Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Feigned napisał(a):

Iza, mi się nie mogło nie chcieć, bo msza dla 3 gim. była :cool1: no do 11 składam papiery, na pewno. :cool3: ale najpierw do 6 :evil_lol: najwyżej sobie nie poradze i się załamie, oj tam :diabloti:

To może będziemy do tej samej szkoły chodzić, bo ja też do 6 składam ;)

Posted

Juszes, a ty w tym samym wieku co ja ? :cool3:

miałam wczoraj dodać zdjęcia i byłam pewna, że to zrobiłam, a dzisiaj wchodzę i psikus, zdjęć nie ma :evil_lol:

już nadrabiam :eviltong:

najpierw takie oo:

i mój śpioch :loveu:

Posted

Aga, aparat taki średni :eviltong: zwykła cyfrówka, nic nadzwyczajnego. :cool3:
dziękujęę :loveu::loveu:

Skibka, heej :multi: no dokładnie :evil_lol:

jbk, heej :cool3: Axel wymiziaany :evil_lol:

Posted

jakiś Olympus, nie wiem dokładnie :D
mam go od kilku lat i dopiero od nie dawna zaczynam starać się wyciągać od niego jak najwięcej :eviltong: co za łatwe nie jest :evil_lol:
ja zazwyczaj mam tak że chce zrobić fajne zdj. to akurat jest rozładowany :mad::diabloti:

Posted

heheheh, no to niezle :)
nie, no moj robi dokladnie inne zdjecia niz ja chce, a ze niemam w nim polskiej instrukcji - to se moge porobic jakies fajne zdjecia :placz:

Posted

Aga K napisał(a):
heheheh, no to niezle :)
nie, no moj robi dokladnie inne zdjecia niz ja chce, a ze niemam w nim polskiej instrukcji - to se moge porobic jakies fajne zdjecia :placz:

W necie na pewno znajdziesz instrukcję...... Poszukaj, warto, żeby aparat robił, czego chcesz.

Posted

fotki nie długo, na razie muszę sie przenieść na photobucketa albo coś bo na fotosiku jakieś ograniczenia są i płacić trzeba. :roll:
więc cierpliwości :cool3:

Owczarkowa i jbk, dziękuję za pączki :razz::loveu:

Anita, a u kogo jeszcze są ? :cool3:

Posted

Feigned napisał(a):

Iza, mi się nie mogło nie chcieć, bo msza dla 3 gim. była :cool1: no do 11 składam papiery, na pewno. :cool3: ale najpierw do 6 :evil_lol: najwyżej sobie nie poradze i się załamie, oj tam :diabloti:

Taa pamiętam te msze co do bierzmowania przygotowywały :eviltong:
dobrze, ze mam juz to za sobą :evil_lol:
Chcesz na biol-chem ? To już zacznij się uczyć biologii jak do 6 pójdziesz :eviltong:

Posted

noo biol. - chem. :eviltong:
zaczynam :diabloti: najwyżej jak nie dam sobie rady to sie przeniosę jak będzie taka możliwość.

Owczarkowa , heey :cool3: będą, będą :evil_lol: tylko nie wiem kiedy :eviltong: chyba dopiero w poniedziałek, bo nie będzie mnie w domu w weekend :cool3:

Justys, Doobry :razz: z czym ? z fotaami ? :cool3: