza napisał(a): Nati nie zauwazylam ze pozdrowilas mojego mena heh przekaze mu jak wroci,apropo mojego m-a wychodze na moment do sklepu doslownie na 5 minut mowie nie biore kluczy, wracam a nikt mi nie otwiera, ja bez fona bez kluczy a jego nie ma,dobijam sie chwile mysle ide sprawdzic czy auto stoi,no stoi mysle moze do piwnicy poszedl juz tam schodze a on se z auta wychodzi bo juz gdzies mial zamiar jechac..normalnie mnie dobil..jakby tak pojechal to siedze pod drzwiami z mielonym, z ryzem i lodem hehe Przynajmniej loda mialas :cool3: Quote
dysia-u Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Pegaza napisał(a):Madzia normalnie sie robi taka krecha przez srodek i nic nie widzisz poza krecha..to nawet nie miniaturka jest... Cze Be hehe:lol: Nati nie zauwazylam ze pozdrowilas mojego mena heh przekaze mu jak wroci,apropo mojego m-a wychodze na moment do sklepu doslownie na 5 minut mowie nie biore kluczy, wracam a nikt mi nie otwiera, ja bez fona bez kluczy a jego nie ma,dobijam sie chwile mysle ide sprawdzic czy auto stoi,no stoi mysle moze do piwnicy poszedl juz tam schodze a on se z auta wychodzi bo juz gdzies mial zamiar jechac..normalnie mnie dobil..jakby tak pojechal to siedze pod drzwiami z mielonym, z ryzem i lodem hehe no to byś przecie z głodu nie pomarła przez ten czas:eviltong: Quote
Recommended Posts