Vectra Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='dbsst']tak tak tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] mówisz i masz :diabloti: Quote
Alicja Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='dbsst']ja mam na mopa też by się zdał i jakiego dopalona będzie mieć czystego :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial] pieluche sie zrobi z mopa [/FONT]:evil_lol: jaki telefon bezprzewodowy mam kupić i mówię serio tel mi się wykrzaczył a siedząc w domu to jest jedyna szansa na zalatwianie spraw pracowych :placz::placz::placz::placz::placz::placz: [FONT=Arial] nie znam sie na fonach :shake:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='Vectra']mówisz i masz :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: teraz czekam na porady :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 i oto zdjęcia najsłodszego psa - suki :bigcool::bigcool: czyż nie ma ludzkiej mowy :jumpie: Quote
dbsst Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 zamyślona papa do jutra :errrr::wink: Quote
malawaszka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 http://www.imagic.pl/files//15160/IMG_0298ps.jpg hahaha co to ma być? :evil_lol: noo piekne pioękne i ten przekaz :loveu: a mnie się podoba to wiaderko - szkoda, że dla ciut większych niemowlaczków nie ma :evil_lol: Quote
Cola Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='dbsst']widok z okna :cool1: http://www.imagic.pl/files//15160/IMG_0321ps.jpg wolałam jednak ten widok w bieli :diabloti: [quote name='dbsst']jaki telefon bezprzewodowy mam kupić i mówię serio tel mi się wykrzaczył a siedząc w domu to jest jedyna szansa na zalatwianie spraw pracowych :placz::placz::placz::placz::placz::placz: na pewno bezprzewodowy i o baaaaaardzo duuużym zasięgu, i jeszcze najlepiej wodoszczelny :evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='malawaszka']http://www.imagic.pl/files//15160/IMG_0298ps.jpg hahaha co to ma być? :evil_lol: noo piekne pioękne i ten przekaz :loveu: hahahaha to kadr z typu "wstawie coś bo mi galerię za bark zdjęć zamkną" ale jak ci sie podoba :evil_lol::evil_lol: [quote name='malawaszka'] a mnie się podoba to wiaderko - szkoda, że dla ciut większych niemowlaczków nie ma :evil_lol: hahahaha to kadr z typu "wstawie coś bo mi galerię za bark zdjęć zamkną" ale jak ci sie podoba :evil_lol::evil_lol: lub wiaderek dla dorosłych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Cola']wolałam jednak ten widok w bieli :diabloti: łeee tam gadasz wiesz jak wieczorami o tej porze jest romantycznie i tak będzie do stycznia :p [quote name='Cola'] na pewno bezprzewodowy i o baaaaaardzo duuużym zasięgu, i jeszcze najlepiej wodoszczelny :evil_lol::evil_lol: tak to duża pomoc :roll::lol::lol::lol: Quote
dbsst Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 a to mrożone pomidory dla Ali :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: kiedy mnie prosiłaś o te zdjęcia? jak krzaczki były całe w czerwone :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale jak obiecałam tak zrobiłam --- zdjęcie zrobiłam i pomidorek czeka na zerwanie przez ciebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='dbsst']łeee tam gadasz wiesz jak wieczorami o tej porze jest romantycznie i tak będzie do stycznia :p tak to duża pomoc :roll::lol::lol::lol:[/QUOTE] tylko do stycznia? :diabloti: eeee... zawsze służę pomocą :diabloti: Junior zafundował mi poranną pobudkę o świtaniu :angryy: i dalej bryka...i mogę się założyć, że jak pójdziemy dzisiaj do gin to będzie spał jak zabity :evil_lol: (tak jak ostatnio :diabloti: i gin będzie miał problem z dokładnym obejrzeniem malucha na usg :evil_lol::evil_lol:) Quote
