Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

tak Bogarko to Madryt :loveu:
Asiaczku ja przywiozłam też sobie coś rasowego ---------- doła, że musiałam wracać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

hahhaha jak to zrobiłaś Alu że dałaś zdjęcie przede mną hahahha

Waszko urlop to duże słowo byłam tam tak krótko :placz::placz::placz::placz: za mało czasu na to wszystko :placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='dbsst']hahhaha jak to zrobiłaś Alu że dałaś zdjęcie przede mną hahahha

[FONT=Arial]bo ja taka sprytna jezdem :p ale u nas to rodzinne :evil_lol:[/FONT]

Waszko urlop to duże słowo byłam tam tak krótko :placz::placz::placz::placz: za mało czasu na to wszystko :placz::placz::placz::placz:

[FONT=Arial]ale byłaś i widziałaś te cudeńka :multi:[/FONT]

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

[quote name='malawaszka']czterokołowy wózek?????? phi!!!! :turn-l:

a idź ty z tymi trojkami beznadziejnymi :diabloti:
poza tym pragnę ci przypomnieć, stara sklerozo, że ja mieszkam na zadupiu i tu nie ma chodników do spacerów na trzech rachitycznych, plastikowych kółkach na lekkim stelażu :cool1:

Posted

[quote name='Maga100']a idź ty z tymi trojkami beznadziejnymi :diabloti:
poza tym pragnę ci przypomnieć, stara sklerozo, że ja mieszkam na zadupiu i tu nie ma chodników do spacerów na trzech rachitycznych, plastikowych kółkach na lekkim stelażu :cool1:

Dokładnie ...trójkolowce to badziew :angryy: i szpanerstwo

Posted

[quote name='Maga100']a idź ty z tymi trojkami beznadziejnymi :diabloti:

a gdzie ja napisałam, że TRZY?! już Ci się w tej starej głowie miesza biedactwo :diabloti: DWA powinny być DWA!!! po mamusi i po tatusiu na dwóch od razu powinien chłopak pomykać :p

Posted

[quote name='Alicja']Dokładnie ...trójkolowce to badziew :angryy: i szpanerstwo

:lol: czemu szpanerstwo? masa fajniejszych czterokołowców widziałam - bardziej szpanerskich :lol: moja siorka ma akurat trójkołowy i sobie chwali w terenie też bo akurat ma terenowe kółka - nie powiedziałabym, ze to badziew :niewiem: kazdy kupuje to co mu się podoba ;)

Posted

[quote name='malawaszka']:lol: czemu szpanerstwo? masa fajniejszych czterokołowców widziałam - bardziej szpanerskich :lol: moja siorka ma akurat trójkołowy i sobie chwali w terenie też bo akurat ma terenowe kółka - nie powiedziałabym, ze to badziew :niewiem: kazdy kupuje to co mu się podoba ;)

cho do nas na most i zobacz jak laski pardubicką odczyniają wjeżdżając ... sam Pan C. był pełen wspólczucia dla próbujących wjechać ...nie da sie :p...no i moje oki wlasne widziały jak mały pikował z wózka na ziemie jak mam zjeżdżała z wysokiego krwężnika i stanęła na pojedynczym przednim kółku , może na proste drozyny dobre ale nie na podjazdy , krawężniki :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']a gdzie ja napisałam, że TRZY?! już Ci się w tej starej głowie miesza biedactwo :diabloti: DWA powinny być DWA!!! po mamusi i po tatusiu na dwóch od razu powinien chłopak pomykać :p

żeby mi się opieka społeczna zwaliła na głowę??? :cool1:

[quote name='malawaszka']:lol: czemu szpanerstwo? masa fajniejszych czterokołowców widziałam - bardziej szpanerskich :lol: moja siorka ma akurat trójkołowy i sobie chwali w terenie też bo akurat ma terenowe kółka - nie powiedziałabym, ze to badziew :niewiem: kazdy kupuje to co mu się podoba ;)

te co ja widziałam były badziewne, więc zgadzam się z Alicją eR.
A że szpanerstwo... cóż, usłyszałam raz opinię, że czterokołowce są dla ubogich i zacofanych :cool1:

Uboga i Zacofana