Alicja Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 [FONT=Arial]http://images49.fotosik.pl/130/c1cc09c908f78f0f.jpg bowskie ... zazdraszczam wycieczki :oops:[/FONT] Quote
dbsst Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 tak Bogarko to Madryt :loveu: Asiaczku ja przywiozłam też sobie coś rasowego ---------- doła, że musiałam wracać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 hahhaha jak to zrobiłaś Alu że dałaś zdjęcie przede mną hahahha Waszko urlop to duże słowo byłam tam tak krótko :placz::placz::placz::placz: za mało czasu na to wszystko :placz::placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 [quote name='dbsst']hahhaha jak to zrobiłaś Alu że dałaś zdjęcie przede mną hahahha [FONT=Arial]bo ja taka sprytna jezdem :p ale u nas to rodzinne :evil_lol:[/FONT] Waszko urlop to duże słowo byłam tam tak krótko :placz::placz::placz::placz: za mało czasu na to wszystko :placz::placz::placz::placz: [FONT=Arial]ale byłaś i widziałaś te cudeńka :multi:[/FONT] Quote
dbsst Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 cd niezła fura pod hotelem :d Alcala ale widziana tylko z okna :( Quote
Alicja Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 [FONT=Arial]:razz::razz:zostawiłaś NASZ wóz przed hotelikiem:shake: http://images38.fotosik.pl/126/4c8ed681b9282fc4.jpg[/FONT] Quote
Asiaczek Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Debe - może i krótko byłaś w M., ale za to treściwie.... Co zobaczyłaś i sfotografowałaś, to Twoje, prawda? Pzdr. Quote
bigos Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 pozdrawiamy:loveu: [FONT=Arial]Hasta la vista:cool1:[/FONT] Quote
Maga100 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 ponieważ autorka galerii ma ją w d... :diabloti: , pozwalam sobie.... na pierwszym planie wprawdzie Tadeusz, ale kto na drugim planie, no kto???? :loveu: Quote
Alicja Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/db4.jpg Pan Tadeusz i Księżna Szpilosława :multi: Quote
malawaszka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 czterokołowy wózek?????? phi!!!! :turn-l: Quote
Maga100 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='malawaszka']czterokołowy wózek?????? phi!!!! :turn-l: a idź ty z tymi trojkami beznadziejnymi :diabloti: poza tym pragnę ci przypomnieć, stara sklerozo, że ja mieszkam na zadupiu i tu nie ma chodników do spacerów na trzech rachitycznych, plastikowych kółkach na lekkim stelażu :cool1: Quote
Alicja Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='Maga100']a idź ty z tymi trojkami beznadziejnymi :diabloti: poza tym pragnę ci przypomnieć, stara sklerozo, że ja mieszkam na zadupiu i tu nie ma chodników do spacerów na trzech rachitycznych, plastikowych kółkach na lekkim stelażu :cool1: Dokładnie ...trójkolowce to badziew :angryy: i szpanerstwo Quote
malawaszka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='Maga100']a idź ty z tymi trojkami beznadziejnymi :diabloti: poza tym pragnę ci przypomnieć, stara sklerozo, że ja mieszkam na zadupiu i tu nie ma chodników do spacerów na trzech rachitycznych, plastikowych kółkach na lekkim stelażu :cool1: a gdzie ja napisałam, że TRZY?! już Ci się w tej starej głowie miesza biedactwo :diabloti: DWA powinny być DWA!!! po mamusi i po tatusiu na dwóch od razu powinien chłopak pomykać :p Quote
malawaszka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='Alicja']Dokładnie ...trójkolowce to badziew :angryy: i szpanerstwo :lol: czemu szpanerstwo? masa fajniejszych czterokołowców widziałam - bardziej szpanerskich :lol: moja siorka ma akurat trójkołowy i sobie chwali w terenie też bo akurat ma terenowe kółka - nie powiedziałabym, ze to badziew :niewiem: kazdy kupuje to co mu się podoba ;) Quote
Alicja Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='malawaszka']:lol: czemu szpanerstwo? masa fajniejszych czterokołowców widziałam - bardziej szpanerskich :lol: moja siorka ma akurat trójkołowy i sobie chwali w terenie też bo akurat ma terenowe kółka - nie powiedziałabym, ze to badziew :niewiem: kazdy kupuje to co mu się podoba ;) cho do nas na most i zobacz jak laski pardubicką odczyniają wjeżdżając ... sam Pan C. był pełen wspólczucia dla próbujących wjechać ...nie da sie :p...no i moje oki wlasne widziały jak mały pikował z wózka na ziemie jak mam zjeżdżała z wysokiego krwężnika i stanęła na pojedynczym przednim kółku , może na proste drozyny dobre ale nie na podjazdy , krawężniki :shake: Quote
Maga100 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='malawaszka']a gdzie ja napisałam, że TRZY?! już Ci się w tej starej głowie miesza biedactwo :diabloti: DWA powinny być DWA!!! po mamusi i po tatusiu na dwóch od razu powinien chłopak pomykać :p żeby mi się opieka społeczna zwaliła na głowę??? :cool1: [quote name='malawaszka']:lol: czemu szpanerstwo? masa fajniejszych czterokołowców widziałam - bardziej szpanerskich :lol: moja siorka ma akurat trójkołowy i sobie chwali w terenie też bo akurat ma terenowe kółka - nie powiedziałabym, ze to badziew :niewiem: kazdy kupuje to co mu się podoba ;) te co ja widziałam były badziewne, więc zgadzam się z Alicją eR. A że szpanerstwo... cóż, usłyszałam raz opinię, że czterokołowce są dla ubogich i zacofanych :cool1: Uboga i Zacofana Quote
malawaszka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 nie będę się z Wami spierać o wózki :lol: Quote
Recommended Posts