Alicja Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 pal licho czy jak zeppelin czy jak luxtorpeda ...najważniejszy ten pasażer ;):loveu: Quote
dbsst Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='Alicja']pal licho czy jak zeppelin czy jak luxtorpeda ...najważniejszy ten pasażer ;):loveu: na gapę :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='dbsst']na gapę :evil_lol: bez paszportu :cool1: Quote
malawaszka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 byle nie było za czas jakiś... 7 pasażer nostromo :crazyeye: czy jak to tam było :oops: Quote
Justa Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 malawaszka napisał(a):byle nie było za czas jakiś... 7 pasażer nostromo :crazyeye: czy jak to tam było :oops: Waszko, czas na Twojego :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Debe! Ogromniaste gratki! Szpilatron będzie mogła się wykazać ;-) Quote
malawaszka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Justa napisał(a):Waszko, czas na Twojego :diabloti: ale to nie ja latam po galeriach trąbiąc, że bym juz chciała :diabloti: Quote
Justa Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 malawaszka napisał(a):ale to nie ja latam po galeriach trąbiąc, że bym juz chciała :diabloti: Chcieć a móc to dwie różne sprawy :diabloti:' Chyba nie chcesz, żeby brali Cię za babcię Twojego dzieciaczka? :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Justa napisał(a):Chcieć a móc to dwie różne sprawy :diabloti:' Chyba nie chcesz, żeby brali Cię za babcię Twojego dzieciaczka? :diabloti: sama jesteś stara :obrazic: Quote
Alicja Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='malawaszka']byle nie było za czas jakiś... 7 pasażer nostromo :crazyeye: czy jak to tam było :oops: ósmy :p:evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Alicja']ósmy :p:evil_lol: bhahaha a ja się bałam, ze przekręciłam nazwę a nie cyfrę :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='malawaszka']bhahaha a ja się bałam, ze przekręciłam nazwę a nie cyfrę :evil_lol: Obcy Ósmy Pasażer Nostromo ;) Quote
Maga100 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='dbsst'] JUŻ to widzę jak idziesz ze mną przeć w środku nocy zimą jest szansa, że w Sylwestra :evil_lol::evil_lol::evil_lol:prędzej spotkam Cię na korytarzu szpitalnym jak będziesz na odtruciu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wierzysz w siłę mej przyjaźni? :shake::shake::shake::placz::placz::placz: I nie rozumiem, czemu uważasz, ze zatruję się sałatką :shake: [quote name='Justa']Waszko, czas na Twojego :diabloti: najpierw musi przestać pić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Albo nie, niech pije więcej, będzie łatwiejsza :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Fotka - jak za dawnych, dobrych lat...:evil_lol: http://images48.fotosik.pl/188/dbb3acf3986aec1f.jpg ...iiiiiiiii mocno trzymam kciuki za Pasażera! Pzdr. Quote
agbar Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Dominika gratuluje Ci z calego serca...Nawet nie wiesz jak sie ciesze:multi: Wygladasz cuuuuuuuuuuuuudownie:multi:I powiadasz 24 tydzien:cool3:Na kiedy masz termin? Quote
Alicja Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='agbar']Dominika gratuluje Ci z calego serca...Nawet nie wiesz jak sie ciesze:multi: Wygladasz cuuuuuuuuuuuuudownie:multi:I powiadasz 24 tydzien:cool3:Na kiedy masz termin? powiem krótko ....byłyście na jednej imprezie i zgasło światło :diabloti::evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Alicja']powiem krótko ....byłyście na jednej imprezie i zgasło światło :diabloti::evil_lol: :roflt: hhahahaha Quote
Asiaczek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 agbar napisał(a):Dominika gratuluje Ci z calego serca...Nawet nie wiesz jak sie ciesze:multi: Wygladasz cuuuuuuuuuuuuudownie:multi:I powiadasz 24 tydzien:cool3:Na kiedy masz termin? Przeca pisała, że na sylwka... pzdr. Quote
agbar Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Alicja']powiem krótko ....byłyście na jednej imprezie i zgasło światło :diabloti::evil_lol: Aaaaaa to wtedy:evil_lol: Quote
agbar Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Asiaczek napisał(a):Przeca pisała, że na sylwka... pzdr. A ja nie pytam na kiedy szansa tylko na kiedy termin:cool1: Quote
dbsst Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='malawaszka']byle nie było za czas jakiś... 7 pasażer nostromo :crazyeye: czy jak to tam było :oops: tak stanowczo za dużo trującej sałatki :diabloti: [quote name='Iza i Avanti']Debe! Ogromniaste gratki! Szpilatron będzie mogła się wykazać ;-) Bardzo bardzo dzięki......myślę, że w Styczniu świat Szpilki się załamie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ona jest śpiochem a ponoć małe dzieci nie śpią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: obstawiamy, że maks 3 dni da radę w jednym pokoju z Małym :evil_lol: [quote name='Maga100']nie wierzysz w siłę mej przyjaźni? :shake::placz: I nie rozumiem, czemu uważasz, ze zatruję się sałatką :shake: najpierw musi przestać pić :evil_lol: Albo nie, niech pije więcej, będzie łatwiejsza :evil_lol: nie wiem czy naprawdę marzysz o tym, żeby w środku nocy patrzeć na mnie rozdartą w samochodzie - napewno będzie zima stulecia i dojadę może do świateł a tam wpadnę w zaspę i Jaśka urodzę w drodzę hahahhaha ciocia dobra rada Waszko jak nie wiesz jak to zrobić spytaj Mage :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Fotka - jak za dawnych, dobrych lat...:evil_lol: http://images48.fotosik.pl/188/dbb3acf3986aec1f.jpg ...iiiiiiiii mocno trzymam kciuki za Pasażera! Pzdr. hahaha Szpilka jeszcze jest taaaaaaka spokojna :evil_lol: trzymajce trzymajcie właśnie skopał mamie bebechy i poszedł spać :cool3: [quote name='agbar']Dominika gratuluje Ci z calego serca...Nawet nie wiesz jak sie ciesze:multi: Wygladasz cuuuuuuuuuuuuudownie:multi:I powiadasz 24 tydzien:cool3:Na kiedy masz termin? Dziękuje ale jak patrze na Twoje zdjęcia to przeżywam kryzys wielkiej d.... hahaha [quote name='Alicja']powiem krótko ....byłyście na jednej imprezie i zgasło światło :diabloti::evil_lol: jest szansa wróżko jest szansa [quote name='Asiaczek']Przeca pisała, że na sylwka... pzdr. Termin mam teoretycznie na 10 Stycznia Justa będę potrzebować niani :cool3: Witam i o zdrowie pytam :diabloti: Quote
agbar Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='dbsst'] Dziękuje ale jak patrze na Twoje zdjęcia to przeżywam kryzys wielkiej d.... hahaha O gupia:mad:Ja dupy na dogo nie pokazuje ale tylko dlatego,ze sie nie miesci w dozwolonym rozmiarze fotek:diabloti: Termin mam teoretycznie na 10 Stycznia Teoretycznie to ja jestem w 25 tc , terminy mam juz dwa.Wg. OM 6 stycznia,wg. USG .....10 stycznia:diabloti:.Wedlug Okrusia termin jest JUZ...ale ja go przetrzymam lobuza jednego:evil_lol:Pcha sie na swiat od 12tc...:roll: Quote
Maga100 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='dbsst'] nie wiem czy naprawdę marzysz o tym, żeby w środku nocy patrzeć na mnie rozdartą w samochodzie - napewno będzie zima stulecia i dojadę może do świateł a tam wpadnę w zaspę i Jaśka urodzę w drodzę hahahhaha tak, tak, tak, bo ja chcę się ponapawać :evil_lol: [quote name='dbsst'] Termin mam teoretycznie na 10 Stycznia urodzi wcześniej, bo ona chce, aby jej syn był z tego samego rocznika co mąż :diabloti: Quote
dbsst Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='Maga100']tak, tak, tak, bo ja chcę się ponapawać :evil_lol: urodzi wcześniej, bo ona chce, aby jej syn był z tego samego rocznika co mąż :diabloti: tak myślałam, że jest to podszyte rządzą zemsty tylko za co!!!!!!!!!! albo póżniej i wyskoczy koło świąt Wielkiej Nocy :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='dbsst']albo póżniej i wyskoczy koło świąt Wielkiej Nocy :evil_lol: jezu, czy ty masz pojęcie, jak będziesz wyglądać w 12 miesiącu ciąży??? :crazyeye: Quote
Recommended Posts