Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jbk napisał(a):
Witam się w sobotę wieczorem ;)

a ja się witam z Wami niedzielnie ;)
jadę zaraz do parku, taka pogoda że trzeba wykorzystać i trochę zdjęć porobić :loveu:
także jakieś Axela jutro wstawię :eviltong:

Posted

śpioch :evil_lol:

teraz dwa z kucykiem :diabloti: nie był z niego zbytnio zadowolony, ale grzywa mu odrosła i włosy włażą do oczu, chyba będę musiała znowu ściąć albo przyzwyczajać do kucyków.

Posted

[quote name='laurin']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P3013981.jpg
cudny jest

dziękuję :loveu:

[quote name='Skibka:']http://i604.photobucket.com/albums/t...l/P3013981.jpg

Cudowne zdjęcie! Kocham te psie poduszki.:loveu::loveu:
Co tam u Was?

dziekuję :cool3: ja też :loveu:

[quote name='Sweetaśna:']http://i604.photobucket.com/albums/t...l/P3013981.jpg
boskie:loveu::loveu:
słodki on jest:-D
co tam??

hah, dzięki :cool3::loveu:
u nas nic ciekawego. :eviltong: wróciłam przed chwilą z podwórka bo Axel się nudził chyba i mnie zaczepiał to wyszłam z nim :evil_lol:
ja w sumie też się nudzę, powinnam się pouczyć, ale taki leń ze mnie że szok.. pozniej może się pouczę. :evil_lol:
a w poniedziałek biorę udział w przedstawieniu i roli powinnam się nauczyć , chociaż na próbach pewnie się nauczę bo króciutka jest :cool3:
a jak tam u Was? :razz:

Posted

Widzę, że Ci multicytat działa ja już nie pamiętam kiedy mi ostatnio zadziałał:mad:
U nas dzisiaj była cudowna pogoda było koło 10 stopni i poszłyśmy sobie z VIki na 2 godziny na spacerek.:loveu::loveu:

Posted

Skibka napisał(a):
Widzę, że Ci multicytat działa ja już nie pamiętam kiedy mi ostatnio zadziałał:mad:
U nas dzisiaj była cudowna pogoda było koło 10 stopni i poszłyśmy sobie z VIki na 2 godziny na spacerek.:loveu::loveu:

ekhm, multicytat nie działa, muszę kombinować. :evil_lol: wpisuje 'quote' sama za kazdym razem. :diabloti:

u nas śnieg się właśnie topi i mokro się robi, zwłaszcza że na naszej ulicy nie ma asfaltu i błoto jest.
a na 2 godzinnym spacerze nigdy z Axelem nie byłam, chyba dlatego że na naszym osiedlu się boję sama dalej z nim wychodzić. :oops: za dużo psów biega. :eviltong:
ograniczamy się do przejścia się po naszej ulicy i zabawy u nas na podwórku, ale Axelowi to wystarcza żeby się wybiegać. :cool3:

Posted

Feigned napisał(a):
dzięki :loveu:
no jak się pogoda poprawi, to czemu nie :cool3:
a z jakiego ty osiedla ? :eviltong:

Z dziesięcin, a Ty? <;

Fajne zdjęcia, ładnie Axelkowi w kiteczce :loveu:

Posted

Juszes napisał(a):
Z dziesięcin, a Ty? <;

Fajne zdjęcia, ładnie Axelkowi w kiteczce :loveu:

Dojlidy Górne.. :eviltong:
dzięki. :loveu: ach gdyby jeszcze dawał ją sobie zrobić. :diabloti:

Posted

Feigned napisał(a):
Dojlidy Górne.. :eviltong:
dzięki. :loveu: ach gdyby jeszcze dawał ją sobie zrobić. :diabloti:

Oj, to całe miasto praktycznie nas dzieli, ale może kiedyś nam się uda jakoś spotkać na spacerek <: