Herspri Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Mówiłam że będzie miał jak w niebie :cool1: Quote
Morgan:-) Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Jestem wreszcie!! Dziewczyny - rozmawiałam dzisiaj z Deą. Wizyta poadopcyjna wypadła BARDZO POZYTYWNIE. Fidel ma się jak pączuś w maśle!! Dzisiaj - najpóźniej jutro będą NOWE ZDJĘCIA z Fidelowych włości. Zaraz, z wielką przyjemnością zmieniam tytuł :loveu: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Morgan!! gdzie te zdjęcia? taka niecierpliwa jestem - wybacz ;) Quote
Herspri Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Ja mam zdjęcia :razz: Dostałam od Dei wczoraj :loveu: "[FONT=Arial]Hej[/FONT] [FONT=Arial] Przesyłam zdjęcia z poniedziałku, z kontroli poadopcyjnej. Fidel ma się bardzo dobrze, ma swoje łóżko ale jak widać woli to większe:-) Gotują mu raz dziennie, poza tym ma zawsze suchą karmę, i babcię dwie klatki dalej, która bierze go do siebie jak ma zostać na parę godzin sam." Dobra dość :evil_lol: [/FONT] Quote
Panca Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 wcale mu sie nie dziwie ze woli spac na duzym lozku bo to jego chyba ciut za male:diabloti: Quote
Morgan:-) Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 :loveu::loveu::loveu: Brak mi słów :loveu::loveu::loveu: Quote
Dea Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Dom jest naprawdę fajny, a ludzie w psie zakochani po uszy:loveu: Był z nimi na weekend w górach, nie zostaje sam, ma zabawki, łóżeczko (tylko na zdjęciach wydaje się, że za małe) i już się idealnie nauczył jak swoimi ludźmi manipulować, żeby spełnili jego zachcianki:evil_lol: Ja myślę, że teraz to by się za ogłaszanie astka Kajtka warto było zabrać, on biedak już drugi rok w schronie:shake: Quote
LILUtosi Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Proszę o pomoc. Zależy mi na dobrych domkach. http://www.dogomania.pl/forum/f28/3-5-miesieczne-szczeniaki-onka-do-adopcji-133586/#post12001844 Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 oj , Fidelku , a ja myślałam , że ty łobuz jestes, a jednak manipulant... cieszą mnie bardzo te zdjęcia i dzieki Herspri mamy kolejengo szczęściarza. Quote
Recommended Posts