Jump to content
Dogomania

CIESZYN - błękitnooki FIDEL. Ma SUPER domek!!! PROSIMY O PRZENIESIENIE :))))))

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Morgan:-) napisał(a):
Dobra państwo byli, przywieźli smakołyki, są fajni i młodzi, Fidel chciał z nimi wychodzić, ale z tego nic nie wynika.
Herspri - co oni mówili i czy sie jakoś określili?? Chcą, nie chcą, zastanowią się, dadzą odpowiedź do jakiegos terminu?? Bo czeski film.

Morgan ja mysle, ze najlepiej jak ty bys pojechała do Żor i sprawdziła domek...

Posted

Elżbietka_Cieszyn napisał(a):
Morgan ja mysle, ze najlepiej jak ty bys pojechała do Żor i sprawdziła domek...

Ja -hmmm... nie ma sprawy ale jest jeden problem :razz:
Od 2 tygodni mam auto u mechanika i nie wiadomo kiedy go zrobią :angryy:

Posted

Ustaliłyśmy z Herspri, że w poniedziałek jadąc do Katowic wpadnę do tych ludzi na wizytę przedadopcyjną. Rano będę w schronie, później postaram się szybko zabrać Fidela do wetki, żeby go obejrzała, czy nadaje się do kastracji. Jeśli tak umówimy termin, ale odebrać już go powinni nowi opiekunowie, w towarzystwie Herspri. Powinni sami dowiedzieć się od wetki o opiece nad psem po kastracji itp. Poza tym nie można ich przecież wyręczać, to będzie ich pies, więc także ich odpowiedzialność. Zwłaszcza, że sami chcą po niego przyjechać. Jeśli jeszcze nie nadaje się do kastracji będziemy myśleć jak to rozwiązać. Zobowiązanie do kastracji w umowie adopcyjnej będzie oczywiście, ale jak dobrze wiecie jest to prawnie nieegzekwowalne.

Posted

Ja wam ręczę, że jak Ci ludzie zobaczą jak Fidel zachowuje się jak poczuje sukę w cieczce to sami polecą go kastrować :evil_lol: Normalnie masakra, ja im mówiłam jak on się na spacerach zachowuje co do innych psów żeby później nie było;)
Zresztą byli sami z nim na spacerze to widzieli.
Fidel w końcu zaczął bawić się z Etną :cool3: I chodził w moim polarze bez protestów :evil_lol:

Posted

U pani doktor Oli , Morgan gdzie Ty mieszkasz, że aż do Ramisza chodzisz ?
Potrzeba transport dla Fidela w środę z lecznicy do mnie do domu :p
Ktoś chętny żeby osobiście popatrzeć w te cudne oczy ?

Posted

On ma zabieg na 9 czyli na 11 będzie gotowy do odebrania. Może zostać w lecznicy dłużej więc jeśli nikt się nie znajdzie to jak najbardziej będzie mogło być o 17, bo lecznica chyba otwarta jest jeszcze wtedy

• 2 weeks later...
Posted

no właśnie...co słychać? jest ten domek czy nie? gdyby coś...to ja mam małe, duże, starsze, młodsze bullowate do adopcji - pełno ich na moim wątku:placz::placz::placz: i z każdym dniem coraz więcej...:-(

Posted

Chłopak ma się dobrze, wykastrowany i wilcze pazurki usunięte za jednym zamachem. Jest w nowym domu już w Żorach ;) Po niedzieli Dea wpadnie na po adopcyjną to może będą jakieś fotki.
Tylko dwie osoby o niego pytały :shake:
Ale szczęśliwie znalazł dobry dom z czego bardzo się cieszę bo to jest naprawdę wyjątkowy pies .