Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonita']No i poszła se....
wszyscy poszli...
co ja teraz będę robić ( wezmę się pewno wreszcie do roboty)

i co gorsza pokazała się teraz na chwilę :evil_lol:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Booszzz...nie dziękuję kobieto! Na jakiś czas sie wyleczyłam z takich goopich pomysłów
[/FONT]

ar ju siur :evil_lol::evil_lol:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ale bym tą niuchę wycałowała
http://www.imagic.pl/files//15160/IMG_0320ps.jpg
[/FONT]

chodzi i się wprasza - zapraszam :cool1:

[quote name='malawaszka']poczytałam, pośmiałam się i teraz to Wam zazdroszczę, że wszystkie na raz jesteście w ciązy bo jak ja już w końcu dorosnę do tego to pewnie nikt nie bedzie chyba, że Wy po drugim bedziecie sobie robić
jak ty będziesz w ciąży to MY BEDZIEMY PIĆ SZALEĆ DO BIAŁEGO RANA i nie będziemy cię słuchać :evil_lol:

[quote name='Maga100']Zapisz tam od razu Tadeusza W. :cool1: Może być od jutra :cool1::cool1:

nie Tadzik nie będzie zadawać się z Jaśkiem nie chce, żeby Tadzik przekazał mu jakies złe nawyki :evil_lol:
[quote name='Iza i Avanti']Jesoooooooooooooooo! Widziałam boską Szpilkę!

ha ha ha myślałam, że boską Dominikę :diabloti:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
i będę z Jaśkiem lekcje odrabiać :diabloti:
[/FONT]

tak tak tak :diabloti:

[quote name='Cola']http://www.imagic.pl/files//15160/IMG_0308ps.jpg
czemu Szpilowa taka poważna i jakby smutna? :cool1:

starsza pani to poważna i dumna :cool1:

[quote name='Bogarka']W jakim wieku jest Szpilka?

7 - czy to jakieś przesłuchanie :evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]zawsze możesz dopakować drugiego potomka ;)

Cześć Moja Sis :loveu: wyspana :razz::razz:.....:scared:
[/FONT]

mnie ma miejsca ten zajmuje całą przestrzeń życiową :evil_lol:
wyspana :evil_lol:

[quote name='Maga100']

Blog.pl - artykuły - Rozkłada taka nogi, a potem siadać chce!

rewelacja :diabloti:

[quote name='Asiaczek']Brawo!!!
A jak wizyta na USG? Było podwójnie?:lol:

Pzdr.

teraz w piątek idziemy :cool1:

[quote name='Cola']teraz już nie można dopakować :evil_lol::evil_lol: chyba, że schował się za kręgosłupem :diabloti:

mój mały jest wielki i jest go wszedzie we mnie pełno :evil_lol:

jesteśmy i lecimy :diabloti:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='Cola'] Bycie w ciąży jest fajne :p szczególnie jak ma się taki mały brzuszek jak ja :diabloti:

mnie było bliżej do Dominiki :angryy::angryy::angryy: A nawet powiem, ze Dominice wciąż jeszcze daleko do tego, kim byłam ja :cool1:

Posted

[quote name='dbsst']

ar ju siur :evil_lol::evil_lol:
[FONT=Century Gothic]Jes, afkors, naturliś, jawol, absolimą:evil_lol:

Siuram podwójnie:evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']mój mały jest wielki i jest go wszedzie we mnie pełno :evil_lol:

mój spełnia normy :p wczoraj widziałam :p

[quote name='Maga100']mnie było bliżej do Dominiki :angryy::angryy::angryy: A nawet powiem, ze Dominice wciąż jeszcze daleko do tego, kim byłam ja :cool1:

to teraz rozumiem słowa "świadomie i z premedytacją never again ciąży" :evil_lol::evil_lol:

kilka dni temu usłyszałam od TZta, że jak na tak zaawansowany wiek ciąży to zbytnio ruchawa i skrętna jestem :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']mnie było bliżej do Dominiki :angryy::angryy::angryy: A nawet powiem, ze Dominice wciąż jeszcze daleko do tego, kim byłam ja :cool1:

przesadzasz, moim zdaniem BARDZO ŁADNIE WYGLĄDAŁAŚ w ciąży :cool1:(z ciężkim sercem to piszę bo bycie miłym dla Magdy W. jest dla mnie tak nienaturalne, że szok :evil_lol:)Bardzo kobieco i można rzec pociągająco jakoś rysy ci się złagodziły czy co :p
I żałuję, że jednak nie robiłam ci foto.:shake:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jes, afkors, naturliś, jawol, absolimą:evil_lol:

Siuram podwójnie:evil_lol:
[/FONT]

o wielo językowa JaPkowa :evil_lol:
o żesz a poka tego podwójnego siura :diabloti::cool3::lol::lol:

[quote name='Cola']mój spełnia normy :p wczoraj widziałam :p

masz foto :cool1:

Posted

[quote name='Cola']to teraz rozumiem słowa "świadomie i z premedytacją never again ciąży" :evil_lol::evil_lol:

tak, to jest jeden z powodów :cool1: Nie jestem aż tak próżna, że jedyny, niemniej też istotny :diabloti:

A w ogóle wszędzie się błąkasz, a czy ty widziałaś już Tadeusza?? Przecież to duchowy brat Jana Debe :diabloti:

[quote name='dbsst']przesadzasz, moim zdaniem BARDZO ŁADNIE WYGLĄDAŁAŚ w ciąży :cool1:(z ciężkim sercem to piszę bo bycie miłym dla Magdy W. jest dla mnie tak nienaturalne, że szok :evil_lol:)Bardzo kobieco i można rzec pociągająco jakoś rysy ci się złagodziły czy co :p
I żałuję, że jednak nie robiłam ci foto.:shake:

a tobie co? Dzień łagodności z okazji Zaduszek? :diabloti: Nawet na Boże Narodzenie nie jestes taka miła :diabloti:
Ładnie może tez oznaczać grubo :cool1:
Rysy mi złagodniały, a jakże, po prostu nie było ich widać w ogóle :cool1:
Jakbys mi zrobiła foto, to ja bym ci zrobiła kuku :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']tak, to jest jeden z powodów :cool1: Nie jestem aż tak próżna, że jedyny, niemniej też istotny :diabloti:

gadu gadu zdradzę twój plan chcesz małymi W. zalać świat i będziesz się rozmnażać jak królik :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='Maga100']
A w ogóle wszędzie się błąkasz, a czy ty widziałaś już Tadeusza?? Przecież to duchowy brat Jana Debe :diabloti:

więc za raz mam dwie ciąże i dwóch synów i vice versa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to sie nazywa układ scalony :diabloti:

[quote name='Maga100']
a tobie co? Dzień łagodności z okazji Zaduszek? :diabloti: Nawet na Boże Narodzenie nie jestes taka miła :diabloti:
no własnie q....w nie wiem czemu ja taka miła pomyślmy przerwa w konwersacjach :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='Maga100']
Ładnie może tez oznaczać grubo :cool1:
Rysy mi złagodniały, a jakże, po prostu nie było ich widać w ogóle :cool1:
Jakbys mi zrobiła foto, to ja bym ci zrobiła kuku :diabloti:

miałas duży brzuch i to wsio :shake:
tak a zawodnicy sumo gubili sie w twoich faudach sharpeia :shake:
to dogoniłabyś mnie po herbatce tak :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jutro zamierzam prać, segregować, układać, prasować kto chętny do pomocy :evil_lol:
plan minimum pokój Jaska ma zostać odgruzowany a miliardy toreb mathercare i smyk zneutralizowane :roll:

Posted

[quote name='dbsst']masz foto :cool1:

mam :cool1: dostałam fotkę syna - portreta :p

[quote name='Maga100']A w ogóle wszędzie się błąkasz, a czy ty widziałaś już Tadeusza?? Przecież to duchowy brat Jana Debe :diabloti:

:roll: od razu błąkasz :roll: widzieć widziałam, ostatnio prezentował się w swojej spacerówce...zamaskowany jak prawdziwy ninja :p śliczny chłopak :loveu:

[quote name='dbsst']jutro zamierzam prać, segregować, układać, prasować kto chętny do pomocy :evil_lol:
plan minimum pokój Jaska ma zostać odgruzowany a miliardy toreb mathercare i smyk zneutralizowane :roll:

widzę, że mamy podobne plany :evil_lol: tylko, że ja będę robić porządki w salonie :p TZ szykuje mi właśnie pole do popisu :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']gadu gadu zdradzę twój plan chcesz małymi W. zalać świat i będziesz się rozmnażać jak królik :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

w sumie trochę ideałów przydałoby się na tym świecie, prawdaż? :loveu:

[quote name='dbsst']

no własnie q....w nie wiem czemu ja taka miła pomyślmy przerwa w konwersacjach :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

napisz, że się stęskniłaś, napisz, napisz :loveu:

[quote name='dbsst']

miałas duży brzuch i to wsio :shake:

