Doti1986 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Daria pewnie jeszcze gnije pod kołderką Quote
Doti1986 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Daria pewnie jeszcze gnije pod kołderką:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 mnie też się ciągle duble robią , kurcze co to w tym??!! cześć Daria. Nie przejmuj sie co mówimy i gnij sobie pod tą kołderką Quote
Pegaza Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='Viky i Ja']A ja tu czekam i czekam :([/QUOTE] oj wczoraj mi komputer zaszwankowal wrr [quote name='jot11']Daria,gdzie jesteś,że Cię tutaj nie ma????????????? :-([/QUOTE] i dzis rowniez wrr wiec sie wzielam za gotowanie pysznego obiadku;) [quote name='karkakarka']No toż to szok... Darii jeszcze dziś nie było...[/QUOTE] Heh mowisz ze szok..kiedys nadejda takie dni ze mnie juz tak czesto na dogo nie bedziecie widziec.;). [quote name='tigrunia']Dobry dzień D-E:cool3:[/QUOTE] witaj Beciątko;) [quote name='Doti1986']Daria pewnie jeszcze gnije pod kołderką[/QUOTE] Taa Daria obiad gotowala i sprzatala a ile prasowania mam na poludnie nie chcielibyscie widziec..:roll: [quote name='dysia-u']mnie też się ciągle duble robią , kurcze co to w tym??!! cześć Daria. Nie przejmuj sie co mówimy i gnij sobie pod tą kołderką[/QUOTE] Ja tam wcale nie gnije!!! ja wciaz zyje :evil_lol: Quote
*Jot* Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 No to się pochwal co pysznego ugotowałaś :cool3: Ja wczoraj prasowałam,chyba 3 godz.tyle się tego nazbierało :angryy: Quote
Pegaza Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Kluseczki sląskie, kapustka chrzanowa i indycze miesko w sosie mniam;) no ja dzis tez spedze sporo czasu przy tym, ostatnio cos nie lubie biglowac;) Quote
tigrunia Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Ty Daria coś często te kluski robisz - ziemniaków mało pewnie jadasz ? Quote
Marzena* Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Pegaza'] Heh mowisz ze szok..kiedys nadejda takie dni ze mnie juz tak czesto na dogo nie bedziecie widziec.;). [/QUOTE] Daria Ty nas nie strasz :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
niunka04 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Kluseczki są pyszniutkie;) Też wole od ziemnaków..;) Ja dopiero zjadłam swój pierwszy posiłek dzisiaj... Quote
Pegaza Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Be a jakos wlasnie ich dawno nie mialam :) wiec se dzis zrobilam..a w sumie teraz te ziemniaki nie sa zbyt dobre.. Marza nie strasze taka opcja zaniedlugo w zycie sie wdrozy;) zapomnialam jak masz na imie;)niunka...tak pozno co ty robilas przez caly dzien? nie mam pazurow mam swoje krociotkie i smiesznie mi sie w nich pisze ;) Quote
karkakarka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Hej DE :) Ja też tam nie przepadam za ziemniakami... wolę kaszę, ryż itp. :) Quote
Doti1986 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 A ja tam chyba odmienna jestem bo ziemniaki w każdej postaci uwielbiam;d Quote
*kleo* Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Dla mnie ryż jest number one ;) Cześć Daria :p Quote
iwa63 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Wpadłam sie odmeldować i znikam bo już późno Quote
*Jot* Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Dla mnie numer jeden to ziemniaki :lol: Ryż czy kasza to mogą dla mnie nie istnieć :eviltong: Cześć Daria :multi: Tak fajnie mi dg działało a teraz znowu zaczyna mulić :angryy: Aż się nie chce wchodzić....:angryy: Quote
*Jot* Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Pisałam już u Ciebie,ale oczywiście posta nie ma :angryy: Jestem ciekawa czy ten się zatwierdzi .Znikam bo już się denerwuję tym dogo :angryy: Cześć laska :multi: Quote
*Jot* Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Albo w ogóle nie ma posta albo podwójne :angryy: dubel był :angryy: Quote
dzasta Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 A ja lubię ziemniaki ale pieczone :D Ale chyba najbardziej ryż :) Quote
Pegaza Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 A 600-setna stronka jest moja!! az tyle dzieki Wam tak to zlecialo..:) Witajcie u nas zima na calego znow sniegu dosypalo..cos mnie spanie lamie..chyba sie poloze..przed chwilą zjadlam calą paczke rodzynek w czekoladzie i mi teraz mdlo..:roll: dziecko od wczoraj mi marudzo o swinke morską..teraz znow o maca..sluchac mi sie juz tego nie chce..wrr co do ryzu to zjem go w zupie pomidorowej ewentualnie do potrawki jakies..kaszy nie lubie.. Quote
dzasta Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Heheh to kup dziecku świnkę albo większą klatkę i przerób którąś z dziewczyn na świnkę hehehe Chyba jakaś moda bo moja bratanica też chce świnkę :) Nas też zasypało a pogoda okropna ciśnienie chyba leci bo spać się chce...ja chcę do ciepełka i do wiosny :D Quote
niunka04 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 grzane piwko z miodem jest najlepsze na łamanie w kościach;) Quote
tigrunia Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Ziemniaki pychaaaa są .. osobiście wolę ziemniaki od frytek :eviltong: Świnek morskich i innych takich nie lubie :shake: Miałam kiedyś chomika ale wcale go nie lubiłam :eviltong: Quote
*kleo* Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='dzasta']Chyba jakaś moda bo moja bratanica też chce świnkę :)[/QUOTE] A mi się wydaje, że dzieciaki mają taki etap na świnki, żółwie i inne chomiki, a już w ogóle jak u kogoś zobaczą. Ja np. bardzo chciałam chomika i go miałam, ale okazało się że go dotykać nie mogę bo mocno mnie uczula, żółwie też przerobiłam, rybki były, a świnkę miał mój kuzyn i pamiętam, że wtedy też bardzo chciałam. A teraz się zastanawiam po co mi one wszystkie były, bo generalnie też nie przepadam za tego typu zwierzętami, za mało kontaktowe dla mnie są :eviltong: Quote
Marzena* Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='*kleo*']A mi się wydaje, że dzieciaki mają taki etap na świnki, żółwie i inne chomiki, a już w ogóle jak u kogoś zobaczą. Ja np. bardzo chciałam chomika i go miałam, ale okazało się że go dotykać nie mogę bo mocno mnie uczula, żółwie też przerobiłam, rybki były, a świnkę miał mój kuzyn i pamiętam, że wtedy też bardzo chciałam. A teraz się zastanawiam po co mi one wszystkie były, bo generalnie też nie przepadam za tego typu zwierzętami, za mało kontaktowe dla mnie są :eviltong:[/QUOTE] Chyba masz racje, u nas były papugi, ryby, żółw, 2 chomiki, oczywiście pies (wtedy goldenka), ale jak moja córka wpadła na pomysł zakupu kameleona powiedziałam "dość" ;) Quote
Recommended Posts