Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza']

Dzieki:) Marzena
i wogole co to sie stalo ze wpadlas na dogo? heh swieto jakies chyba heh
w tej chwili nawet nie mysle o innej pracy;)
[/QUOTE]

De a czy musi sie coś stać żebym wpadla na dogo ? Stęskniłam się za Wami :cool3:
U mnie specjalnie dla Ciebie fotki Viky po poprawkach :evil_lol:

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No Ulcia wyobrażam sobie Twoje szaleństwo:shake:

No to Ramona jesteśmy dwie-zmywarki:)w sumie racja,gdzieś trzeba pochować psie,świnskie,królikowe żarełko....

I część Daria,tu jakieś fotki okularowe chyba miały być...........;)

Posted

Wpadlam dzis z bolem glowy ktoras nie chce przypadkiem?;)

Ula to chyle czola bo bym pewnie na glowe dostala bez wody..
taa mialy byc ale ja niekorzystnie w nich wygladam wiec sie raczej nie ujawnie;)
moja zmywarka chodzi znaczy soli jej dosypalam moze to mialo jakis zwiazek nie wiem sie nie znam..;)ale przestala szumic..

mialam wczoraj ciezka noc bo Livka mi zachorowala najpierw byla biegunka a w nocy wymioty podbarwione krwia..
wiec przenioslam sie z nia do duzego pokoju spalam na waskiej polowce wersalki majac ją przy sobie i po kazdych wymiotych w odstepach czasu poilam ją wodą i siemiem lnianym..przeszlo ok 4 nad ranem jak zaczela o 1 w nocy..rano przed praca bylam u weta na zastrzykach i przeszlo na szczescie..nie wiem skad miala az takie objawy niczego takiego nie zjadla nic sobie nie przypominam ..
rano wygladalam jak kupka nieszczescia a jeszcze do pracy juz musialam isc.. byla rowniez rozmowa o odejsciu z pracy ale kolezanka bardzo nalega bym to sobie przemyslala i zostala..a ja mam metlik w glowie..

Posted

[quote name='Paulinka10']No Ulcia wyobrażam sobie Twoje szaleństwo:shake:

No to Ramona jesteśmy dwie-zmywarki:)w sumie racja,gdzieś trzeba pochować psie,świnskie,królikowe żarełko....

I część Daria,tu jakieś fotki okularowe chyba miały być...........;)[/QUOTE]

Hehehe, no właśnie, tak, więc niestety na zmywarkę miejsca brak;)
Właśnie, właśnie... gdzie te foty?:cool3:

[quote name='Pegaza']Wpadlam dzis z bolem glowy ktoras nie chce przypadkiem?;)

Ula to chyle czola bo bym pewnie na glowe dostala bez wody..
taa mialy byc ale ja niekorzystnie w nich wygladam wiec sie raczej nie ujawnie;)
moja zmywarka chodzi znaczy soli jej dosypalam moze to mialo jakis zwiazek nie wiem sie nie znam..;)ale przestala szumic..

mialam wczoraj ciezka noc bo Livka mi zachorowala najpierw byla biegunka a w nocy wymioty podbarwione krwia..
wiec przenioslam sie z nia do duzego pokoju spalam na waskiej polowce wersalki majac ją przy sobie i po kazdych wymiotych w odstepach czasu poilam ją wodą i siemiem lnianym..przeszlo ok 4 nad ranem jak zaczela o 1 w nocy..rano przed praca bylam u weta na zastrzykach i przeszlo na szczescie..nie wiem skad miala az takie objawy niczego takiego nie zjadla nic sobie nie przypominam ..
rano wygladalam jak kupka nieszczescia a jeszcze do pracy juz musialam isc.. byla rowniez rozmowa o odejsciu z pracy ale kolezanka bardzo nalega bym to sobie przemyslala i zostala..a ja mam metlik w glowie..[/QUOTE]

Ja za ból głowy to raczej dziękuję bardzo:roll:
O kurcze, jak tam Livka??
Wiem jak to jest, moje też nie raz mają takie akcje:shake:
Mam nadzieję, że już lepiej!!:)

A z pracą, to jak jest Ci tam źle, a mąż chce mieć Cię w domciu, to odejdź, a później na spokojnie znajdziesz sobie lepsza;)

Posted

[quote name='Pegaza']nie wiem skad miala az takie objawy niczego takiego nie zjadla nic sobie nie przypominam ..
[/QUOTE]

Daria, bo to niekoniecznie zatrucie , tak może objawiać się wirus (u ludzi też są wymioty i biegunka przy wirusie, prawda?) ;)
Taka pogoda, że nietrudno o chorobę, na plusie temperatura więc bakterie zaczynają się mnożyć :(

