Feigned Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Sweet, dzięki :loveu: zarośnięty? to zdj. sprzed kilku miesięcy, wyobraz sobie jak teraz wygląda :diabloti: ale grzywe to mu obcięłam :evil_lol: Owczarkowa, dziękujęę :loveu::cool3: Kinguśka, :cool3::loveu: jutro chyba dodam jakieś nowe foty :eviltong: dzisiaj go wykąpaliśmy i taki fajny puchaty jest, ale aparat się akurat rozładował noo :angryy: Quote
Sweet Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Feigned']Sweet, dzięki :loveu: zarośnięty? to zdj. sprzed kilku miesięcy, wyobraz sobie jak teraz wygląda :diabloti: ale grzywe to mu obcięłam :evil_lol: jutro chyba dodam jakieś nowe foty :eviltong: dzisiaj go wykąpaliśmy i taki fajny puchaty jest, ale aparat się akurat rozładował noo :angryy:[/quote] nmzc;D to co ty nam tu stare fotki dajesz:mad::mad: dopiero jutro;/ widzisz ja tez miałam dzisiaj zrobić fajne fotki jak to kabi próbuje sie do jajek dobrać ale bateria mi siadła:placz: chyba nasze aparaty się zmówiły:roll: Quote
Feigned Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 noo, chyba tak :mad: fotki stare, bo nie miałam nic nowego :evil_lol: ale jutro nadrobię :cool3: dzisiaj nie chce mi sie juz z kom. zgrywać zdj. a aparatem chyba dwa się udało zrobic to jutro też zobaczę jak to wyszło :eviltong: Quote
taxelina Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 A psiak ma tylko jedno imie? ;) Axel, nie Kapsel? bo tutaj tez slodki psiak z takim samym imieniem: http://www.dogomania.pl/forum/f80/axel-vel-kapsel-czyli-anielski-diabelek-zaprasza-117981/ Quote
Feigned Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 tylko Axel :eviltong: tego drugiego Axela znam z forum maltańczykowego :cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 http://images50.fotosik.pl/56/0ca644fe35d1739amed.jpg rany jaki on jest słodki :multi::loveu: Quote
Iza. Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Cudny ten Twój maluszek :loveu::loveu: Będziesz mu hodować włos czy ścinać ? :cool3: Quote
Feigned Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Iza, ścinać raczej nie będę :eviltong: chyba, że mu urosną jakieś długaśne to może dla wygody zetniemy :cool3: foty :evil_lol: Quote
Iza. Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Feigned']Iza, ścinać raczej nie będę :eviltong: chyba, że mu urosną jakieś długaśne to może dla wygody zetniemy :cool3: A nie macie żadnych problemów z czesaniem ? Ja to już nie mogę się doczekać wiosny żeby suczę sciać :eviltong: dla własnej i jej wygody, ze względu na jej gabatyty czesanie pochłania nam mnóstwo czasu. A jak skrócumy troche włoski od razu łatwiej będzie :cool3: http://images44.fotosik.pl/59/2158b5162c668727med.jpg cudny :loveu: Quote
Feigned Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 problemów z czesaniem raczej nie ma. :eviltong: trochę mu się kołtuny porobiły na uszach, bo nie daje się do nich dotknąć ale tak to jest spokój :cool3: no Twoją sucze fajnie musi się czesać :evil_lol::loveu: [quote name='Iza:']http://images44.fotosik.pl/59/2158b5162c668727med.jpg cudny :loveu: dziękuję :loveu: Quote
Iza. Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Feigned']problemów z czesaniem raczej nie ma. :eviltong: trochę mu się kołtuny porobiły na uszach, bo nie daje się do nich dotknąć ale tak to jest spokój :cool3: no Twoją sucze fajnie musi się czesać :evil_lol::loveu: dziękuję :loveu:[/quote] U mnie największy problem to uszy i ogon, ale mamy na to juz swoje sposoby :evil_lol: maleństwo dostaje kosteczkę, a pańcia skacze nad nią z nożyczkami ciacha jak najkrócej co by na dłużej starczyło :evil_lol: Jakby kiedyś miała ochotę spróbować to zapraszam :loveu::evil_lol: Quote
Feigned Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 ja podobnie robiłam jak musiałam Axelowi grzywe ściąć :diabloti: hah, może skorzystam :cool3::evil_lol: Quote
Iza. Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Feigned']ja podobnie robiłam jak musiałam Axelowi grzywe ściąć :diabloti: hah, może skorzystam :cool3::evil_lol:[/quote] czasem inaczej się nie da haha :eviltong: zapraszam, zapraszam :cool3: Quote
Feigned Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Iza.']czasem inaczej się nie da haha :eviltong: zapraszam, zapraszam :cool3:[/quote] no dokładnie :cool3: uważaj bo skorzystam :diabloti: a mi dzisiaj wredota nie dał czytać lektury :evil_lol: jak zaczęłam to podbiegł zaczął gryzc mnie za stopy i szczekać :evil_lol: to musiałam iść się bawić z nim noo :diabloti: a na środę 400 stron faraona .. ech :eviltong: Quote
Iza. Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Feigned'] uważaj bo skorzystam :diabloti: a mi dzisiaj wredota nie dał czytać lektury :evil_lol: jak zaczęłam to podbiegł zaczął gryzc mnie za stopy i szczekać :evil_lol: to musiałam iść się bawić z nim noo :diabloti: a na środę 400 stron faraona .. ech :eviltong:[/quote] bardzo chętnie :cool3: Aj tam lektury, ma racje mały że Ci czytać nie daje :evil_lol: przeczytaj streszczenie i starczy :diabloti: Quote
Feigned Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 no tak bd musiała zrobić :diabloti: odkładałam na pozniej, jak to ja, i nie zdaze teraz :eviltong: Quote
Iza. Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Feigned']no tak bd musiała zrobić :diabloti: odkładałam na pozniej, jak to ja, i nie zdaze teraz :eviltong:[/quote] Mówię Ci lektur się nie czyta :evil_lol: Quote
Skibka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Witamy się pierwszy raz! :lol: http://images25.fotosik.pl/323/09f6cb4dfa53ab18med.jpg Axel jest śliczny! :loveu: Jak czytasz Faraona to w której jesteś klasie?:cool3: Quote
Feigned Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='Iza']Mówię Ci lektur się nie czyta :evil_lol: [/quote] no wiesz ty co :diabloti::D Aga K, dziękujęę :cool3: Skibka, witamy! :multi: dziękuję :eviltong::loveu: ja jestem w 3 gim . :eviltong: Martyna, heeej! :cool3: wróciłaś :razz: Quote
Juszes Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Witam Białostoczankę!:multi: Axelek jest prześliczny <3 Wygłaskaj ode mnie :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Iza.']U mnie największy problem to uszy i ogon, ale mamy na to juz swoje sposoby :evil_lol: maleństwo dostaje kosteczkę, a pańcia skacze nad nią z nożyczkami ciacha jak najkrócej co by na dłużej starczyło :evil_lol: Jakby kiedyś miała ochotę spróbować to zapraszam :loveu::evil_lol:[/quote] Axelek :loveu::loveu::loveu: ja z moim to z uszami sobie radzę ogonek i łapki też mi wychodzą ale najgorsze ta szyja :cool1: A może umiesz szyję podcinać ?? :evil_lol: bo jak tak to wpadam do Ciebie z moją krówką w lecie :evil_lol: Quote
Recommended Posts