Kasia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 mój post przeskoczył na poprzednią stronę a to dlatego, że masz D-E znów inna godzinę :p Quote
Pegaza Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Pochowaly sie te Wasze posty... Tylko nie mowcie ze to cos jest podobne do mnie:evil_lol: dwa uszatki:loveu: i Livi wyczekująca az ktos jej rzuci pluszaka.. Quote
Pegaza Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 U mnie jest 20:45 wpadne pozniej.. Quote
Aga76 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Pegaza']U mnie jest 20:45 wpadne pozniej..[/quote] :placz: czuję się opuszczona... samotna... Quote
ewa2909 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Pegaza']Oj Agus to wszystko przez m-a:mad: juz jestem ale Ciebie nie ma..:calus: niusy :Livi oglada animal planet :evil_lol:[/quote] Pewnie oś ją zaciekawiło:evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Aga76']:placz: czuję się opuszczona... samotna...[/quote] Oj Agus to wszystko przez m-a:mad: juz jestem ale Ciebie nie ma..:calus: niusy :Livi oglada animal planet :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='ewa2909']Pewnie oś ją zaciekawiło:evil_lol:[/quote] Ewa ona tego programu nie przepusci..strasznie ujada jesli pies czy jakies inne zwierze sie pojawia na ekranie..:evil_lol: czasem zdarzy jej sie spokojnie ogladac...koty np az tak na nią nie dzialają... Quote
Kasia_zg Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Pegaza']Ewa ona tego programu nie przepusci..strasznie ujada jesli pies czy jakies inne zwierze sie pojawia na ekranie..:evil_lol: czasem zdarzy jej sie spokojnie ogladac...koty np az tak na nią nie dzialają... Cześć Dario :) Twoje małe dziewczynki sa wspaniałe i prześliczne:loveu:ale nie ma co zostałam fanką Somy ona jest cudna:loveu: Hihi znam to oglądanie tv Mati też siada przed tv jak są jakieś psiaki przez chwile popatrzy a potem zaglada za telewizor gdzie też one sie podziały ale najbardziej uwielbiał "czterech pancernych i psa" jak widział w TV Szarika to dostawał szału;) Pozdrawamy Was cieplusio:loveu: Quote
tigrunia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Dobry :cool3: O której obiad będzie ? :loveu: Quote
ewa2909 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Witamy się słonecznie,wiosennie,wikendowo:loveu::loveu::loveu: Quote
laurin Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Ja też się przyszłam przywitać :multi: I do nas dzisiaj zawitało słoneczko :loveu: Quote
Aga76 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Pegaza'] niusy :Livi oglada animal planet :evil_lol:[/quote] Mądra dziewczynka, sama się edukuje :loveu: Quote
Aga76 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='tigrunia']Dobry :cool3: O której obiad będzie ? :loveu: Dobre pytanie :evil_lol: Dzień dobry :loveu: My na gulasz... hihihi Quote
Pegaza Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Dzien dobry wszystkim sobotnio:loveu: u nas rano slonko swiecilo w tej chwili slonka niet ino wiatr paskudny.. obiad prawie gotowy:psos pachnie smakowicie.. rano mnie przywitaly na dogo busy:mad: lecimy z fotkami..:loveu: Livi malenka:loveu: i Pipi z rozwianym ogonem.. milosc siostrzana choc szepne Ci cos na uszko...nudzisz Pipi.. m-a tak wypoczywa:evil_lol: Milej soboty:) Quote
Sara_i_Aris Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 W końcu tu dotarłam :multi: I będę wpadać tak często, jak to tylko możliwe :loveu: http://i40.tinypic.com/opve41.jpg Piękny włos :loveu: Mała Livka mnie rozbraja, mam słabość do szczeniąt. Więcej zdjęć! Quote
Pegaza Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Sara gdzie ten wlos do wlosa Holly:roll: Liv ma cienki wlos niby sie uklada ladnie ale moglo by byc go wiecej.. dziekujemy za odwiedzinki :multi: szczeniakow mam duzo ino nie wiem czy Wy chetne je ogladac.. bo to stare focie przecie...:roll: Quote
Aga76 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Pegaza'] milosc siostrzana choc szepne Ci cos na uszko...nudzisz Pipi.. http://i42.tinypic.com/9zmw5u.jpg :evil_lol::evil_lol: oj dziewczyny Ładnie M-A relaksuje się na łonie przyrody :cool1: Quote
ewa2909 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Pegaza']Sara gdzie ten wlos do wlosa Holly:roll: Liv ma cienki wlos niby sie uklada ladnie ale moglo by byc go wiecej.. dziekujemy za odwiedzinki :multi: szczeniakow mam duzo ino nie wiem czy Wy chetne je ogladac.. bo to stare focie przecie...:roll:[/quote] Jeszcze się pytasz:mad::mad::mad: Quote
tigrunia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 No i gdzie ten gulasz ?? :crazyeye: Dawać maluchy :loveu: :mad: Quote
laurin Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 pewnie że chcemy oglądać Twoje malutkie dziewczynki :loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Dziekujemy za odwiedzinki:loveu: to dla Be gulasze smacznego:p Livi malutka:) i Pipi malutka:) co do fotek jak Liv byla taka tycia to cierpliwosci bo je musze poszukac i pozmniejszac wiec to w przyszlym tygodniu... Quote
ewa2909 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Jakie śliczne malutkie siuleczki:loveu::loveu::loveu: Pewnie znowu by sie chciało taką kruszynke:eviltong: Quote
Recommended Posts