Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No fakt jakos bym se dala rade:cool1: ale usluzna sasiadka z gory(ktorej nikt nie lubi)oferowala skorzystanie z fona:cool1: jak widac nie dali by mi zginac;)

popoludniu bolalo mnie lewe oko teraz dla odmiany prawe:roll::evil_lol: az to smieszne jest:evil_lol: ale podejrzewam ze bola z przemeczenia dlatego dzis dlugo nie siedze mimo ze moge se jutro dluzej pospac..:p

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dysia-u napisał(a):
a coś zrobiła z tym mielonym? :evil_lol: rzucałaś za m...em?? ;) czy Soma chapnęła? :lol:

hehe nie zrobilam z nich nastepne golabki a'la kotlety mielone wlasnie sie chlodza i do zamrazarki pojda.bedzie obiad na kiedys.. na jutro juz tez mam prawie gotowy obiad..mam takie dni zebym pichcila a moze to za sprawa ksiazki ktorą czytam teraz:p opowiada o dziewczynie ktora sie uczy w Wloszech gotowac i mi ciagle smaka robia potrawami mmm a i przy okazji sie zakochala w kucharzu owa bohaterka..:p i takie tam...

Posted

Pegaza napisał(a):
hehe nie zrobilam z nich nastepne golabki a'la kotlety mielone wlasnie sie chlodza i do zamrazarki pojda.bedzie obiad na kiedys.. na jutro juz tez mam prawie gotowy obiad..mam takie dni zebym pichcila a moze to za sprawa ksiazki ktorą czytam teraz:p opowiada o dziewczynie ktora sie uczy w Wloszech gotowac i mi ciagle smaka robia potrawami mmm a i przy okazji sie zakochala w kucharzu owa bohaterka..:p i takie tam...

eno uważaj no z tą książką :mad: żeby ci pisane nie zaszkodziło :eviltong:
Włosi są przystojni :crazyeye:

Posted

Pegaza napisał(a):
No przystojni:eviltong:

nie chce mi sie posprzatac lenia dostalam chyba :roll:
ide poczytac...:evil_lol: znaczy sie uczyc...:roll:

rzuć tytułem :p też bym sie pouczyła :cool3:

Posted

się zapisałaś na prawko, D-E? :razz:

Chłopy już takie som - w prawe ucho im wlatuje, lewym wylatuje i nic nie zapamiętują...i raczej tego się już nie zmieni! :cool1:

Posted

Kasia napisał(a):
się zapisałaś na prawko, D-E? :razz:

Chłopy już takie som - w prawe ucho im wlatuje, lewym wylatuje i nic nie zapamiętują...i raczej tego się już nie zmieni! :cool1:

O nie - do mojego w ogóle informacje nie docierają :evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
Już zaczynasz ? :crazyeye: :evil_lol:

znaczy uczyc sie? a co i tak mam czasu jak marasu to moge :evil_lol:
a potem sie skupie na nauce autem a testy juz beda dawno w glowie:eviltong:

Tia Kasia przecie bebne o tym juz jakis czas..:p

Posted

No Madzia zgadlas:cool3:

Ula dobre to dobre:lol:
dzis mijalam na drodze chlopaka ktory uczyl sie L jezu jak on pomalu jechal:evil_lol: jak ja tak bede to wstyd normalnie:evil_lol:sie wogle dziwnie na to patrzy a on napewno stresa przezywal w tym aucie:evil_lol:

Posted

http://img16.imageshack.us/img16/7366/obraz5464645.jpg :evil_lol:
[quote name='Pegaza']No Madzia zgadlas:cool3:

Ula dobre to dobre:lol:
dzis mijalam na drodze chlopaka ktory uczyl sie L jezu jak on pomalu jechal:evil_lol: jak ja tak bede to wstyd normalnie:evil_lol:sie wogle dziwnie na to patrzy a on napewno stresa przezywal w tym aucie:evil_lol:

No tia ale taki z "L" musi jechać te 50 km/ h i nie da rady więcej bo obok instruktor :cool1:

Posted

madziasto4 napisał(a):
A Ty kochana to tyle, przepraszam, nie musisz? :diabloti:

Haha
ale on nawet nie mial tych 50 tak podejrzewam:evil_lol: dobra sie nie bede nasmiewac bo ja lepiej nie bede zaczynac od niego :evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
A Ty kochana to tyle, przepraszam, nie musisz? :diabloti:

A Ty tyle jeździsz ? Bo ja nie :eviltong:
Na ulicy gdzie pracuję jest ograniczenie do 30 bo są dwie szkoły :cool1: Kawałek muszę nią przejechać i chyba nie muszę tłumaczyć jakie to męczące :cool1: Ostatni zaczęli się stawiać (policja) i nie ma bata .. :angryy:
Dobra żegnam się i znikam.. do poniedziałku :-( paaa

Posted

[quote name='Pegaza']Haha
ale on nawet nie mial tych 50 tak podejrzewam:evil_lol: dobra sie nie bede nasmiewac bo ja lepiej nie bede zaczynac od niego :evil_lol:
Często gęsto eLki ledwie 40 jeżdzą, kiedy dozwolone jest 50/h.
Ale to już zależy od człowieka, bo ja to raczej częściej miałam wskaźnik powyżej 50 niż poniżej :eviltong:

Fidlasta, Ty chyba też nie miałaś problemu słabej dynamiki jazdy?? :evil_lol::evil_lol:

[quote name='tigrunia']A Ty tyle jeździsz ? Bo ja nie :eviltong:
Na ulicy gdzie pracuję jest ograniczenie do 30 bo są dwie szkoły :cool1: Kawałek muszę nią przejechać i chyba nie muszę tłumaczyć jakie to męczące :cool1: Ostatni zaczęli się stawiać (policja) i nie ma bata .. :angryy:
Dobra żegnam się i znikam.. do poniedziałku :-( paaa
Prawda jest taka, że nikt tyle nie jeździ oprócz eLek...
Ja jeżdżę z taką prędkością, przy której mogę już jechać na 5 biegu. Czyli 60/h.
A już 70/h to po mieście raczej nie przekraczam- to maksymalnie. Nie mam potrzeby jeździć szybciej, jeśli jest ograniczenie. ;)

Posted

Madziu juz wiem czemu on jechal powoli bo na znaku bylo 30 :evil_lol: i pewnie przepisowo jechal..:evil_lol:

Witam weekendowo tylko pogoda by mogla bardziej dopisac...:roll:

Be a gdzie Ty pojechalas>?:roll:

Posted

[quote name='Pegaza']
Tia Kasia przecie bebne o tym juz jakis czas..:p

no bębnisz bębnisz, ale się pytałam czy się w końcu zapisałaś? :p
kiedy zaczynasz?

[quote name='madziasto4']
Fidlasta, Ty chyba też nie miałaś problemu słabej dynamiki jazdy?? :evil_lol::evil_lol:

nie miałam i nie mam! :evil_lol:
ba, w zakręty wchodzę prawie na drifcie :diabloti: nie raz opierdziel od instruktora za to dostałam...i pewnie dlatego tak długo zdawałam to prawko :cool1:

teraz jeżdżę w miare przepisowo - jak jest 50km to jadę tak 60-70, jak mogę więcej to jadę więcej ale nie jeżdżę poniżej 50 no chyba, że jadę przez jakieś osiedle to wtedy raczej tak bo nie wiadomo kto wyskoczy nagle na ulicę...