Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']jezu, czy ty masz pojęcie, jak będziesz wyglądać w 12 miesiącu ciąży??? :crazyeye:
no chyba już więcej mnie nie może być :roll::crazyeye:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='Alicja']:multi:sis ....a ja coś wiem .... a ja coś wiem :loveu::multi:

DOMINISIA :loveu::loveu::loveu:Grosia :loveu:

Ha jedyny słuszny wybór ależ się cieszę :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Pragnę tylko przypomnieć, że JA mam na drugie DOMINIKA i tylko dlatego jest to przepięknę imię.
Autorka tego fotoblogaska ma je na moją cześć i chwałę :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']Pragnę tylko przypomnieć, że JA mam na drugie DOMINIKA i tylko dlatego jest to przepięknę imię.

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ło matko co mi rodzice zrobili - ciekawe czy mogę zmienić imię :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']Pragnę tylko przypomnieć, że JA mam na drugie DOMINIKA i tylko dlatego jest to przepięknę imię.

to jednak jesteś od niej spooro starsza :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):

amen!

coś czuję, że teraz same Dominiki będą szczególnie wśród nazwijmy to młodych mam. Konkurencja rośnie a Grosia jedyna dziewczyna :cool1:
Ale my jesteśmy spokojni uczymy się już kilku języków no i to imię :p
Synu Księżniczka czeka :eviltong:

Posted

Alicja napisał(a):
no proszę jak piękna para będzie ....Dominika:p:loveu: i Jan :p:loveu:

tak mamusia i synek cycuch jedyny - ja go przecie nie oddam żadnej anie najpiękniejszej ani najmądrzejszej jeszcze sie nie urodził a ja już zazdrosna :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
tak mamusia i synek cycuch jedyny - ja go przecie nie oddam żadnej anie najpiękniejszej ani najmądrzejszej jeszcze sie nie urodził a ja już zazdrosna :evil_lol:

ale ja mówiłam o Grosi i Jaśku :diabloti::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

od niej może tak, w końcu ma być moją synową, ale za to od ciebie dużo młodsza :loveu:

Posted

Alicja napisał(a):
ale ja mówiłam o Grosi i Jaśku :diabloti::evil_lol:

Grosia Grosią a Cycuch Cycuchem moim:evil_lol:

Maga100 napisał(a):
od niej może tak, w końcu ma być moją synową, ale za to od ciebie dużo młodsza :loveu:

Nie wierzę, żeby Waszka pamiętała dinozaury a Ty i owszem moja ukochana teściówko :cool3:

Witajcie w ten słoneczny poranek :evil_lol:

Posted

agbar napisał(a):
Teoretycznie to ja jestem w 25 tc , terminy mam juz dwa.Wg. OM 6 stycznia,wg. USG .....10 stycznia:diabloti:.Wedlug Okrusia termin jest JUZ...ale ja go przetrzymam lobuza jednego:evil_lol:Pcha sie na swiat od 12tc...:roll:

tak juz teraz wszystko wiem i na dowód podnoszę ten post ;)
mi wg usg wyszedł 19 stycznia :mad: na szczęście to wszystko się zmienia :evil_lol: i obstawiam, że na kolejnym wyjdzie nam początek stycznia a dokładnie 1 :diabloti:

Posted

dbsst napisał(a):
tak juz teraz wszystko wiem i na dowód podnoszę ten post ;)
mi wg usg wyszedł 19 stycznia :mad: na szczęście to wszystko się zmienia :evil_lol: i obstawiam, że na kolejnym wyjdzie nam początek stycznia a dokładnie 1 :diabloti:

Ja to sie modle,zeby nie swieta,zeby nie sylwester,zeby nie nowy rok....oczyma wyobrazni widze ten narabany personel:roll::evil_lol:

Posted

agbar napisał(a):
Ja to sie modle,zeby nie swieta,zeby nie sylwester,zeby nie nowy rok....oczyma wyobrazni widze ten narabany personel:roll::evil_lol:

mamy te same obawy. Ja w pierwszy dzień świat chce złożyć łóżeczko a nie rozdziawić swoje lepsze ja, a na sylwestra już mamy plany :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: więc Jasiek musi poczekać :pale fakt że od grudnia wszystkie moje plany są blisko szpitala w którym sie rozsypie :diabloti: bo nie do końca mu ufam w końcu to MÓJ SYN :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
Nie wierzę, żeby Waszka pamiętała dinozaury a Ty i owszem moja ukochana teściówko :cool3:

banda złego na jednego :placz::placz:

wiecej nie zobaczysz mojego syna!!!! :angryy:

Posted

Justa napisał(a):
Jesooo.. czemu wszyscy robią ze mną potwora? :placz:

żartujesz kto taki no kto :diabloti:

Maga100 napisał(a):
banda złego na jednego :placz::placz:

wiecej nie zobaczysz mojego syna!!!! :angryy:

o matko a tej co
wiem, że przyjedziesz bo wiem, że marzysz o obiedzie wspólnym ze mną :diabloti:

Alicja napisał(a):

wow.....aleś se u teściowej nagrabiła sis :roll::evil_lol:

to szok, że miłość między mną a T jest trwała jak przysięga małżeńska :cool1:

Witojcie w ten piękny jesienny poranek - czy coś pomyliłam :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']wiem, że przyjedziesz bo wiem, że marzysz o obiedzie wspólnym ze mną :diabloti:

[/quote]

[B]zrobię to dla ciebie, bo wiem, ze przy gościach nie zjadasz trzech talerzy naraz, tylko udajesz, ze najadlaś się jednym :diabloti:[/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]zrobię to dla ciebie, bo wiem, ze przy gościach nie zjadasz trzech talerzy naraz, tylko udajesz, ze najadlaś się jednym :diabloti:[/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no tak ....zasugerowałaś mi prezent .......zastawe stołową dla twojej Synowej :diabloti::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]