Hm, to czemu teraz WSZYSTKIE moje spodnie dają się wciągnąc maksymalnie tuż za kolana? :angryy: Brzuch mi opadł? :cool1:

[quote name='dbsst']
a miliardy toreb mathercare i smyk zneutralizowane :roll:

a skąd je masz w takich ilościach, no wiesz :roll:

Posted

[quote name='Cola']mam :cool1: dostałam fotkę syna - portreta :p

wstawiaj! Pozwalam w galerii Dominiki :p

[quote name='Cola']
:roll: od razu błąkasz :roll: widzieć widziałam, ostatnio prezentował się w swojej spacerówce...zamaskowany jak prawdziwy ninja :p śliczny chłopak :loveu:

ach, bo ja już myślałam, że może ty nie wiesz, ze i ja mam blogaska :loveu:
a że śliczny, sliczny po mamuni swej ukochanej, jedynej :loveu:

Posted

[quote name='Cola']mam :cool1: dostałam fotkę syna - portreta :p

widzę, że mamy podobne plany :evil_lol: tylko, że ja będę robić porządki w salonie :p TZ szykuje mi właśnie pole do popisu :diabloti:
poka poka poka fote :cool1:
ha ha to jak skończysz salon wpadnij do Jaśkowego pokoju plizzz

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Cola poka sie i syna :p[/FONT]

nie wiem czemu jak czytam to mam wrażenie, że wyczytam:roll: Cola poka cycki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Maga100']w sumie trochę ideałów przydałoby się na tym świecie, prawdaż? :loveu:

napisz, że się stęskniłaś, napisz, napisz :loveu:

Hm, to czemu teraz WSZYSTKIE moje spodnie dają się wciągnąc maksymalnie tuż za kolana? :angryy: Brzuch mi opadł? :cool1:

a skąd je masz w takich ilościach, no wiesz :roll:
1. tak to prawda ideałów nigdy mało szczególnie tych z Pierd
2. pisze
3. skurczyły sie spodnie
4 nie wiem ale mam podejrzenia, że rraz w tygodniu wpada takie auto terenowe i wywala śmieci w moim pokoju :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']wstawiaj! Pozwalam w galerii Dominiki :p

tak czuj sie jak u siebie żadna mi nowość
czyli że po mnie śliczny ----------------zgodze sie z toba :diabloti:

Posted

Mamy piękny niedzielny poranek :multi: wstawać miśki, wstawać :multi:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Cola poka sie i syna :p[/FONT]

mnie to nie ma co pokazywać, mało się zmieniłam - tylko brzuch mi rośnie :roll: muszę przestać obżerać się słodyczami :evil_lol::evil_lol: a syn ma tylko fotki b&w, więc nie wiem czy się chwalić :eviltong:

[quote name='Maga100']wstawiaj! Pozwalam w galerii Dominiki :p

ach, bo ja już myślałam, że może ty nie wiesz, ze i ja mam blogaska :loveu:

:evil_lol::evil_lol: dziekuję za pozwolenie

wiem, wiem, że masz :p pamiętam
:hmmmm: tylko która to ta jedyna??

[quote name='dbsst']poka poka poka fote :cool1:
ha ha to jak skończysz salon wpadnij do Jaśkowego pokoju plizzz

nie wiem czemu jak czytam to mam wrażenie, że wyczytam:roll: Cola poka cycki :evil_lol::evil_lol:

nie wiem czy zdążę wpaść do Jaśkowego pokoju, bo mam napięty harmonogram dnia :eviltong: zdążyłam już pomyć szafki w salonie i okna :p zaglądam na chwilkę na dg i spadam dalej do roboty...nie wiem czemu, ale od kilku dni mam włączony motorek na sprzątanie :lol: TZ mnie chyba wyprowadzi z mieszkania :evil_lol::evil_lol:

:mad:.....poka swoje :diabloti: masz czym się chwalić

[quote name='dbsst']tak czuj sie jak u siebie żadna mi nowość

właśnie się tak czuję i bezkarnie się panoszę :diabloti:

[quote name='dbsst']i na koniec lub poczatek----- szukam nawigacji jakieś sugestie, podpowiedzi, cokolwiek :placz:

aż tak z Tobą źle? :diabloti: na pamięć się tak rzuca, że do domu nie możesz trafić? :evil_lol: powiedz Jaśkowi, żeby oddał Ci mózg :evil_lol:
p.s. ja używam kartkowych map i uważam, że są lepsze

Posted

[quote name='Cola']Mamy piękny niedzielny poranek :multi: wstawać miśki, wstawać :multi:
[/QUOTE]

ja już dawno wstana z psem wyspacerowana, jem śniadanie potem sprzątanie (tez ostatnio myłam okna :cool3:, TZ się wkurzył :diabloti: i mi sprzęt zabrał) czemu nie rozumie, że JA muszę się ruszać w każdej płaszczyźnie :lol::lol:

[quote name='Cola']
mnie to nie ma co pokazywać, mało się zmieniłam - tylko brzuch mi rośnie :roll: muszę przestać obżerać się słodyczami :evil_lol::evil_lol: a syn ma tylko fotki b&w, więc nie wiem czy się chwalić :eviltong:[/QUOTE]
daj b&W zobaczymy do kogo podobny :cool3:
a za moje cycki to ja juz opłaty moge pobierać taka Iga Wyrwał za darmo ich nie pokazuje a możemy stanąc do konkuręcji więc cyca niet :evil_lol:

[quote name='Cola']
nie wiem czy zdążę wpaść do Jaśkowego pokoju, bo mam napięty harmonogram dnia :eviltong: zdążyłam już pomyć szafki w salonie i okna :p zaglądam na chwilkę na dg i spadam dalej do roboty...nie wiem czemu, ale od kilku dni mam włączony motorek na sprzątanie :lol: TZ mnie chyba wyprowadzi z mieszkania :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
dasz radę jak masz ten motorek włączony to obrobisz dwa :eviltong:
Chociaz to co dziś będę robić jest NARAZIE przyjemne :evil_lol:

[quote name='Cola']
:mad:.....poka swoje :diabloti: masz czym się chwalić[/QUOTE]

za moje cycki to ja juz opłaty moge pobierać taka Iga Wyrwał za darmo ich nie pokazuje a możemy stanąc do konkuręcji więc cyca niet :evil_lol:
[quote name='Cola']
właśnie się tak czuję i bezkarnie się panoszę :diabloti:[/QUOTE]
tak wszyscy czujcie się jak w domu :mad::evil_lol:

[quote name='Cola']
aż tak z Tobą źle? :diabloti: na pamięć się tak rzuca, że do domu nie możesz trafić? :evil_lol: powiedz Jaśkowi, żeby oddał Ci mózg :evil_lol:
p.s. ja używam kartkowych map i uważam, że są lepsze[/QUOTE]

to na prezent dla mojego lubego ukochaneo i jedynego :p

Witajcie ależ zimno brrrr ale zupełnie przyjemnie :D

Posted

pochwale się takie buty wygrałam dla Jaśka za całą.....................złotówkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pani mieszka niedaleko i może zgodzi się na odbiór osobisty. :diabloti:

Posted

[FONT=Arial]Ale zaje2biste butki :loveu:
Cola dawa b&w ....no nie daj sie prosić :mad:
na nawigacji to ja sie nie znam :diabloti:mój TZ póki co trafia do domu :diabloti::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]Miłego sis :loveu:[/FONT]:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
na nawigacji to ja sie nie znam :diabloti:mój TZ póki co trafia do domu :diabloti::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]Miłego sis :loveu:[/FONT]:diabloti:

masz szczęście :evil_lol::evil_lol:, ze wraca :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:cool3::cool3:

[quote name='Maga100']haha, czy myślisz, że dlatego go ciągle nie ma, bo ma kłopoty z nawigacją podczas powrotów do domu? :evil_lol::evil_lol::diabloti:

na to liczyłam zeszły tydzień byłam słomiana wdowa, wczoraj spał dziś spał a teraz co chwila chodzi do piwnicy albo do garażu czy powinnam się niepokoić :lol::lol::lol:

pomocy z nawigacja bo teraz sobie wymyślił, że chce samochód :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']To ja tez sie pochwale..tez se wygralam wczoraj aukcje...
Zaszalalam za cale 2,50:evil_lol::evil_lol:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?VISuperSize&item=180424152873
przykro mi nie otwiera się :mad:

bylismy dzis na starych śmieciach - zdjęc nie mam, za to spotkaliśmy starych znajomych i w ogóle było fajnie. Szpilka wylatała się z kolegą tęsknie na te sare śmieci :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='dbsst']tęsknie na te sare śmieci :placz::placz::placz:

taaa, chciałabym zobaczyć, jak wracasz do poprzedniego mieszkania i dostajesz klaustrofobii :diabloti:

[quote name='dbsst']
pomocy z nawigacja bo teraz sobie wymyślił, że chce samochód :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no to chyba dobrze? Bo czym masz zamiar jeździć TY? :cool1: