Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cze dziewczyny:)
a narazie jeszcze nie siedze Karina....zara sie wezne za robote papierkową bo musze ksiegowej zaniesc papiery..
Be poszukiwania prosiaczka narazie stanely gdyz moja mloda ma postawione dwa warunki ktore musi spelniac aby go dostac hehe tak powiedzial m-a :) a nie dzwonilam nawet do sklepu czy przyszly bo miala przyjsc swieza dostawa;) znalazlam faceta ktory ma hodowle z papierami w Katowicach i chyba sie z nim skontaktuje po ile ma peruwianki..na kolanka oczywiscie nie na wystawe;)
Klaudia ja zawsze mowie ze one obie z Gracką mają wiele wspolnego:loveu:
Ula wczoraj glowa byla oki tylko zmeczona bylam za to dzis jakos nieszczegolnie sie czuje taka otepiala jestem..:roll:
Asia i Nati Doti... dziekujemy za odwiedzinki:)
Marza bo ja juz wieczorami padam na pysk..tak mi sie chce spac...:roll:

Posted

[quote name='Aga&Dakar']Witamy!
Imponujaca kolekcja pucharow.[/QUOTE]
Hej no tyle ze puchary nie jej;) haha od mojego M:evil_lol:
Jola juz napislam Adze wyjasnienie...;)
Karina no widzisz sie przy okazji dowiedzialas:)
Ula cos Ty zrobila... chyba idzie to naprawic;)

Juz kupila prosiaka:cool3: M dal sie namowic na wczesniejszy zakup hehe
a co sie najezdzilismy za tym prosiakiem po dzielnicach i miastach..nigdzie nie bylo takiego jakiego chcielismy wiec w koncu wybrala bialo-czarną rozetke malenką:loveu: nawet nie wiadomo co to jest samiec czy samiczka..psy ją oczywiscie od razu poznac chcialy..najbardziej Liv..jestem ciekawa ich relacji jak juz swiniak bedzie wiekszy:lol:

Posted

Mój kuzyn kiedyś miał rozetkę Gacka :evil_lol: Ja bym się nie odważyła do naszego domu takiego zwierzaczka wprowadzać, mam wrażenie, że marnie by skończył i to w krótkim czasie :roll:

Posted

[quote name='niunka04']No to będzie ciekawie;) Może zdjęcie nowego członka rodziny????;)[/QUOTE]

Fotki porobilam narazie sa nie zgrane;)

[quote name='dysia-u']A Soma nie miała na "to coś" / nie wiem jeszcze co to ten prosiak , ale mi zaraz wyjaśnice/ apetytu?[/QUOTE]

Soma jak przynieslismy ją do domu to przyszla zobaczyc.. i cisnie ryja czasem do pudelka w ktorym mieszka swiniak..
a tak poza tym to malo jest nim zainteresowana, za to Liv i Pipi sa pierwsze przy swince jak tam podchodze:)

[quote name='Nati28']Hey :) ale fajnie ze macie swinke :loveu: czekamy na jej fotki[/QUOTE]
Hej nasz pierwszy hehe kiedys siorka miala swiniaka w domu:)

[quote name='dzasta']O macie chrum chruma ja też miałam rozetkę przez 8 lat i na imię miała Kasia :)[/QUOTE]
Mowisz 8 lat to sporo:roll: hehe a nasza nazywa sie Figa:)

Posted

[quote name='*kleo*']Mój kuzyn kiedyś miał rozetkę Gacka :evil_lol: Ja bym się nie odważyła do naszego domu takiego zwierzaczka wprowadzać, mam wrażenie, że marnie by skończył i to w krótkim czasie :roll:[/QUOTE]

Kleo ja mysle ze moje beda zyc w zgodzie;)
[quote name='Aga&Dakar']A u mnie myszoskoczek stoi na ziemi i zyja z Dakarem w symbiozie (co by to nie znaczylo...:evil_lol:[/QUOTE]
:)
myszoskoczka jeszcze nie mialam ;)

Dzien dobry laseczki:loveu:
dzien sloneczny nawet cieply az milo :)
mam w planie okno jedno umyc..bo robotnicy narazie nic przy bloku nie robią czekaja na ocieplenie pogody.. a okno nadawa sie juz do mycia..
Swinka Figa jest grzeczniutka narazie;) jak jej podaje marchew czy jablko weznie z reki wiec sie nie boi..a jak wczoraj ją glaskalam to jeszcze chwila i by przysnela tak jej dobrze bylo;)
fotki wstawie kruszynki pozniej..

Posted

[quote name='Doti1986']No dawaj bo jestem ciekawa jak mała wygląda:)
Tak na szybciutko dwie foty bo musze isc obiad robic:)ale okno mam umyte!!
Lewy profil Figuni:)

Prawy profil Figuni:)

szukalismy tri kolorowej zeby miala jeszcze rudy odcien ale niestety nie bylo, zreszta rozetek byly tylko 4 na tyle sklepow co odwiedzilismy..