Cola Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='dbsst']a to mrożone pomidory dla Ali :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: kiedy mnie prosiłaś o te zdjęcia? jak krzaczki były całe w czerwone :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale jak obiecałam tak zrobiłam --- zdjęcie zrobiłam i pomidorek czeka na zerwanie przez ciebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://www.imagic.pl/files//15160/IMG_0300ps.jpg Debe zawsze miałaś talent ogrodniczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Cola']tylko do stycznia? :diabloti: eeee...[/QUOTE] potem jest zielono :evil_lol::evil_lol: [quote name='Cola'] zawsze służę pomocą :diabloti:[/QUOTE] taaaak oczywiście, teraz już wiem jaki kupie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Cola'] Junior zafundował mi poranną pobudkę o świtaniu :angryy: i dalej bryka...i mogę się założyć, że jak pójdziemy dzisiaj do gin to będzie spał jak zabity :evil_lol: (tak jak ostatnio :diabloti: i gin będzie miał problem z dokładnym obejrzeniem malucha na usg :evil_lol::evil_lol:)[/QUOTE] ha ha ha ha ha to będziesz miała dwa usg :diabloti: my dziś też kiepsko spaliśmy w nocy :shake: jak się przekładam to czuję jak mi się przewraca w brzuchu :evil_lol: [quote name='Cola']Debe zawsze miałaś talent ogrodniczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] ha a jak jestem ogrodnik wszechczasów :diabloti: spadam Quote
Cola Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='dbsst']ha ha ha ha ha to będziesz miała dwa usg :diabloti: my dziś też kiepsko spaliśmy w nocy :shake: jak się przekładam to czuję jak mi się przewraca w brzuchu :evil_lol: spadam[/QUOTE] znowu dwa razy usg? bo zacznę podejrzewać syna o pewnego rodzaju ekshibicjonizm :mad: mi w nocy pomogła poduszka między kolanami :p mogłam trochę pospać :multi: a nie jest lepiej zejść po schodach albo skorzystać z windy? :razz: Quote
Alicja Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [FONT=Arial]wow...MÓJ pomidorek :multi::loveu:...sis jesteś wyjątkowa :diabloti::evil_lol: Szpilucha w zadumie :loveu: http://www.imagic.pl/files//15160/IMG_0320ps.jpg Cola , kiedy Twój bezimienny jeszcze syn okaże swe oblicze światu ??[/FONT] Quote
Cola Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Cola , kiedy Twój bezimienny jeszcze syn okaże swe oblicze światu ??[/FONT] teoretycznie w lutym 2010 :cool1: Quote
dbsst Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Cola']znowu dwa razy usg? bo zacznę podejrzewać syna o pewnego rodzaju ekshibicjonizm :mad: mi w nocy pomogła poduszka między kolanami :p mogłam trochę pospać :multi: ja bez poduszki to sobie w ogóle nie wyobrażam spania :shake: i teraz zwijam sobie dodatkowo kołdrę pod brzuch - Jasiek tego nie lubi i w nia kopie ale to jego problem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Cola'] a nie jest lepiej zejść po schodach albo skorzystać z windy? :razz: póki wyglądam jak poduszkowiec chce to wykorzystywać :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]wow...MÓJ pomidorek :multi::loveu:...sis jesteś wyjątkowa :diabloti::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]i czeka :cool3: [/FONT][quote name='Alicja'] [FONT=Arial] Szpilucha w zadumie :loveu: http://www.imagic.pl/files//15160/IMG_0320ps.jpg [/FONT] i czeka :cool3: [quote name='Alicja'] [FONT=Arial] Cola , kiedy Twój bezimienny jeszcze syn okaże swe oblicze światu ??[/FONT] zaraz po moim. My tu mamy jakieś przekazywanie pałeczki Dilerka ja Cola :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Cola']teoretycznie w lutym 2010 :cool1: [FONT=Arial] no the best ....coś czuję , że sie załapię latem w stolicy na jakiś zlot z wózkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] no the best ....coś czuję , że sie załapię latem w stolicy na jakiś zlot z wózkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] jakim qrwa latem :angryy::mad: Quote
Alicja Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='dbsst']jakim qrwa latem :angryy::mad: [FONT=Arial]no przecie potem musze se dziecka przyjechać zobaczyć no nie :mad:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no przecie potem musze se dziecka przyjechać zobaczyć no nie :mad:[/FONT] a to ja myślałam, ze przyjedziesz Listopadem i zostaniesz do 18stki Jaśka:diabloti: Quote
Cola Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='dbsst']ja bez poduszki to sobie w ogóle nie wyobrażam spania :shake: i teraz zwijam sobie dodatkowo kołdrę pod brzuch - Jasiek tego nie lubi i w nia kopie ale to jego problem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: póki wyglądam jak poduszkowiec chce to wykorzystywać :evil_lol: zaraz po moim. My tu mamy jakieś przekazywanie pałeczki Dilerka ja Cola :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja jeszcze nie muszę zwijać kołdry pod brzuch :evil_lol: mięśnie brzucha świetnie trzymają malucha :p to korzystaj, korzystaj :evil_lol: coraz mniej czasu Ci zostało :diabloti: wypraszam sobie...mi pałeczki nikt nie przekazywał - mam wykupioną na własność :p gps zamontowany :cool3: [quote name='Alicja'][FONT=Arial] no the best ....coś czuję , że sie załapię latem w stolicy na jakiś zlot z wózkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] w stolicy? :roll: ja jakiś czas temu wyemigrowałam do Wrocławia :p będziesz miała bliżej niż do stolicy :lol: niecałe 200km :p co do lata....to dziadek obliczył, że będzie mógł zabrać Juniora na wakacje - ja będę na doczepkę jako chodzący pokarm :lol: Quote
dbsst Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Cola']ja jeszcze nie muszę zwijać kołdry pod brzuch :evil_lol: mięśnie brzucha świetnie trzymają malucha :p[/QUOTE] a mi chyba urósł jeszcze brzuch i strasznie się cieszę jak przechodzę koło lustra bo wyglądam jak rasowy piwosz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Cola'] to korzystaj, korzystaj :evil_lol: coraz mniej czasu Ci zostało :diabloti:[/QUOTE] no :multi::multi::multi::multi: naprawdę już sie nie mogę doczekać dziś sobie chyba kupie staniki do karmienia bo podostawałam ale sa ..................za małe nie wiemdziec czemu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Cola'] wypraszam sobie...mi pałeczki nikt nie przekazywał - mam wykupioną na własność :p gps zamontowany :cool3: [/QUOTE] jak to się mówi głodnemu chleb na mysli :evil_lol: Quote
Cola Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='dbsst']a mi chyba urósł jeszcze brzuch i strasznie się cieszę jak przechodzę koło lustra bo wyglądam jak rasowy piwosz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no :multi::multi::multi::multi: naprawdę już sie nie mogę doczekać dziś sobie chyba kupie staniki do karmienia bo podostawałam ale sa ..................za małe nie wiemdziec czemu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak to się mówi głodnemu chleb na mysli :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: ja wyglądam jakbym połknęła piłkę :evil_lol: i tak śmiesznie sterczy do przodu dostałaś pewnie w moim rozmiarze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong: może i na myśli...post...w końcu dzisiaj czeka mnie wizyta u gin Quote
bonita Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Heloł sisterko, widzę że u Cię bez zmian znaczy się BZ :evil_lol: Quote
dbsst Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Cola']:evil_lol::evil_lol: ja wyglądam jakbym połknęła piłkę :evil_lol: i tak śmiesznie sterczy do przodu daj zdjęcie :cool1: [quote name='bonita']Heloł sisterko, widzę że u Cię bez zmian znaczy się BZ :evil_lol: o niech cię :mad::mad::mad::mad: jak to BZ nie pamiętam kiedy tyle Z dałam :diabloti: Quote
Recommended Posts