esperanza Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Wsparcie 1-2 razowe było, ale to raczej nieduże kwoty w porównaniu z długiem. Kto pomoże i wystawi bazarki dla Dakara? Quote
jayo Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Panca napisał(a):do ktorego hotelu jedzie Dakar? Dakar pojedzie do hoteliku u wetek pod Nasielskiem. Opieke bedzie mial na pewno dobra, ale juz trzeba myslec o domu dla chopaka ...:oops: Quote
Panca Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 wysylam jego zdjecia bo moze uda mi sie mu tymczas zalatwic trzymajta kciuki:cool3: Quote
tanitka Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Dakar opuścił wczoraj lecznicę na ul Kosiarzy i zamieszkał w hotelu, a rachunki do zapłacenia!:-( Quote
Ewusek Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Nasielsk, to moje okolice, poprosze o dokladne dane hoteliku, moge odwiedzac Dakara. Quote
Owieczka Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Ewusek napisał(a):ponawiam swoja prosbe... prosze o podanie namiarow do hotelu, w ktorym jest Dakar, chcalabym go odwiedzac. Ewusek cierpliwości dziwczyn nie było teraz ok tygodnia napewno podadza namiary a Dakar z odwiedzin bardzo by sie ucieszył ;) Quote
Ewusek Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 ponawiam swoja prosbe... prosze o podanie namiarow do hotelu, w ktorym jest Dakar, chcalabym go odwiedzac. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Ewusek napisał(a):Nasielsk, to moje okolice, poprosze o dokladne dane hoteliku, moge odwiedzac Dakara. Czy ktoś odpowiedział ? Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ewusek napisał(a):ponawiam swoja prosbe... prosze o podanie namiarow do hotelu, w ktorym jest Dakar, chcalabym go odwiedzac. Przypominam prośbę Ewusek :roll: Quote
esperanza Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Pilnie potrzebny transport dla Dakara na jutro z Pomiechówka do Wila-vetu na ul.Kosiarzy w W-wie. Dakar przestał chodzić i łapa nie wygląda dobrze :placz: Proszę, czy ktoś może go zawieźć?? Quote
Ewusek Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ale to chyba nie stalo sie nagle ? skoro jest w hoteliku u weta to chyba wet powinien jakos zadzialac, a nie teraz jak nie wiadomo co sie dzieje... czy ona wogole interesowala sie ta lapa ? dlaczego info jest dopiero jak jest zle ? Justyna, gadalysmy dzisiaj przez telefon, powiedzialam, ze zawioze go rano do lecznicy, bo i tak jade do Wawy, mialas mi przyslac namiary do hotelu gdzie on jest... niestety jak do polnocy nie dostane namiarow, to go nie zabiore, bo nie wiem skad.... a jak mam go zabrac, to musze godzine wczesniej wyjsc z domu... Quote
esperanza Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Dakar dziś trafi do lecznicy, w której był operowany. Niestety ja nie dysponuję adresem hoteliku, tylko jayo. Sprawa jest już wyjaśniona. Stan łapy się pogarszał, a dr Bissenik był na bieżąco o tym informowany. Ewusek wielkie dzięki za chęć pomocy :-) Quote
Lulka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Dakar to boski, kochany, przeuroczy pies :loveu: Ewusek - hotel jest w Błędowie za Pomiechówkiem, jak możesz to wpadaj, wetki bardzo, bardzo miło widzą chętnych do pomocy, do wyprowadzania psów hotelowych, a trochę ich tam jest ;) na pw mogę podać Ci nr do wetek jakbyś chciała jechać Quote
Panca Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 mam nadzieje ze z lapka bedzie wszystko dobrze- trzymam kciuki i sie martwie:roll: Quote
esperanza Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Dakar wrócił do hoteliku. Druty się trzymają, dr Bissenik jest przeciwny ich usuwaniu. Łapa niestety jest spuchnięta, gorąca i Dakar próbuje ją wylizywać. Cały czas dostaje antybiotyk, by zmniejszyć stan zapalny. Quote
maja602 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Tak mi go żal. Pewnie cierpi. Jak długo będzie miał druty? Kiedy jest planowane ich usunięcie? Czy lekarz znalazł przyczynę pogorszenia? Quote
jayo Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Ewusek, do hoteliku jezdze na pamiec, bo tez tak mnie za pierwszym razem pokierowano.. :oops: Lulka, dzieki za nazwe miejscowosci :-) ja nawet tego nie pamietalam, a dodzwonic sie tam nie jest latwo. W piatek wrocilam w nocy i nie dalam rady podac tej informacji, niestety. Ale dziewczyny byly bardzo pomocne i przy okazji wizyty u swoich podopiecznych przywiozly Dakara wczoraj popoludniu do Wawy - dzieki !!!! Tak jak esperanza napisala - mimo pogorszenia stanu lapy i tego, ze Dakar mniej ja obciaza niz wczesniej, ortopeda jeszcze nie widzi koniecznosci usuwania drutow. Czekamy pare dni. Jesli nic sie nie bedzie dzialo - za dwa tygodnie kolejna kontrola. Dakar wpadl do lecznicy jak do siebie i zdziwil sie, ze w pokoju, gdzie przebywal przez pare miesiecy jego miejsce zajmuje inny pies :evil_lol: Przywital wszystkich machaniem ogona i obsikal okoliczne trawniki :-) Jest naprawde cudny. A lape monitorujemy na biezaco - znaczy wetki z hotelu monitoruja - ale mamy informacje na biezaco. Nie wszystko wymaga natychmiastowej wizyty na Kosiarzy. A druty powinny byc wyjmowane za ok. 4 tygodnie - chyba ze kontrola RTG pokaze, ze juz zrost jest. Przy okazji zerknijcie tu: http://www.dogomania.pl/forum/f1129/labrador-asystent-niepelnosprawnego-dziecka-sam-potrzebuje-pomocy-pilne-warszawa-140382/#post12492919 Quote
tanitka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Dakar coraz piękniej wygląda, oby łapka jednak nie strajkowała! Quote
Ewusek Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 wiem juz gdzie jest ten hotelik... na sobotnim szkoleniu z ratownictwa psiego i interwencji dowiedzialam sie od Gusi i od Neigh, gdzie co i jak... Ten hotelik jest w takiej samej odleglosci od Nasielska, co i od Legionowa... czyli jak podajecie, gdzie to piszcie, ze to kolo Pomiechówka... Ode mnie ponad 30 km... Ciesze sie, ze Dakar dotarl do lecznicy i jest w miare OK. Quote
ludwa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Te druty wyglądają jak z jakiegoś dreszczowca. Mam nadzieję, że będzie dobrze, bo tyle zabiegów i cierpienia szkoda żeby się coś "paskudzilo" w łapinie. Piękny jest:loveu: Quote
Recommended Posts