dbsst Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='Maga100']taaa, chciałabym zobaczyć, jak wracasz do poprzedniego mieszkania i dostajesz klaustrofobii :diabloti: no to chyba dobrze? Bo czym masz zamiar jeździć TY? :cool1: no mogłabym dostać ale to kwestia przyzwyczajenie :evil_lol: no ja FRONTERĄ mam zamiar jeździć :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Maga100']taaa, chciałabym zobaczyć, jak wracasz do poprzedniego mieszkania i dostajesz klaustrofobii :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak chcesz, to możemy się zamienić :diabloti: Quote
apple Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='dbsst'] o wielo językowa JaPkowa :evil_lol: o żesz a poka tego podwójnego siura :diabloti::cool3::lol::lol: masz foto :cool1: [FONT=Century Gothic]Ba:p wszystko byś chciała widzieć:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ale Jasiek bedzie rwał laski w tych butach....:loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [FONT=Arial]:cool1:nic dziś nie kupiłaś ??[/FONT] Quote
agbar Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Debe....odezwij sie kurde bo sie martwie..... Quote
apple Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [FONT=Century Gothic]No właśnie....dlaczego ta gaduła nie klika:roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [FONT=Arial];)Magi też nie ma ...pewnie buszują po marketach warszawskich ...albo prasują ubranka dla Jaśka [/FONT] Quote
dbsst Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 jestem odpoczywam robie zakupy w sieci kupiłam pościel i prześcieradła jest git :cool3: Quote
Alicja Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='dbsst']jestem odpoczywam robie zakupy w sieci kupiłam pościel i prześcieradła jest git :cool3: [FONT=Arial]no to sie naklikałas :evil_lol:[/FONT] Quote
agbar Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='dbsst']jestem odpoczywam robie zakupy w sieci kupiłam pościel i prześcieradła jest git :cool3:[/QUOTE] Ufff...no to dobrze.Odpoczywaj:lol: Quote
apple Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='dbsst']jestem odpoczywam robie zakupy w sieci kupiłam pościel i prześcieradła jest git :cool3: [FONT=Century Gothic]Zatopił mnie potok twych słów:evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 siedzę na laptopie i mi nie wygodnie więc klikac nie będe robie zakupy:cool1: Quote
Asiaczek Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Usiądź na krześle - na pewno będzie wygodniej!:diabloti: Pzdr. Quote
apple Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No chyba sie zacięła w tej pozycji....nie ładnie nas tak porzucać na pastwę losu[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 my tylko na chwilę mieliśmy usg ważymy 2kg i tylko tyle pamietam, wszystko mamy zdrowe jest git. Jasiek rozrabia strasznie więc idę leżeć Quote
Alicja Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='dbsst']my tylko na chwilę mieliśmy usg ważymy 2kg i tylko tyle pamietam, wszystko mamy zdrowe jest git. Jasiek rozrabia strasznie więc idę leżeć[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :crazyeye:ja pierdziu ....duży chłopak :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] :crazyeye:ja pierdziu ....duży chłopak :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] po tatusiu :cool3::loveu: i długaśny Quote
dbsst Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='dbsst']po tatusiu :cool3::loveu: i długaśny[/QUOTE] a dziś zaczynamy 31 TC :cool1: Quote
Cola Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 rany już 2kg :razz: jak ta waga szybko leci :lol: Mój dopiero co zbliża się pewnie do 900g :lol: i podobnie jak Jaśko rozrabia....ale nocą :mad: ostatnio zrobił sobie bieżnię z mojej wątroby i usilnie ją maltretuje w środku mojego błogiego snu :angryy: Quote
apple Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ulala...bedzie co pchać:diabloti::evil_lol: Ale fajnie że wszystko ok....odpoczywajcie;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='dbsst']my tylko na chwilę mieliśmy usg ważymy 2kg i tylko tyle pamietam, wszystko mamy zdrowe jest git. Jasiek rozrabia strasznie więc idę leżeć[/QUOTE] A ja zaczelam 32 tc i ten moj jakis kurdupel:evil_lol:Tez dzis bylam na wizycie:lol:Alex wazy 1,6kg a jego stopa ma cale 5.95cm....Podobno do porodu ma podwoic swoja wage...niech podwaja.... 3200 wypchne ale wiecej??...bron mnie panie boze:evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Cola napisał(a):rany już 2kg :razz: jak ta waga szybko leci :lol: Mój dopiero co zbliża się pewnie do 900g :lol: i podobnie jak Jaśko rozrabia....ale nocą :mad: ostatnio zrobił sobie bieżnię z mojej wątroby i usilnie ją maltretuje w środku mojego błogiego snu :angryy: a w którym jesteś teraz tygodniu?? gadałam z lekarzem powiedział, że nie jest gigantem hahhaha nawet nie chce wiedzieć ile waży gigant w 31tc ;) apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Ulala...bedzie co pchać:diabloti::evil_lol: Ale fajnie że wszystko ok....odpoczywajcie;)[/FONT] raczej będzie miał mnie kto pchać takie wielki drań wózek z matką emerytką będzie pchał jedną ręką :evil_lol: agbar napisał(a):A ja zaczelam 32 tc i ten moj jakis kurdupel:evil_lol:Tez dzis bylam na wizycie:lol:Alex wazy 1,6kg a jego stopa ma cale 5.95cm....Podobno do porodu ma podwoic swoja wage...niech podwaja.... 3200 wypchne ale wiecej??...bron mnie panie boze:evil_lol::evil_lol: to ma stopy jak pletwy hahaha a ile ma kosć udowa?? ja mam nadzieję, że Jaśko Grubaśko wyjdzie z tamtąd maks 3.400kg bo inaczej ja go nie rodzę. Gadałam z taką dziewczyną i ona mówiła ze w 34tc jej syn ważył 2.700!!!!! dziś się urodził i ważył 3.200kg ponoć niektóre tak mają, że przybierają na maksa a potem stopują Szczerze liczę na to bo inaczej :shake: 5kg jak Tatuś :shake::placz::placz::placz: moja mała szanowna i seksowna :placz: Quote
dbsst Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 jestem trochę uziemiona nie mam nata i korzystam z blueconnecta stąd moja absebcja na waszych galeriach. Jak przywrócą mi stałe łącze nadrobie zaległosci no dobra postaram się nadrobić :cool1: Quote
apple Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 dbsst napisał(a): to ma stopy jak pletwy hahaha a ile ma kosć udowa?? ja mam nadzieję, że Jaśko Grubaśko wyjdzie z tamtąd maks 3.400kg bo inaczej ja go nie rodzę. Gadałam z taką dziewczyną i ona mówiła ze w 34tc jej syn ważył 2.700!!!!! dziś się urodził i ważył 3.200kg ponoć niektóre tak mają, że przybierają na maksa a potem stopują Szczerze liczę na to bo inaczej :shake: 5kg jak Tatuś :shake::placz::placz::placz: moja mała szanowna i seksowna :placz: [FONT=Century Gothic]He he he....może jednak jest sprawiedliwość na tym świecie:diabloti: Zartowałam.......3,500 wystarczy;)[/FONT] Quote
Recommended Posts