dbsst Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 a teraz tematycznie oby odleciały i juz nigdy nie wróciły te przemiłe stworzenia :eviltong::diabloti::evil_lol::evil_lol: koniec Quote
dbsst Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:moja ty siostro nierozdziewiczona do końca dziewico w falbaniastej kiecce:loveu::loveu::loveu::loveu:pojawiłas się tu tak nagle :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: pojawiam się i znikam i znikam ale może juz nie długo ;) Quote
Alicja Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='dbsst']pojawiam się i znikam i znikam ale może juz nie długo ;) będę czekać ...będę czekać ...będę czekać ...będę czekać ...będę czekać ... Quote
bonita Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Heloł sister ja też tu byłam i patrzałam :loveu::evil_lol: Quote
dbsst Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 no i ODLECIAŁY juz mnie nie bedzie bede trzepać biznesy ;) :multi::multi::multi: Quote
Maga100 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='dbsst'] modelowałam pewnej Pani wizażystce ;) http://images31.fotosik.pl/1/a7dece8cbb2798dc.jpg hmmmm, wyglądasz tu jakoś jak nie ty :cool1: ja tam wolę cię bez makijażu :loveu: [quote name='dbsst']a teraz tematycznie oby odleciały i juz nigdy nie wróciły te przemiłe stworzenia :eviltong::diabloti::evil_lol::evil_lol: http://images32.fotosik.pl/10/a19f69148f00709f.jpg i spełnilo się twe marzenie :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 pięknie te kaczki odleciały :laola: :multi: Quote
Medorowa Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Wow to już niebawem będziesz chajtnięta:bigcool::bigcool: Quote
Alicja Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='dbsst'] no i ODLECIAŁY juz mnie nie bedzie bede trzepać biznesy ;) :multi::multi::multi: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:HIP HIP HURRRRRAAAAAAAA POLECIAŁY :multi::multi::multi: Quote
anetta Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Szpila też szykuje się do odlotu :evil_lol: http://images31.fotosik.pl/10/de372a885c842f73.jpg Quote
basia2202 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 witanko poranne :multi: całusy od Zuzki dawno tu nie byłam:cool3: czy to już po ślubie?:p Quote
BeaC Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 ...piękne zdjęcie...............odlatujących kaczek:cool3: Quote
Ka-ka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 ello, po długiej nieobecności :cool3: http://images32.fotosik.pl/1/31acecce8f1c526e.jpg duchi jakieś czy co????? :crazyeye: a co do daty-no to widzę, że zostało Ci niewiele czasu bycia w tzw. stanie wolnym :evil_lol: odliczaj, odliczaj.... :loveu: Quote
Wyjątek Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 ale fajowe kaczuchy:cool3::multi: żeby nie było- Szpilunia jeszcze fajniejsza:loveu: Quote
e.v.a Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 baj baj kaczuchyyy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='Maga100']1.hmmmm, wyglądasz tu jakoś jak nie ty ja tam wolę cię bez makijażu i spełnilo się twe marzenie 1. :crazyeye: czy ty mnie kusisz czy straszysz ;) no w makijażu i czuje sie nie jak ja ale komus na tym zalezało wiec.......... ja łatwo ulegam prośbą ;) 2. NOOOOOOOOOOO W KOŃCU PO KACZOGRODZIE :multi: [quote name='malawaszka']pięknie te kaczki odleciały miejmy nadzieję, że za cztery lata spadną z hukiem :evil_lol::evil_lol: [quote name='Medorowa']Wow to już niebawem będziesz chajtnięta bede prawdziwa żona swojego męża :multi::multi: [quote name='bigos']A pod Poznaniem tzn gdzie? Sierosław :eviltong: [quote name='Alicja'] HIP HIP HURRRRRAAAAAAAA POLECIAŁY najwyższa pora na odlot ;) [quote name='anetta']Szpila też szykuje się do odlotu :evil_lol: http://images31.fotosik.pl/10/de372a885c842f73.jpg tak do ciepłych krajów leci sie mnożyć :eviltong: [quote name='basia2202']witanko poranne całusy od Zuzki dawno tu nie byłam czy to już po ślubie? witka i całuski od Szpiluski starej kluski :cool1: nie jeszcze czekamy [quote name='BeaC']...piękne zdjęcie...............odlatujących kaczek takie optymistyczne hahhaha [quote name='Ka-ka'] a co do daty-no to widzę, że zostało Ci niewiele czasu bycia w tzw. stanie wolnym odliczaj, odliczaj.... :loveu: się odliczam odliczam a mnie przybywa coraz więcej ;) :evil_lol: [quote name='Wyjątek']ale fajowe kaczuchy żeby nie było- Szpilunia jeszcze fajniejsza no :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='evaxon']baj baj kaczuchyyy hahahhahahha ciao ilatlia itak dalej i tak dalej Witam przelotem jak zwykle dziś załatwiam urzedowe sprawy bowsko jest nie ma co :diabloti: Quote
Alicja Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Szpilka w częściach ......jest sexi kikutek :loveu: http://images33.fotosik.pl/15/0312f72c24ba910e.jpg cze sis:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 kochaaana czyżbyś nie lubiła chodzić po urzędach???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 malawaszka napisał(a):kochaaana czyżbyś nie lubiła chodzić po urzędach???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: urzędy są fantastyczne :evilbat: cześć przyszła żono męża swego :diabloti: Quote
bigos Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Ten język nie wygląda jak zaproszenie na kawe:diabloti::diabloti::eviltong: Quote
clockwork Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='dbsst']hahahahahhahahhahahaha masz szanese mnie rozdziewiczyć :evil_lol: ja??? :crazyeye: o matko!!! ale ze mna sie nie chcesz chajtać :diabloti::diabloti: ????? powiedz że nie... bo ja nie chce z tobą... wogóle nie chce sie chajtać... bo ja tak lubie wbrew kościołowi :diabloti: Quote
dbsst Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='malawaszka']kochaaana czyżbyś nie lubiła chodzić po urzędach???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: uwielbiam nia lubie tylko z nich wychodzić z wiadomościa ze moge sie w kakaowe oko co najwyżej pocałowac ;) [quote name='Vectra']urzędy są fantastyczne :evilbat: cześć przyszła żono męża swego :diabloti: wspaniałe są tez pani z urzedową mina - młode bo te komunistycznej daty saw deche czesc :eviltong: [quote name='bigos']Ten język nie wygląda jak zaproszenie na kawe:diabloti::diabloti::eviltong: zapraszam z tym ze będziesz musiała jak będziesz chciała do mnie dojechac do holtelu przylesie :cool1: [quote name='clockwork']ja??? :crazyeye: o matko!!! ale ze mna sie nie chcesz chajtać :diabloti::diabloti: ????? powiedz że nie... bo ja nie chce z tobą... wogóle nie chce sie chajtać... bo ja tak lubie wbrew kościołowi :diabloti: kce kce marze o tym i lubisz tez WBREW URZĘDNIKOWI o szalona wrrrrrrrrrrrrrrr Quote
dbsst Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 a teraz mecz na którym ostatnio byłam Warszawa Łódź - WYGRALIŚMY la la la la Quote
Recommended Posts