dbsst Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='Maga100']jezu, czy ty masz pojęcie, jak będziesz wyglądać w 12 miesiącu ciąży??? :crazyeye: no chyba już więcej mnie nie może być :roll::crazyeye: Quote
Alicja Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 :multi:sis ....a ja coś wiem .... a ja coś wiem :loveu::multi: DOMINISIA :loveu::loveu::loveu:Grosia :loveu: Quote
dbsst Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='Alicja']:multi:sis ....a ja coś wiem .... a ja coś wiem :loveu::multi: DOMINISIA :loveu::loveu::loveu:Grosia :loveu: Ha jedyny słuszny wybór ależ się cieszę :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Maga100 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Pragnę tylko przypomnieć, że JA mam na drugie DOMINIKA i tylko dlatego jest to przepięknę imię. Autorka tego fotoblogaska ma je na moją cześć i chwałę :diabloti: Quote
dbsst Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='Maga100']Pragnę tylko przypomnieć, że JA mam na drugie DOMINIKA i tylko dlatego jest to przepięknę imię. Autorka tego fotoblogaska ma je na moją cześć i chwałę :diabloti: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ło matko co mi rodzice zrobili - ciekawe czy mogę zmienić imię :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Maga100']Pragnę tylko przypomnieć, że JA mam na drugie DOMINIKA i tylko dlatego jest to przepięknę imię. Autorka tego fotoblogaska ma je na moją cześć i chwałę :diabloti: to jednak jesteś od niej spooro starsza :diabloti: Quote
dbsst Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 malawaszka napisał(a):to jednak jesteś od niej spooro starsza :diabloti: amen! coś czuję, że teraz same Dominiki będą szczególnie wśród nazwijmy to młodych mam. Konkurencja rośnie a Grosia jedyna dziewczyna :cool1: Ale my jesteśmy spokojni uczymy się już kilku języków no i to imię :p Synu Księżniczka czeka :eviltong: Quote
Alicja Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 no proszę jak piękna para będzie ....Dominika:p:loveu: i Jan :p:loveu: Quote
dbsst Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Alicja napisał(a):no proszę jak piękna para będzie ....Dominika:p:loveu: i Jan :p:loveu: tak mamusia i synek cycuch jedyny - ja go przecie nie oddam żadnej anie najpiękniejszej ani najmądrzejszej jeszcze sie nie urodził a ja już zazdrosna :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 dbsst napisał(a):tak mamusia i synek cycuch jedyny - ja go przecie nie oddam żadnej anie najpiękniejszej ani najmądrzejszej jeszcze sie nie urodził a ja już zazdrosna :evil_lol: ale ja mówiłam o Grosi i Jaśku :diabloti::evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 malawaszka napisał(a):to jednak jesteś od niej spooro starsza :diabloti: od niej może tak, w końcu ma być moją synową, ale za to od ciebie dużo młodsza :loveu: Quote
dbsst Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Alicja napisał(a):ale ja mówiłam o Grosi i Jaśku :diabloti::evil_lol: Grosia Grosią a Cycuch Cycuchem moim:evil_lol: Maga100 napisał(a):od niej może tak, w końcu ma być moją synową, ale za to od ciebie dużo młodsza :loveu: Nie wierzę, żeby Waszka pamiętała dinozaury a Ty i owszem moja ukochana teściówko :cool3: Witajcie w ten słoneczny poranek :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 agbar napisał(a):Teoretycznie to ja jestem w 25 tc , terminy mam juz dwa.Wg. OM 6 stycznia,wg. USG .....10 stycznia:diabloti:.Wedlug Okrusia termin jest JUZ...ale ja go przetrzymam lobuza jednego:evil_lol:Pcha sie na swiat od 12tc...:roll: tak juz teraz wszystko wiem i na dowód podnoszę ten post ;) mi wg usg wyszedł 19 stycznia :mad: na szczęście to wszystko się zmienia :evil_lol: i obstawiam, że na kolejnym wyjdzie nam początek stycznia a dokładnie 1 :diabloti: Quote
agbar Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 dbsst napisał(a):tak juz teraz wszystko wiem i na dowód podnoszę ten post ;) mi wg usg wyszedł 19 stycznia :mad: na szczęście to wszystko się zmienia :evil_lol: i obstawiam, że na kolejnym wyjdzie nam początek stycznia a dokładnie 1 :diabloti: Ja to sie modle,zeby nie swieta,zeby nie sylwester,zeby nie nowy rok....oczyma wyobrazni widze ten narabany personel:roll::evil_lol: Quote
dbsst Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 agbar napisał(a):Ja to sie modle,zeby nie swieta,zeby nie sylwester,zeby nie nowy rok....oczyma wyobrazni widze ten narabany personel:roll::evil_lol: mamy te same obawy. Ja w pierwszy dzień świat chce złożyć łóżeczko a nie rozdziawić swoje lepsze ja, a na sylwestra już mamy plany :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: więc Jasiek musi poczekać :pale fakt że od grudnia wszystkie moje plany są blisko szpitala w którym sie rozsypie :diabloti: bo nie do końca mu ufam w końcu to MÓJ SYN :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Justa Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 malawaszka napisał(a):sama jesteś stara :obrazic: Ojejejjjjj.. Quote
dbsst Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Justa napisał(a):Ojejejjjjj.. hahahaha czyżbym słyszała tu przekąs :diabloti: Quote
Justa Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 dbsst napisał(a):hahahaha czyżbym słyszała tu przekąs :diabloti: Jesooo.. czemu wszyscy robią ze mną potwora? :placz: Quote
Maga100 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 dbsst napisał(a):Nie wierzę, żeby Waszka pamiętała dinozaury a Ty i owszem moja ukochana teściówko :cool3: banda złego na jednego :placz::placz: wiecej nie zobaczysz mojego syna!!!! :angryy: Quote
Alicja Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Maga100 napisał(a):banda złego na jednego :placz::placz: wiecej nie zobaczysz mojego syna!!!! :angryy: wow.....aleś se u teściowej nagrabiła sis :roll::evil_lol: Quote
dbsst Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Justa napisał(a):Jesooo.. czemu wszyscy robią ze mną potwora? :placz: żartujesz kto taki no kto :diabloti: Maga100 napisał(a):banda złego na jednego :placz::placz: wiecej nie zobaczysz mojego syna!!!! :angryy: o matko a tej co wiem, że przyjedziesz bo wiem, że marzysz o obiedzie wspólnym ze mną :diabloti: Alicja napisał(a): wow.....aleś se u teściowej nagrabiła sis :roll::evil_lol: to szok, że miłość między mną a T jest trwała jak przysięga małżeńska :cool1: Witojcie w ten piękny jesienny poranek - czy coś pomyliłam :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::loveu:...witaj Zeppelinku :loveu: u Nas też piękny słoneczny jesienny dzionek [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Maga100 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='dbsst']wiem, że przyjedziesz bo wiem, że marzysz o obiedzie wspólnym ze mną :diabloti: [/quote] [B]zrobię to dla ciebie, bo wiem, ze przy gościach nie zjadasz trzech talerzy naraz, tylko udajesz, ze najadlaś się jednym :diabloti:[/B] Quote
Alicja Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Maga100'][B]zrobię to dla ciebie, bo wiem, ze przy gościach nie zjadasz trzech talerzy naraz, tylko udajesz, ze najadlaś się jednym :diabloti:[/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no tak ....zasugerowałaś mi prezent .......zastawe stołową dla twojej Synowej :diabloti::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts