Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

malawaszka napisał(a):
ale to nie ja latam po galeriach trąbiąc, że bym juz chciała :diabloti:

Chcieć a móc to dwie różne sprawy :diabloti:'

Chyba nie chcesz, żeby brali Cię za babcię Twojego dzieciaczka? :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']
JUŻ to widzę jak idziesz ze mną przeć w środku nocy zimą jest szansa, że w Sylwestra :evil_lol::evil_lol::evil_lol:prędzej spotkam Cię na korytarzu szpitalnym jak będziesz na odtruciu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie wierzysz w siłę mej przyjaźni? :shake::shake::shake::placz::placz::placz:
I nie rozumiem, czemu uważasz, ze zatruję się sałatką :shake:

[quote name='Justa']Waszko, czas na Twojego :diabloti:

najpierw musi przestać pić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Albo nie, niech pije więcej, będzie łatwiejsza :evil_lol:

Posted

Dominika gratuluje Ci z calego serca...Nawet nie wiesz jak sie ciesze:multi:
Wygladasz cuuuuuuuuuuuuudownie:multi:I powiadasz 24 tydzien:cool3:Na kiedy masz termin?

Posted

[quote name='agbar']Dominika gratuluje Ci z calego serca...Nawet nie wiesz jak sie ciesze:multi:
Wygladasz cuuuuuuuuuuuuudownie:multi:I powiadasz 24 tydzien:cool3:Na kiedy masz termin?

powiem krótko ....byłyście na jednej imprezie i zgasło światło :diabloti::evil_lol:

Posted

agbar napisał(a):
Dominika gratuluje Ci z calego serca...Nawet nie wiesz jak sie ciesze:multi:

Przeca pisała, że na sylwka...

pzdr.

Posted

[quote name='malawaszka']byle nie było za czas jakiś... 7 pasażer nostromo :crazyeye: czy jak to tam było :oops:

tak stanowczo za dużo trującej sałatki :diabloti:

[quote name='Iza i Avanti']Debe! Ogromniaste gratki! Szpilatron będzie mogła się wykazać ;-)
Bardzo bardzo dzięki......myślę, że w Styczniu świat Szpilki się załamie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ona jest śpiochem a ponoć małe dzieci nie śpią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: obstawiamy, że maks 3 dni da radę w jednym pokoju z Małym :evil_lol:

[quote name='Maga100']nie wierzysz w siłę mej przyjaźni? :shake::placz:
I nie rozumiem, czemu uważasz, ze zatruję się sałatką :shake:

najpierw musi przestać pić :evil_lol: Albo nie, niech pije więcej, będzie łatwiejsza :evil_lol:

nie wiem czy naprawdę marzysz o tym, żeby w środku nocy patrzeć na mnie rozdartą w samochodzie - napewno będzie zima stulecia i dojadę może do świateł a tam wpadnę w zaspę i Jaśka urodzę w drodzę hahahhaha

ciocia dobra rada Waszko jak nie wiesz jak to zrobić spytaj Mage :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Fotka - jak za dawnych, dobrych lat...:evil_lol:
http://images48.fotosik.pl/188/dbb3acf3986aec1f.jpg

...iiiiiiiii mocno trzymam kciuki za Pasażera!

Pzdr.

hahaha Szpilka jeszcze jest taaaaaaka spokojna :evil_lol:
trzymajce trzymajcie właśnie skopał mamie bebechy i poszedł spać :cool3:

[quote name='agbar']Dominika gratuluje Ci z calego serca...Nawet nie wiesz jak sie ciesze:multi:

Dziękuje ale jak patrze na Twoje zdjęcia to przeżywam kryzys wielkiej d.... hahaha

[quote name='Alicja']powiem krótko ....byłyście na jednej imprezie i zgasło światło :diabloti::evil_lol:
jest szansa wróżko jest szansa
[quote name='Asiaczek']Przeca pisała, że na sylwka...

pzdr.

Termin mam teoretycznie na 10 Stycznia

Justa będę potrzebować niani :cool3:

Witam i o zdrowie pytam :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']

Dziękuje ale jak patrze na Twoje zdjęcia to przeżywam kryzys wielkiej d.... hahaha

O gupia:mad:Ja dupy na dogo nie pokazuje ale tylko dlatego,ze sie nie miesci w dozwolonym rozmiarze fotek:diabloti:

Teoretycznie to ja jestem w 25 tc , terminy mam juz dwa.Wg. OM 6 stycznia,wg. USG .....10 stycznia:diabloti:.Wedlug Okrusia termin jest JUZ...ale ja go przetrzymam lobuza jednego:evil_lol:Pcha sie na swiat od 12tc...:roll:

Posted

[quote name='dbsst']

nie wiem czy naprawdę marzysz o tym, żeby w środku nocy patrzeć na mnie rozdartą w samochodzie - napewno będzie zima stulecia i dojadę może do świateł a tam wpadnę w zaspę i Jaśka urodzę w drodzę hahahhaha

tak, tak, tak, bo ja chcę się ponapawać :evil_lol:

[quote name='dbsst']

urodzi wcześniej, bo ona chce, aby jej syn był z tego samego rocznika co mąż :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']tak, tak, tak, bo ja chcę się ponapawać :evil_lol:

urodzi wcześniej, bo ona chce, aby jej syn był z tego samego rocznika co mąż :diabloti:
tak myślałam, że jest to podszyte rządzą zemsty tylko za co!!!!!!!!!!

albo póżniej i wyskoczy koło świąt Wielkiej Nocy :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']albo póżniej i wyskoczy koło świąt Wielkiej Nocy :evil_lol:

jezu, czy ty masz pojęcie, jak będziesz wyglądać w 12 miesiącu ciąży??? :crazyeye: