Dana i Muszkieterowie Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='sylwija']bez szans? :([/QUOTE] Przypomnę Cyganka ;). Trzymam bardzo mocno kciuki. Quote
maarit Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='sylwija']bez szans? :([/QUOTE] Jakie "bez szans"??? Proszę mi się tu nie poddawać;) Quote
sylwija Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 czekamy na tekst, a Ziutka poczeka na nas z ogłoszeniami szkoda, że zdjęć nie ma aktualnych. A jeszcze bardziej, że nie ma DT dla Cyganka, a jeszcze bardziej , że nie ma DS dla Cyganka :( Quote
feliksik Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 jeżeli można wstawić długą historię do ogłoszeń- to można wziąć moją (skleiłam wszysztko z I-pierwszej str.): [URL]http://pies.onet.pl/35153,artykul.html[/URL] zdjęcia też wykorzystywałam z pierwszej str. Quote
sylwija Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 zdjęcia właśnie są sprzed roku,czy jeszcze dłużej - lepsze takie niż żadne w sumie tekst za długi.. i taki wzruszający, moim zdaniem dobrze byłoby dodać coś takiego bardziej do 'zakochania' ;) żeby nie tylko przez litość się nim interesowano Quote
feliksik Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 no aten tekst z pierwszego postu nie nadaje się? jest krótki - może jego wykorzystać Quote
maarit Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Sylwija wstawisz ten filmik na forum- ja mam ograniczony dostęp do kompa :( Quote
sylwija Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [video=youtube;Bqiwa1YqKgo]http://www.youtube.com/watch?v=Bqiwa1YqKgo[/video] w życiu tego nie robiłam, mam nadzieję, że się udało :) Quote
maarit Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [quote name='sylwija'][video=youtube;Bqiwa1YqKgo]http://www.youtube.com/watch?v=Bqiwa1YqKgo[/video] w życiu tego nie robiłam, mam nadzieję, że się udało :)[/QUOTE] Nie wiem jak inni ale ja widzę i słyszę :multi: Quote
kahoona Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Bardzo się udało! Super przejmujące i wystarczająco profesjonalne. Jeden malutki błąd - słowo "jest" pod koniec. Ale ogólnie super. Quote
wieso Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 ja tez, ja tez.....jaki on piekny,,,,blyszczacy i nie wyglada na starego..... Quote
maarit Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [quote name='wieso']ja tez, ja tez.....jaki on piekny,,,,blyszczacy i nie wyglada na starego.....[/QUOTE] A kto mówił ze on jest stary ;) :D Quote
feliksik Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 a można zrobić wydarzenie na FB i wstawićten filmik? może dziewczyny, które robią jeszcze FB mogłyby pomóc. filmik przecudny dzięki za zaangażowanie Quote
matinestka Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 poprawiałam filmik i dołożyłam parę rzeczy, wygrzebałam w swoich szpargałach pierwsze mini-filmiki z cyganem, dołożyłam te zajwki do ogólnego filmiku : [URL="http://www.youtube.com/watch?v=RLFmsyPvp_0"][video=youtube;RLFmsyPvp_0]http://www.youtube.com/watch?v=RLFmsyPvp_0[/video] [/URL] Quote
matinestka Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 u Cyganka nic się nie zmieniło :( dalej czeka na dom ... uwielbia spacery na wybiegu gdzie szaleje z Jenny ....apetyt ma bardzo dobry, "humor" też.... tylko domu brak :( Quote
sylwija Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 poprawcie mnie, jeśli się mylę - zdjęcia, teksty, informacje o Cyganku - wszystkie mamy sprzed roku? nie mamy osoby, która by poprowadziła ewentualną adopcję? kontakt tylko na schron? nie mamy osoby/osób, które by poprowadziły wątek, dały/znalazły DT, nie mamy skarbnika/księgowej, nie mamy deklaracji? swoją drogą - film świetny, pomysł z FB - super, widziałam, że to przynosi duże efekty, ale już na FB powinno moim zdaniem się podać osobę kontaktową a nie tel do schronu.. Quote
sylwija Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 dać do realizacji ogłoszen te zdjęcia sprzed roku i tekst z pierwszej strony, i kontakt z pierwszej strony - na schron? Quote
feliksik Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 [quote name='sylwija'], ale już na FB powinno moim zdaniem się podać osobę kontaktową a nie tel do schronu..[/QUOTE] też to sugerowałam, ale podobno ma być namiar na schron. matinestko, a nie moglibyśmy na ciebie podać namiaru, Ty chyba jesteś jedyną osobą, która ma z Cygankiem kontakt i może coś o nim powiedzieć, Plisssssss Quote
sylwija Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 albo ściągnijmy na wątek osoby, które są z okolic, które może tam jeżdżą do tego schronu? Quote
feliksik Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 [quote name='sylwija']albo ściągnijmy na wątek osoby, które są z okolic, które może tam jeżdżą do tego schronu?[/QUOTE] ale nie znam nikogo z Rzeszowa, możę wejdę na wątki z województwa i przejrzę - to może znajdę czy ktośma wpisany Rzeszów Quote
feliksik Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 ok, porozsyłam trochę wątek na innych rzeszowskich, może pojawią się nowe osoby Quote
nescca Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Cudny Cuguś. Nie do poznania. Koniecznie FB.....o osoba to kontaktu. Tak prędzej znajdzie się domek. Wielką rzecz zrobiliście w "Kundelku" CYGAN TO PIĘKNY PIES. Quote
Recommended Posts