Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Sylwia K']to może jakieś domowe fotki chociaż?

postaram się o jakieś :)

[quote name='Bonsai']Pocieszę Cię, że też dugo czekałam na lepsze szkieko. Teraz każdemu, kto chce kupić lustrzankę radzę poczekać dłużej i uzbierać na lepszy obiektyw, niż kupować KIT. :)

ja kupowałam od razu w zestawie ze wszystkim i tam był właśnie ten kit, bo tak było taniej. Teraz muszę czekać, nie mam wyjścia :lol: a jaki Ty masz? ja myślałam nad canonem 80-200 f/4.5-5.6, nie wiem czy na coś lepszego uda mi się uzbierać :evil_lol:

[quote name='Aleksandrossa']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_7201.jpg
On ma takie "zacieki" czy to wina umaszczenia :D?

Świetne psiaki :D

zacieki, zacieki :)
dzięki!

[quote name='WeronikaM']hej :hand:
poprosze więcej zdjęc!

heej :cool3:

[quote name='Izabela124.']Odpowiem za Magdę
Są to zacieki

:)

ale mam dzisiaj fajne psy :loveu: czekałam na ten moment, kiedy Axel będzie tak pracował jak dzisiaj, niech już tak zostanie :lol:

Posted

Feigned napisał(a):
ja kupowałam od razu w zestawie ze wszystkim i tam był właśnie ten kit, bo tak było taniej. Teraz muszę czekać, nie mam wyjścia :lol: a jaki Ty masz? ja myślałam nad canonem 80-200 f/4.5-5.6, nie wiem czy na coś lepszego uda mi się uzbierać :evil_lol:

55-250mm kosztuje chyba niewiele więcej, a wydaje mi się, że jest lepszy :hmmmm:. Ja ze swojego 80-200 nie jestem zbytnio zadowolona, ale za taką cenę, jak udało mi się go kupić, to nie ma co narzekać :lol:.

Posted

[quote name='Rinuś']Ale szczęście na pysku :loveu:

:loveu: :loveu:

[quote name='Shel']Czekamy na nowe foty :)

za chwilę :cool3:

[quote name='RCookie']55-250mm kosztuje chyba niewiele więcej, a wydaje mi się, że jest lepszy :hmmmm:. Ja ze swojego 80-200 nie jestem zbytnio zadowolona, ale za taką cenę, jak udało mi się go kupić, to nie ma co narzekać :lol:.

Twoje foty mówią co innego :diabloti:
mówisz? to muszę się bardziej zorientować, ale czas mam więc spoko :lol: słyszałam, że ten 80-200 fajnie ostrzy i widziałam dużo bardzo ładnych zdjęć z niego, więc mnie zainteresował, ale skoro tak mówisz to tego drugiego też muszę obczaić :razz:

[quote name='Dada']Magnes wczoraj był taki śliczny, ogolony i wykąpany, nie mów, że nie masz zdjęć :cool3:

mam, trochę po południu za nimi pobiegałam z aparatem :lol:

[quote name='eria']witam po raz pierwszy ;) wpadłam popodziwiać białe futerka, zwłaszcza grzywek jest cudny !Tylko zauważyłam ,że ma spory problem z oczkiem ? :(
http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_7238.jpg

dziękuję ! :)
żaden problem, tylko trochę łzawi, to normalne :cool3: Axel ma z tym większy problem, tylko na zdjęciach może u niego czasami tego nie widać, bo wąsy zasłaniają :evil_lol: u Magnesa wszystko na widoku

[quote name='Dada']To tylko łzy, oko się oczyszcza z brudu i włosów, to normalne, na takim włosie to po prostu widać...

dokładnie :)
wiele psów łzawi, tylko po prostu u nich nie widać, na białym psie jest to mocno widoczne

[quote name='mimi_91']Śliczne białaski :loveu:
Czekamy na więcej fotek :)

:loveu:

na razie kilka, muszę mieć jakieś na zapas :evil_lol:

nareszcie mam psa do pozowania :loveu: Axel się wycwanił i trzeba się postarać, żeby zrobić mu zdjęcie :diabloti:

moje dwa ulubione! miny Magnesa :loveu:

wykałaczka

Posted

Iza. napisał(a):
Wygoliłaś Maniusiowi szyje :o

nic mu nie wygoliłam :)
z rozpędu ciachnęłam trochę za nisko pod mordencją, ale nie ma masakry, przy jego niewielkiej ilości włosa tak to wygląda ;)