Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye: kurcze mało, że na wątku jakoś tak cicho, domu 'ani widu ani słychu':shake:. Cudowny pies czeka :loveu:, a tu taki ' stan nieważkości' :cool3:
Cygan lecimy na deptak dogomanii rozglądnąć sie za domkiem :lol:

Posted

[quote name='marysia55'] Cudowny pies czeka , (...)[/quote]

Ba! Super psiak, na pewno wniesie wiele szczescia i rodosci do rodziny, ktora go zaadoptuje. Tak bolesne doswiadczenia, a pies nadal szuka domu ...

Posted

Wiadomosci :

" [B]Ciąg dalszy sprawy Cygana.[/B]
[B]Dzisiaj RSOZ złożyło do prokuratury zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa przez właściciela psa Cygana.[/B]
[B]Dowód w tej sprawie to zeznania świadka oraz reportaż TV Rzeszów autorstwa Barbary Pawlak gdzie jednoznacznie wynika iż to właśnie właściciel psa chciał jego śmierci i zlecił to swojemu sąsiadowi.[/B]
[B]Sprawa potrwa znowu z 5-6 miesięcy a Cygan nadal przebywa w schronisku "Kundelek" "[/B]

Ps.
Cygus ma sie dobrze pozdrawia Was wszytskich serdecznie :loveu:
Nie miałam ostatnio aparatu tak ze fot niema ale za to pies wygłaskany za wszytkie czasy , mordka scieszona , jego szczescie to to ze on nie wie , ze moze byc lepiej niz ma teraz - czasem tego psom zazdroszcze ;)

Posted

Cyganku pędzimy na samą górę!!!! Z takim uśmiechem musi się w Tobie ktoś zakochać.. tak samo jak ja :oops:

[CENTER][URL=http://img195.imageshack.us/i/cygan4.jpg/][IMG]http://img195.imageshack.us/img195/1680/cygan4.jpg[/IMG][/URL]
[/CENTER]

:bluepaw:

Posted

Cyganek cudny, po prostu szał radości w oczach :-)
Wiecie, tak sobie myślę, że on na domek czeka, ale do swojego starego na pewno nie tęskni i schroniska jest dla niego super hotelem na wyspach bahama ;-)

Posted

[quote name='sonikowa']Cyganek cudny, po prostu szał radości w oczach :-)
Wiecie, tak sobie myślę, że on na domek czeka, ale do swojego starego na pewno nie tęskni i schroniska jest dla niego super hotelem na wyspach bahama ;-)[/quote]

[B]Sonikowa[/B], tak pewnie jest, że Cyganek niestety nigdy jeszcze nie miał tak dobrze, jak teraz....
[B]Cyganku[/B], życzę Ci ślicznoto, żeby ten kochający domek znalazł Cię jak najszybciej ! :thumbs::thumbs: