Pestka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 oczywiście wskakiwał do każdej kałuży która stała mu na przeszkodzie, a że droga nieasfaltowa, tylko piasek i było błoto a kałuże na każdym kroku to możecie sobie wyobrazić jak Axelek wyglądał :diabloti: Oj wyobrażam sobie :D Mój Benek jak wyjdzie w taką pogodę na spacer, a tez mamy nieasfaltowe drogi to wyglada jak nie powiem co , a co dopiero biały piesek :evil_lol: No ale pewnie miał przy tym świetną zabawe :cool3: Quote
akodirka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 to się ciesz, że do wszystkich leci i sie cieszy, a nie tak jak moj do wszystkich leci z zębami :evil_lol: Axel - słodki kawał białego futra :loveu: :diabloti: Quote
Iza. Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Feigned napisał(a):Iza, czeeść :loveu: dzięki :cool3: no problem, bo z Axelem się nie da do ludzi iść, do każdego leci i się cieszy :evil_lol: ja twoją Lunę muszę kiedyś zobaczyć. :loveu: A moja myślisz co ? ona tez wszystkich kocha :loveu::lol: Jak tylko zrobi się ciepło i ten cholerny śnieg zniknie to zawitamy do Białegostoku :cool3: Luna musi się nauczyć jak się bawić z małymi pieskami, bo niedelikatna jest :evil_lol: Quote
Feigned Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Iza, czeeść :loveu: dzięki :cool3: no problem, bo z Axelem się nie da do ludzi iść, do każdego leci i się cieszy :evil_lol: ja twoją Lunę muszę kiedyś zobaczyć. :loveu: Izuuus, heey :cool3: dzięęki :loveu: Kinguśka, no, śmiesznie wyglądał :evil_lol: gozrej jak musiałam go na chwilę na ręcę wziąć, kurtka do prania była :diabloti: ale radość była niesamowita :cool3: Quote
akodirka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Iza. napisał(a):A moja myślisz co ? ona tez wszystkich kocha :loveu::lol: Jak tylko zrobi się ciepło i ten cholerny śnieg zniknie to zawitamy do Białegostoku :cool3: Luna musi się nauczyć jak się bawić z małymi pieskami, bo niedelikatna jest :evil_lol: juz moj kundel zrobi z niej delikatnego pieska :evil_lol: Quote
Iza. Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 akodirka napisał(a):juz moj kundel zrobi z niej delikatnego pieska :evil_lol: Weź Ty mnie nie strasz:diabloti: Ona musi być delikatna i już, żeby maleństwa nie skrzywdzić :eviltong: Quote
akodirka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Iza. napisał(a):Weź Ty mnie nie strasz:diabloti: Ona musi być delikatna i już, żeby maleństwa nie skrzywdzić :eviltong: ja nie strasze, je ostrzegam i proponuję pomoc :diabloti: Quote
Feigned Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 akodirka, nie ma co się cieszyć, przy ludziach nic innego się nie liczy, byle tylko podbiec i się przywitać. :diabloti: dzięki :loveu: haha, aj dziewczyny. :evil_lol: Quote
Skibka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P2283750.jpg :loveu::loveu::loveu: Wyobrażam sobie jak Axel musiał ładnie wyglądać:loveu: Ale w takim momencie nie patrzy się na czystość tylko na radość.:loveu::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P2283781.jpg słodko wyszedł :loveu: Quote
akodirka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Feigned napisał(a):akodirka, nie ma co się cieszyć, przy ludziach nic innego się nie liczy, byle tylko podbiec i się przywitać. :diabloti: a u mojego jest odwrotnie, kiedy są ludzie to kazdego trza zbić :diabloti: Quote
Juszes Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Hej! Wszystkiego naj w dniu kobietek :loveu: A to, cuudne: :multi: http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P3054189.jpg Quote
Iza. Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 akodirka napisał(a):ja nie strasze, je ostrzegam i proponuję pomoc :diabloti: Dzięki :loveu::evil_lol: Quote
Feigned Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Skibka napisał(a):http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/P2283750.jpg :loveu::loveu::loveu: Wyobrażam sobie jak Axel musiał ładnie wyglądać:loveu: Ale w takim momencie nie patrzy się na czystość tylko na radość.:loveu::loveu: no dokładnie :diabloti: ale chyba mu się podobało bo mordencja uśmiechnięta i aż nie wiedział co ze sobą zrobić :evil_lol::loveu: anita napisał(a):http://i604.photobucket.com/albums/t...l/P2283781.jpg słodko wyszedł :loveu: dzięęki :loveu: akodirka napisał(a):a u mojego jest odwrotnie, kiedy są ludzie to kazdego trza zbić :diabloti: haah, weś bo się zacznę go bać. :evil_lol: Juszes napisał(a):Hej! Wszystkiego naj w dniu kobietek :loveu: A to, cuudne: :multi: http://i604.photobucket.com/albums/t...l/P3054189.jpg hey! :cool3: dzięki i nawzajem :loveu: dziękuję :evil_lol: dzisiaj może jakieś nowe foty porobię :cool3: chociaż wydaje mi się że mam jakieś na aparacie ale nie chce mi się zgrywać :evil_lol: Quote
Feigned Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 sandrulka napisał(a):Axelek jest piękny! Ucałuj Go od nas:):loveu: dziękuję :loveu: ucałuję :cool3: Quote
sandrulka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Axelek jest piękny! Ucałuj Go od nas:):loveu: Quote
Feigned Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Pusiakowa napisał(a):Hej Hooo ! xD:razz: heej :cool3: Quote
Feigned Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Izuuus napisał(a):Dżem dobry :loveu: Bry :cool3::loveu: Quote
Kaya93 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Witamy sie wtorkowo:loveu::loveu: mizianko dla Axelka:loveu: Quote
Feigned Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Izuuus napisał(a):Co tam u was?:razz: a doobrze wszystko :cool3: trochę się zdenerwowałam przed chwilą, ale od dłuższego czasu to norma, muszę chyba zacząć się przyzwyczajać że nie każdemu pasuje to jaka jestem. pogoda okropna, śnieg się topi i jest błoto, ale Axel i tak najchętniej całe dnie spędzałby na dworze :evil_lol: a co u Was? :razz: Kaya93 napisał(a):Witamy sie wtorkowo:loveu::loveu: mizianko dla Axelka:loveu: heey :loveu::loveu: aach dziękuję w jego imieniu :cool3::evil_lol: wymiziam :loveu: i zaraz dam foty jakieś :eviltong: Quote
Feigned Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 laurin napisał(a): no to gdzie te fotki??? heey :cool3: soory zapomniałam :evil_lol: nagle pojawiło się pełno rzeczy do roboty i zapomniałam o tych zdjeciach ;p już daję. na początek tulipaan mój :loveu: muszę się pochwalić noo :evil_lol: teraz Axel: cdn. Quote
Recommended Posts