*Jot* Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Dario moja kochana,smutno i pusto bez Ciebie :-( Quote
iwa63 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Witamy sliczne dziewczyny No to kicha że net Ci nie hula ,a dogo też w tym nie pomaga bo strasznie zamula,chociaż dzisiaj jest już lepiej bo wczoraj straciłam na dwie galerie 2 h Quote
karkakarka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Cześć DE :) Dziś dgm chodzi w miarę :) Jola nowy baner widzę:cool3: Quote
*Jot* Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='karkakarka']Jola nowy baner widzę:cool3:[/QUOTE] Karinko,dobrze widzisz :crazyeye: Quote
Pegaza Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Wpadlam powiedziec ze zyje.. ze widze nową Jole:loveu: ze nie umiem sie dostac na wasze galerie raz sie uda a drugi raz nie wiec se dzis chyba dogo odpuszcze..wrrr co chwile mi sie komp zwiesza,m-a przed wyjazdem nie zainstalowal wszystkiego..mysle ze w poniedzialke najpozniej w wtorek net bedzie chodzil normalnie... Quote
Marzena* Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Daria rób coś z tym netem bo tęsknie okrutnie za Tobą :(:(:( Quote
*Jot* Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Viky i Ja']Daria rób coś z tym netem bo tęsknie okrutnie za Tobą :(:(:([/QUOTE] Nie będę pisać tego samego co Marzka tylko się pod tym podpisuję :-( Quote
*Jot* Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Pegaza'] mysle ze w poniedzialke najpozniej w wtorek net bedzie chodzil normalnie...[/QUOTE] To dopiero jutro lub pojutrze będziesz na dogo??? :crazyeye: :-( Quote
ewa2909 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Cze Daria:loveu: Ale tu pustki u Ciebie:-( Jak ja jestem to Was nie ma:placz: Quote
*kleo* Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Daria wracaj, bo musisz zobaczyć Grację z gnatem w pozie Livki bądź też na odwrót :) Quote
dysia-u Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 cze wieczorem Daria może ty co doradzisz z tym aparatem? stary padł a nowy.... nie wiadomo jaki Quote
karkakarka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Hejka :) Co tak rzadko tu zaglądasz??? Quote
*Jot* Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Cześć Daria.Poniedziałek mamy.Będziesz dzisiaj ?? :lol: Quote
dzasta Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Witaj Daria :) Też mnie trochę nie było i teraz mam sporo do nadrabiania :D Świńsko widzę się już zadamawia na całego :) Quote
niunka04 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Cześć dziewczyny jak tam żyjecie???;) życzę ciepłego i słonecznego dnia;) Quote
Pegaza Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Zalamana... miec posta napisanego i mi znikl..przez Kasperskiego wrrrr tak na szybko..u mnie wsio oki znajomy musi przyjsc do kompow i je poustawiac.. psy spia swinka spi.. a ja zara ide obiad szykowac..bo popoludniu jade na urodziny do chrzesniaka o buu znow mnie leb bedzie bolec od tych wrzaskow jego :roll: Quote
Pegaza Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Fotki wstawie;) ochrona działa;) jedna strazniczka druga strazniczka;) godzina 12 wybila wiec zamieniam sie w morderce;) Pipi zdumiona przemianą Somy heh, Liv jak zawsze nic sobie z tego nie robi byle ma maskotke do aportowania;) Quote
*Jot* Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/125.jpg i Ty nam wciskasz,że Soma to nie morderca? :mdrmed::D:mdrmed: Quote
dzasta Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Hahaha ale się uśmiałam ze zdjęcia z Somą :) Quote
Yoko2009 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/125.jpg Witam poniedziałkowo:) Piękna trójca:) Quote
Truska34 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Cześć Daria! Jakbym się miała z Somą spotkać w ciemnej ulicy sam na sam, to nie byłabym za szczęśliwa:shake:. Jesteś przekonana, że ona bardzo kocha swoje "siostrzyczki"??? Moja sąsiadka (na szczęście nie domowa, tylko solariowa), jak wychodzi ze swoją "rotką" na spacer, to każe mi się schować z Ivciem, nie wiesz, dlaczego? Quote
Recommended Posts