Posted

Witam..:)
Livka ma sie juz dobrze infekcja jelitowa trwala krotko choc dzis jak bylam w sklepie znow mi luzna kopke zrobila a wczesniej byla na dzworze i kopa byla normalna no coz zobaczymy co bedzie dalej..
pogoda dzis wiosenna i od razu zyc sie chce bo nie wiem czy mnie nie dopada jakas depresja zimowa..albo to nadal objaw moich brakow makroelementow..;) poprostu nic mi sie nie chce.. a po drugie dziennie sie rano budze i mi dretwieją rece o ile sie jutro wyrobie to pojde zbadac krew pod katem tarczycy i magnezu..
co do pracy hmm w piatek chce powiedziec ze sie zegnamy ale chce popracowac do konca maja lub czerwca..potem mam urlop a potem bym juz nie wrocila.. macie racje nie ta to inna praca zwlaszcza ze ktos sie mna zainteresowal na inne stanowisko i duzo platniejsze ale sie jeszcze zastanowie czy wogole ją przyjme bo w koncu M chce zebym w domu byla;)
Kinia dawno Cie nie bylo fajnie ze wpadlas:)

i znow mam zle nowiny a jak beda zle to sie okaze w czasie..moja piekna dzialeczka moze kiedys zniknac.. jestem tym faktem zalamana..3 lata sie nia nacieszylam mielismy plany na wiosne remontu domu i tarasu i niestety dopoki sie nie dowiem ze nikt nam jej nie zabierze nic nie moge robic..buuuuu

Posted

Uuu to trzymam kciuki za zdrówko Twoje,Livki i za działeczke....
Daria nie przejmuj sie pracą,ja Ci powiem że mnie też czasem ciagnie,ale wiem że jakbym poszła to dzieci by na tym ucierpiały bardzo,po pierwsze moja Paula dużo by sie opuściła w nauce,teraz super jej idzie ale jest z niej taki leń że gdyby mnie nie było do zeszytów by nie zajrzała...i wiele innych spraw sie na to składa jeszcze.A przyjdzie czas może znajdziesz lepszą,z której będziesz zadowolona;)

Posted

[quote name='ania90']jak to moze zniknac?[/QUOTE]

Ot tak..ktos sie upomnial o ten teren..zobaczymy moze sie uda ich powstrzymac..oby !!

[quote name='Paulinka10']Uuu to trzymam kciuki za zdrówko Twoje,Livki i za działeczke....
Daria nie przejmuj sie pracą,ja Ci powiem że mnie też czasem ciagnie,ale wiem że jakbym poszła to dzieci by na tym ucierpiały bardzo,po pierwsze moja Paula dużo by sie opuściła w nauce,teraz super jej idzie ale jest z niej taki leń że gdyby mnie nie było do zeszytów by nie zajrzała...i wiele innych spraw sie na to składa jeszcze.A przyjdzie czas może znajdziesz lepszą,z której będziesz zadowolona;)[/QUOTE]

Dzieki Paula:)
masz racje a moja w tym roku idzie do gimnazjum wiec musze miec na nia "oko"

co ja to chcialam kolezanka z nk w moim wieku zostala babcia hahaha taa historia lubi sie powtarzac bo kiedys ona rowniez zostala matką mlodą..

Posted

Są takie wirusy nie raz miałam ja, a za chwilę mają dziewczyny:roll:

Mi też się nic nie chce, myślę, że to pogoda:evil_lol:
Z pracą pewnie wyjdzie w praniu;) ale w obecnej chyba nie ma sensu siedzieć.

Ale dziwna sprawa z tą działką:roll: ciekawe co z tego wyjdzie.

Miłego dnia:p

Posted

gimnazjum... nienawidzę nienawidzę nienawidzę i wcale za nim nie tęsknie:diabloti:
oby działeczka została wasza będę trzymać kciuki;)
też macie takie "pozlepiane" dogo? wku... denerwuje mnie to:roll:

Posted

Czolem:)

Rami poprostu po 26 latach przypomnialo im sie ze kiedys dali tak duzy teren..ja nawet nie chce o tym myslec ze by nam ją zabrali..i nie tylko mi... wszystkim...;(
Agata jakie pozlepiane?
dzieki za kciuki:)
Rami zajrze tam zaraz;)
bylam widzialam ale ja moim kupuje z tej drozszej polki..;)i juz nie chce im zmieniac..

Posted

zwężone okienka z odpowiedziami poza które wyłażą banerki, pasek z numerami stron wchodzi na ikonkę z odpowiedzią a zdjęć w ogóle się oglądać nie da bo kawałek widać a reszta schowana i tak od kilku dni:roll: zwiększyłam sobie rozdzielczość na kompie dzisiaj i wygląd forum ok ale takie drobne literki za to że się czytać nie dało i musiałam spowrotem na mniejszą zmienić:shake: