Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cze Ania:multi: a ja zara sprawdze czy torebka dalej na allegro jest czy juz nie:evil_lol:
fotki mowisz nic nie mam nowego buu kurde a czasu mi ostatnio brakuje ale bede musiala sie postarac o nie dla Was..

Cze Karkakarka:multi:
ta prawie dobrze tylko to Livka jest najmniejsza:p

Witam Yoko dziekujemy za wizyte i pozdrowienia:loveu: rowniez pozdrawiam

Cze Dzasta:multi: bos napewno nie waga wiec nie masz takiego problemu jak ja:evil_lol:

dziewczyny widzialam fajna torebke ale fioletowa:roll: cudo normalnie:loveu: powiedzcie bedzie pasowac do szarych butow? czy raczej szukac szarej..:roll:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Chyba będzie pasować, bo szary kolor to taki neutralny :hmmmm:

O Madzia juz mi odpisalas:loveu: no niby tak ale szara by lepiej sie kleila z szarymi butami.. ale w sumie fioletowa by sie odznaczala..sama nie wiem..

Posted

Pegaza napisał(a):
O Madzia juz mi odpisalas:loveu: no niby tak ale szara by lepiej sie kleila z szarymi butami.. ale w sumie fioletowa by sie odznaczala..sama nie wiem..

Według mnie fiolet da fajny akcent :p

Posted

madziasto4 napisał(a):
Według mnie fiolet da fajny akcent :p

mowisz hm tylko potem musze do ciuchow to razem skleic zeby wszystko mialo jak to mowia nogi i rece..pomysle nad nia...

Posted

Mała Rita napisał(a):
Cze De :loveu: bierz fiolet, ja tez zastanawiam sie nad fioletową torbą, a buty na jesien mam szaro-czarne

ja ale ja mysle tez o ciuchach zebym potem jak sie ubrala zeby kolorystycznie pasowalo..
ale taska mowie Wam ze od razu bym brala jak byla szara:loveu: no a ze fiolet to tera mysle nad nia hehe

Posted

Pegaza napisał(a):
ja ale ja mysle tez o ciuchach zebym potem jak sie ubrala zeby kolorystycznie pasowalo..
ale taska mowie Wam ze od razu bym brala jak byla szara:loveu: no a ze fiolet to tera mysle nad nia hehe

poka linka :loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):
No ciuchy też wtedy jakieś neutralne, żeby się ten fiolet nie gryzł z resztą :p

no wlasnie nie zaloze pomaranczowych spodni:cool1:

Asia nie pokaze bo ona w sklepie jest:eviltong:

Posted

Mała Rita napisał(a):
łoooo myslalam ze na allegro

:shake: bylam dzis na sklepach i chcialam se kupic swetr mialam go upatrzony ide mierze i co maly:roll: kuna wszedzie rosne:placz: potem mierze drziny i tez za male, nie mialam juz ochoty mierzyc nastepnych par..a torebke zobaczylam do raczki przymierzylam mysle fajna ale tez jej nie kupilam:evil_lol:

Posted

Cze wtorkowo:multi:

poszlam kupilam szara ale nie wiem czy to dobry wybor:roll: torebka odbiega kolorem od butow :roll: trudno noo

Karkakarka dzis mialam okazje tak mierzyc spodnie, nie napisze Wam jakie w jakim rozmiarze kupilam:roll::cool1:

kreci mi sie w makowce:huh: nie wiem czemu...

Posted

dzasta napisał(a):
Hej Pegaza!!!

Jak tam żyjecie ???

Ja dzisiaj latałam po lekarzach i rehabilitacji dopiero co do domu wpadłam po tej całej ganiance :D

Wyzej napisalam:p

tos dzis miala taki poglupialy dzien jak ja wczoraj..:roll:

Posted

No czytała żem ale tak poza zakupami co tam u Was :) U nas dzisiaj piękna pogoda była i jest i nawet na chwilę byłam posiedzieć na słoneczko ale tylko na chwilę bo słaba jeszcze jestem :roll:

Posted

U nas czyli u psow hehe wieje nudą dziewczyny spia jedna wtulona w moją nową taske:-o:evil_lol: druga jak zwykle miejscowka pomiedzy wejsciem do kuchni a duzym pokojem:razz: a trzeciej nie widze:roll: znikla gdzies...:evil_lol:

pogoda u nas bardzo ciepla :loveu: i oby jak nadluzej

Posted

Czeee :multi:
Ja sobie dziś żakiecik kupiłam na allegro :loveu: Miałam kupić czarny i biały .. biały kończył się 5 minut po czarnym i akurat gość przyjechał na chwile i żakiecik poszedł ... :placz: za 38 zł :placz: