Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madziasto4 napisał(a):
Daria, trzeba było poprosić instruktora o poćwiczenie danego manewru w czasie jazd- obowiązkowych albo dodatkowych ;)

Madzia ja wyjedzilam jazdy w piatek a w poniedzialek mialam egzamin, dodatkowe jazdy wzielam sobie w niedziele juz z innym instruktorem, jezdzilam 2 godziny z nim po tym miescie..dal mi haslo a teraz pani zawroci na skrzyzowaniu i zdebialam bo od mojego instruktora takiego polecenia nigdy nie mialam,on w szoku, ja w szoku heh i na szybko jezdzilam i szukalam miejsc na zawrocenie ale na skrzyzowaniu..a zawrocenia w innych miejscach niestety juz nie przecwiczylismy,pech chcial ze egzaminator wybral to czego nie cwiczylam..niestety kazda szkola jest inna jedni wymagają i chca naprawde nauczyc a drudzy to olewają. po zatym to on powinien mi takich lekcji udzielic bo ja skad mam wiedziec co bedzie na egzaminie... kolega ktory ze mna chodzil na wyklady rowniez z nim mial jazdy i tez nie zdal,oblal na drodze wylaczonej z ruchu..napisal mu eska ze nie zdal, to ten nawet nie raczyl mu odpisac...".chociazby napisal mu ze trudno ze sie ma nie martwic czy cos w tym stylu" ale nie po co.. dla mnie to chamskie jest bo widac jak go interesowali kursanci.. duzo by pisac ale trafilam zle:roll: teraz juz wiem jakie mam braki i to bede cwiczyc z innym instruktorem no coz pech...
Ula ja jestem pelna optymizmu narazie hehe

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Jola, skromność to Twoje drugie imię :evil_lol:

Marzka ,chyba się pogniewam na Ciebie :obrazic::obrazic: Nie możesz tak Wszystkich w błąd wprowadzać :nono:
Skromność to moje pierwsze imię,drugie to Jola :turn-l::turn-l::turn-l:

Posted

jot11 napisał(a):
Marzka ,chyba się pogniewam na Ciebie :obrazic::obrazic: Nie możesz tak Wszystkich w błąd wprowadzać :nono:
Skromność to moje pierwsze imię,drugie to Jola :turn-l::turn-l::turn-l:

O ja głupia, tak się pomylić :oops: :ices_bla: :(
Wybacz Jolu:modla: :modla::modla:

Posted

Viky i Ja napisał(a):
[FONT=Tahoma]O ja głupia, jak mogłam się tak pomylić [FONT=Tahoma]:oops: [/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma]Wybacz Jolu ... [/FONT]

Wybaczam Ci Marzka.Wybaczam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

*kleo* napisał(a):
Oj Marzence chyba bardzo zależy na Joli wybaczeniu, skoro tyle razy o to prosi :evil_lol:

Tak, tak Klaudia nabijaj się ze mnie :( Dogo dziś mnie nie lubi :(

jot11 napisał(a):
Wybaczam Ci Marzka.Wybaczam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Od razu mi lepiej :)

Posted

Witam Cię Dario i szkoda ze nie wyszło Ci to prawko
Teraz to jest norma ze za pierwszym razem się nie zdaje to zależy od egzaminatora
Jak mój syn zdawał to specjalnie go ciagął po takich drogach żeby go ujaić,zdał za trzecim razem ale facet był w porzo
i spytał sie gdzie syn chce jechać ,a on na to że- gdzie pan sobie życzy.
Finał był taki że kazał mu zawrócicć na rondzie i jechać do ośrodka i zdał ,więc śmie twierdzić że jak chcą to i tak obleją
Ja zdawałam prawko 23 lata temu ale wtedy to był luz i wyjatki nie zdawały za pierwszym razem
Tak ze nie smuć się napewno zdasz za drugim razem .będziemy trzymać kciuki

Posted

Dzien dobry :)
juz raz mnie wywalilo z neta wiec probuje po raz drugi wrrr
Marza ja kiedys mialam chyba z 7 dubli hehe
Iwa dzieki:) zobaczymy jak bedzie,sie przejde do wrozki moze mi cos powie;)
zmeczona i wkurzona:roll:
Karina juz jestem:)

Posted

[quote name='karkakarka']No ja też czytałam, że od dziś jesteś na dogo na całego :)[/QUOTE]

Karina,tylko czytałyśmy,że będzie na dobre.Daria była do południa i uciekła :cool3: