Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']taaa, chciałabym zobaczyć, jak wracasz do poprzedniego mieszkania i dostajesz klaustrofobii :diabloti:

no to chyba dobrze? Bo czym masz zamiar jeździć TY? :cool1:

no mogłabym dostać ale to kwestia przyzwyczajenie :evil_lol:
no ja FRONTERĄ mam zamiar jeździć :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='Maga100']taaa, chciałabym zobaczyć, jak wracasz do poprzedniego mieszkania i dostajesz klaustrofobii :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak chcesz, to możemy się zamienić :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']

o wielo językowa JaPkowa :evil_lol:
o żesz a poka tego podwójnego siura :diabloti::cool3::lol::lol:

masz foto :cool1:
[FONT=Century Gothic]Ba:p

wszystko byś chciała widzieć:diabloti:
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Ale Jasiek bedzie rwał laski w tych butach....:loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']jestem odpoczywam robie zakupy w sieci kupiłam pościel i prześcieradła jest git :cool3:[/QUOTE]

Ufff...no to dobrze.Odpoczywaj:lol:

Posted

[quote name='dbsst']jestem odpoczywam robie zakupy w sieci kupiłam pościel i prześcieradła jest git :cool3:
[FONT=Century Gothic]Zatopił mnie potok twych słów:evil_lol:[/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No chyba sie zacięła w tej pozycji....nie ładnie nas tak porzucać na pastwę losu[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

my tylko na chwilę mieliśmy usg ważymy 2kg i tylko tyle pamietam, wszystko mamy zdrowe jest git.
Jasiek rozrabia strasznie więc idę leżeć

Posted

[quote name='dbsst']my tylko na chwilę mieliśmy usg ważymy 2kg i tylko tyle pamietam, wszystko mamy zdrowe jest git.
Jasiek rozrabia strasznie więc idę leżeć[/QUOTE]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:crazyeye:ja pierdziu ....duży chłopak :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:crazyeye:ja pierdziu ....duży chłopak :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
po tatusiu :cool3::loveu: i długaśny

Posted

rany już 2kg :razz: jak ta waga szybko leci :lol: Mój dopiero co zbliża się pewnie do 900g :lol: i podobnie jak Jaśko rozrabia....ale nocą :mad: ostatnio zrobił sobie bieżnię z mojej wątroby i usilnie ją maltretuje w środku mojego błogiego snu :angryy:

Posted

[quote name='dbsst']my tylko na chwilę mieliśmy usg ważymy 2kg i tylko tyle pamietam, wszystko mamy zdrowe jest git.
Jasiek rozrabia strasznie więc idę leżeć[/QUOTE]

A ja zaczelam 32 tc i ten moj jakis kurdupel:evil_lol:Tez dzis bylam na wizycie:lol:Alex wazy 1,6kg a jego stopa ma cale 5.95cm....Podobno do porodu ma podwoic swoja wage...niech podwaja.... 3200 wypchne ale wiecej??...bron mnie panie boze:evil_lol::evil_lol:

Posted

Cola napisał(a):
rany już 2kg :razz: jak ta waga szybko leci :lol: Mój dopiero co zbliża się pewnie do 900g :lol: i podobnie jak Jaśko rozrabia....ale nocą :mad: ostatnio zrobił sobie bieżnię z mojej wątroby i usilnie ją maltretuje w środku mojego błogiego snu :angryy:

a w którym jesteś teraz tygodniu?? gadałam z lekarzem powiedział, że nie jest gigantem hahhaha nawet nie chce wiedzieć ile waży gigant w 31tc ;)

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Ulala...bedzie co pchać:diabloti::evil_lol:

Ale fajnie że wszystko ok....odpoczywajcie;)
[/FONT]

raczej będzie miał mnie kto pchać takie wielki drań wózek z matką emerytką będzie pchał jedną ręką :evil_lol:
agbar napisał(a):
A ja zaczelam 32 tc i ten moj jakis kurdupel:evil_lol:Tez dzis bylam na wizycie:lol:Alex wazy 1,6kg a jego stopa ma cale 5.95cm....Podobno do porodu ma podwoic swoja wage...niech podwaja.... 3200 wypchne ale wiecej??...bron mnie panie boze:evil_lol::evil_lol:

to ma stopy jak pletwy hahaha
a ile ma kosć udowa??
ja mam nadzieję, że Jaśko Grubaśko wyjdzie z tamtąd maks 3.400kg bo inaczej ja go nie rodzę. Gadałam z taką dziewczyną i ona mówiła ze w 34tc jej syn ważył 2.700!!!!! dziś się urodził i ważył 3.200kg ponoć niektóre tak mają, że przybierają na maksa a potem stopują
Szczerze liczę na to bo inaczej :shake: 5kg jak Tatuś :shake::placz::placz::placz:
moja mała szanowna i seksowna :placz:

Posted

jestem trochę uziemiona nie mam nata i korzystam z blueconnecta stąd moja absebcja na waszych galeriach. Jak przywrócą mi stałe łącze nadrobie zaległosci no dobra postaram się nadrobić :cool1:

Posted

dbsst napisał(a):

to ma stopy jak pletwy hahaha
a ile ma kosć udowa??
ja mam nadzieję, że Jaśko Grubaśko wyjdzie z tamtąd maks 3.400kg bo inaczej ja go nie rodzę. Gadałam z taką dziewczyną i ona mówiła ze w 34tc jej syn ważył 2.700!!!!! dziś się urodził i ważył 3.200kg ponoć niektóre tak mają, że przybierają na maksa a potem stopują
Szczerze liczę na to bo inaczej :shake: 5kg jak Tatuś :shake::placz::placz::placz:
moja mała szanowna i seksowna :placz:

[FONT=Century Gothic]He he he....może jednak jest sprawiedliwość na tym świecie:diabloti:

Zartowałam.......3,500 wystarczy;)
[/FONT]