Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maszaberla napisał(a):
Dziewczynki, bylo duze zainteresowanie - z tego co wiem Kaja pojechala chyba juz do nowego domu w Wilanowie, odnosnie domow dla Dziadzia sa prowadzone rozmowy (byly telefony):razz:

jesoooo ja chyba oszaleję aaaaaaaaa

cudo- oczywiscie za kilka dni wysle tam dogomaniaczki na wizytę poadopcyjną. zeby nie bylo:razz:

aaaaaaaa

Posted

Charly napisał(a):
no ja nic nie wiem jeszcze. tez czekam na wieści. Dzwoniłam, ale najpierw nikt nie odbieral a teraz mam przerywany sygnał. :roll:

zapytam rybci- może skontaktowala sie z tatą.

Siedzieli dosc dlugo w Wilanowie u tej Pani z tego co wiem, Dziadzio rowniez tam rezydowal :cool3:
Pewnie jada i dlatego ciezko sie z nimi skontaktowac

Posted

Dziewczyny, mam jeszcze gorące wieści . Więc tak . Wszystko wypadło dobrze. Dziadzio zachowywał się wzorowo i był ulubieńcem wszystkich w studio. Co rusz podawał łapkę, siadał i uśmiechał się od ucha do ucha!
Uwaga.. zrobił kupę

ale na trawniku ! :-D Był bardzo grzeczny !
Kaja również, oczywiście .

No i teraz najlepsze ..
KAJA ZAMIESZKAŁA W APARTAMENCIE W WILANOWIE, już nigdy więcej nie zobaczymy jej w schronisku ! :-D
a Dziadzio ..

Dziadzio wraca, ale ..

JEST DOM I DLA DZIADZIA !
( zostanie sprawdzony, a potem my go tam zawieziemy :-D )
Będzie mieszkał w górach, w domku z ogrodem .

Idealnie, idealnie, idealnie ! :-D

Program można było oglądać na TVP 2 o 10:15 .
Maszaberla na pewno wklei później link do filmiku na youtube . :-D

Ale się cieszę . :smile:

To nasi telewizyjni bohaterowie:
Dziadzio

Kaja

Tak, to domek w Jaśle . Będzie sprawdzony i zawieziemy tam Dziadzia.
Hura, hura. ! :D

Posted

no ja nic nie wiem jeszcze. tez czekam na wieści. Dzwoniłam, ale najpierw nikt nie odbieral a teraz mam przerywany sygnał. :roll:

zapytam rybci- może skontaktowala sie z tatą.

Posted

Błagam o filmik. Nie widziałam Dziadzia ,musiałam jechać na miasto:shake: Tak się cieszę!!!!! Dziadek tyyyylee czkał i się doczekał na swojego ludzia:multi::p

Posted

Rybcia się skontaktowala i oboje Kaja i Dziadzio mają domek:loveu::placz::loveu: Koffane pieseczki aniołki:loveu::loveu: Jutro ide do schroniska i wysciskam naszego bohatera najkochanszego:multi:

Dziadzio wraca dziś do schroniska, ale ma domek zaklepany w górach z ogródkiem. Domek oczywiscie do sprawdzenia. Po sprawdzeniu jedzie tam

Tata Rybci jest wspaniały:loveu::multi::loveu:

Leyla i Maszaberla- jestescie WIELKIE

uratowalyscie mu życie dziewczyny. takie psy nie mają zadnych szans na normalną adopcję. zadnych.

Posted

Patrze wlasnie kogo by tam wyslac. Rzeszów jest 65 km oddalony. to nie az tak daleko. w rzeszowie mamy swietne dziewczyny. ale moze jest cos blizej jeszcze.

Posted

Charly napisał(a):
takie psy nie mają zadnych szans na normalną adopcję. zadnych.

O tu musze zaprotestowac - taki pies jak Dziadzio jest tylko JEDEN :loveu:
Gdybym miala mozliwosc - nie zastanawialabym sie pol sekundy zeby go wziac
Pewnie malo kto zwracal na niego uwage - ale dopiero dzisiaj widac bylo wachlarz jego mozliwosci
I ta jego pacajaca lapa byla niesamowita :cool3:

Pani od Kajusi dala tez jakies pieniadze na psiaki - wiec chyba pojda na transport Dziadzia, z tego co wiem...

Posted

A Ty zajmowałaś się nim cały czas i dzięki Tobie jest mimo wieku pogodnym psem. Sprawiałaś ,że jego życie nie było takie smutne choć w schronie. Miał na kogo czekać.... Dzieki Charly:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Maszaberla napisał(a):
O tu musze zaprotestowac - taki pies jak Dziadzio jest tylko JEDEN :loveu:
Gdybym miala mozliwosc - nie zastanawialabym sie pol sekundy zeby go wziac
Pewnie malo kto zwracal na niego uwage - ale dopiero dzisiaj widac bylo wachlarz jego mozliwosci
I ta jego pacajaca lapa byla niesamowita :cool3:

Pani od Kajusi dala tez jakies pieniadze na psiaki - wiec chyba pojda na transport Dziadzia, z tego co wiem...

łapa jest boska:evil_lol::evil_lol:. Jak napisalam wyzej, pacal mnie kiedy go probowalam namydlic. On jest naprawde jedyny:loveu:

Posted

łapa jest boska:evil_lol::evil_lol:. Jak napisalam wyzej, pacal mnie kiedy go probowalam namydlic. On jest naprawde jedyny:loveu:

Posted

Leyla napisał(a):

No tak jescze mnie podrażnijcie bardziej:mad::placz: chcę zobaczyć tą łapkę:placz::placz::placz: wstawcie filmik prooooooszę

ej ej ej no dokładnie! :razz::razz:

Posted

ojeeeeeza jak on się cieszy :D jakiż on zywy i pocieszny jak merda tym ogonkiem :loveu:

łapka też była ;)
i pupa Dziadzia ;)

dzieki, Kris, wzruszające to było :D aaaaaa :loveu: fany Dziadek, kurde fajny chłop