Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

śliczne maleństwo ale ja bym takiego nie chciała za krótko żyją a ja się do futrzaków bardzo przywiązuje. Miałam kiedyś chomiczke żyła jakieś 2 latka a potem przez miesiąc była żałoba, do dzisiaj jak sobie przypomne te maleńkie, podkurczone łapeczki to ryczeć mi się chce:-(

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przed Mejską też taka mieliśmy. Zrobiliśmy jej werandowanie w klatce w ogrodzie pod drzewem. Podbiegł duzy pies szczeknął koło klatki i ... zesztywniała na miejscu. To by było na tyle

Posted

Dziewczyny dziękuje za komcie;)
mala ma podobno 8 tygodni w co nie bardzo wierze..cos czuje ze ją wczesniej oderwali od matki...
jeszcze wstawie fotki swinkowe-psowe:)

malenka:loveu:

Liv robi podchody;)

Posted

Cześć Daria! Dawno nas tu nie było, ale widzę, że akurat załapaliśmy się na nowego członka (ale brzydka nazwa:eviltong:) rodziny. Powinnam nadrobić zaległości w Twojej galerii, coby się zorientować, co u Ciebie, ale aż się boję, że mi cały dzień zejdzie. Teraz będę bywała tutaj częściej, to i zaległości nie będzie:crazyeye: Pozdrawiamy!

Posted

Nie, nie w pracy ale ja mam problem z podlaczeniem tego laptopa nasz router go w dalszym ciagu nie widzi wiec i ograniczony ma dostep do kompa..to raz a dwa mam jakos inno przegladarka i ona mi spawalnia czytanie strony, ponoc brakuje mi dodatku pluginu ale ja nie wiem skad go sciagnac i jaki to ma byc :roll: