Jump to content
Dogomania

CIESZYN - błękitnooki FIDEL. Ma SUPER domek!!! PROSIMY O PRZENIESIENIE :))))))

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem wreszcie!! Dziewczyny - rozmawiałam dzisiaj z Deą. Wizyta poadopcyjna wypadła BARDZO POZYTYWNIE. Fidel ma się jak pączuś w maśle!! Dzisiaj - najpóźniej jutro będą NOWE ZDJĘCIA z Fidelowych włości. Zaraz, z wielką przyjemnością zmieniam tytuł :loveu:

Posted

Ja mam zdjęcia :razz: Dostałam od Dei wczoraj :loveu:
"[FONT=Arial]Hej[/FONT] [FONT=Arial] Przesyłam zdjęcia z poniedziałku, z kontroli poadopcyjnej. Fidel ma się bardzo dobrze, ma swoje łóżko ale jak widać woli to większe:-) Gotują mu raz dziennie, poza tym ma zawsze suchą karmę, i babcię dwie klatki dalej, która bierze go do siebie jak ma zostać na parę godzin sam."

Dobra dość :evil_lol:
[/FONT]

Posted

Dom jest naprawdę fajny, a ludzie w psie zakochani po uszy:loveu: Był z nimi na weekend w górach, nie zostaje sam, ma zabawki, łóżeczko (tylko na zdjęciach wydaje się, że za małe) i już się idealnie nauczył jak swoimi ludźmi manipulować, żeby spełnili jego zachcianki:evil_lol:

Ja myślę, że teraz to by się za ogłaszanie astka Kajtka warto było zabrać, on biedak już drugi rok w schronie:shake:

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...