bonita Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 SISTER znikła jak kamfora :grin: Wracuj tu :cool3: Quote
malawaszka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 ale mnie wqrzacie z tym pisaniem tu jak nie ma debe :mad: za każdym razem zaglądam z nadzieją, że są jakieś nowe foteczki i wieści a tu dupa! :diabloti: Quote
clockwork Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='malawaszka']ale mnie wqrzacie z tym pisaniem tu jak nie ma debe :mad: za każdym razem zaglądam z nadzieją, że są jakieś nowe foteczki i wieści a tu dupa! :diabloti: a mi chyba nie wyświetla wszystkich postów i fotek..:niewiem:. nie widze dupy:roll::shake:... ani debe nie widze :shake::shake::shake: DOMINISIU!!!!!!!!! :scream_3::scream_3::scream_3: dlaczego nie chce Ci sie z nami gadać :hmmmm: :cool1: Quote
dbsst Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 heloł jestem ale tylko dziś przez przypadek ;) wstawie jakies fotki dla fana demonicznej wiki 7 hahahahaha i spadam ;) ach to co miało być dwa tygodnie temu nie wypaliło :diabloti: miałam robić zdjęcia do folderu i na strone www ale co się odwlecze to nie uciecze za tydzień jade robić zdjęcia do folderu. :loveu: czyli za tydzień bede w Poznaniu ;) ale nie bede mieć na nic czasu bo oprócz zdjęć zostałam zaproszona na kurs anatomii klinicznej :multi::multi::multi::multi: a to dla przypomnienia hahahahha modelowałam pewnej Pani wizażystce ;) oczywiście moge utrzymać powage prawda hahahaha Quote
dbsst Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 prosze byłam na grzybach kurde zgubiłam gdzieś foty co je chciałam wstawic ups przepraszamy za usterki hahaha zaraz wracam tylko je znajde ;) Quote
dbsst Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 dobra chyba nie bedzie biegajacej Szpili nie mogę znaleźć fot kurde bele jaki ja mam burdel na kompie shit shit shit hahahha nie wiem co to ma byc bo to nawet fajne nie jest hahahhahahahaahahahhahaha Quote
dbsst Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 dobra teraz spadam jak nic się nie wydarzy ciekawego to wpadne wieczorem ;) Quote
e.v.a Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 ooo wrocona witaj:evil_lol: http://images33.fotosik.pl/1/c67b7b0537ec01d2.jpg hahhh a w Szpilce jak zwykle pelno energii:grin: Quote
clockwork Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 ooo... Demoniczna Viki7 :multi::multi::multi: twój fan bedzie wniebowzięty jak zobaczy że go posłuchałaś... ma Ci on cholera jasna wpływ na Ciebie... tyle luda cie tu nawoływało.. a tu prosze... 1 magiczne słowo Szatanka "Q..wa!!! dawaj zdjęcia!!" i O! prosze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buuuuhahhahahahahhaa Quote
malawaszka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 oooo a tym razem była :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie dupa tylko debe :diabloti: daj no wiecej z tego wizażu :razz::razz: Quote
dbsst Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='evaxon']ooo wrocona witaj:evil_lol: http://images33.fotosik.pl/1/c67b7b0537ec01d2.jpg hahhh a w Szpilce jak zwykle pelno energii:grin: hej ja wrócona witam ;) wiesz to prawdziwy dynamit :diabloti: [quote name='clockwork']ooo... Demoniczna Viki7 :multi::multi::multi: twój fan bedzie wniebowzięty jak zobaczy że go posłuchałaś... ma Ci on cholera jasna wpływ na Ciebie... tyle luda cie tu nawoływało.. a tu prosze... 1 magiczne słowo Szatanka "Q..wa!!! dawaj zdjęcia!!" i O! prosze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buuuuhahhahahahahhaa heheh wiesz ja lubie jak do mnie przemawia się z jajem :evil_lol::evil_lol: [quote name='malawaszka']oooo a tym razem była :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie dupa tylko debe :diabloti: daj no wiecej z tego wizażu :razz::razz: łe tam wizaż hahahha no ale że doopa to dzięki dzieki skromnnie powiem hahhaa:diabloti: ach mam juz datę tak zwanego ślubu :diabloti: 26.01.2008 godz 18:00 :roll::multi::multi: Quote
e.v.a Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 dbsst napisał(a): ach mam juz datę tak zwanego ślubu :diabloti: 26.01.2008 godz 18:00 :roll::multi::multi: :multi::roll: ale zimno bedzie brrrrrrr Quote
dbsst Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 noooooooooooooo hihihihii bedziemy sie z moim przyszłym meżusiem przytulac ze ho ho :eviltong: Quote
Asiaczek Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 dbsst napisał(a): ach mam juz datę tak zwanego ślubu :diabloti: 26.01.2008 godz 18:00 :roll::multi::multi: No, zimno będzie... ale w sercach ogień.. hahaha... Pzdr. Quote
anetta Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Jesteś :multi::multi: Jakieś duuuchiiii http://images32.fotosik.pl/1/31acecce8f1c526e.jpg :ghost_2: Quote
malawaszka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 łooooo ślubik w styczniu brrrrrrrrrrrrrrrr to już baaardzo niedługo moja droga :razz: czy już wsio załatwione??? :diabloti: Quote
Alicja Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='dbsst']hej ja wrócona witam ;) wiesz to prawdziwy dynamit :diabloti: :multi::multi::multi::multi::multi: heheh wiesz ja lubie jak do mnie przemawia się z jajem :evil_lol::evil_lol: no taaaa a MY tego organa nie posiadamy :diabloti:...:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: ach mam juz datę tak zwanego ślubu :diabloti: 26.01.2008 godz 18:00 :roll::multi::multi: :multi::multi::multi::multi:no nareszcie jakieś konkrety :loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:moja ty nie aż tak dziewico ;) Quote
Paula Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 O, matka wyrodna była :multi: I znowu zniknie na miesiąc :mad: Dasz radę przed grudniem się spotkać? :cool3: [quote name='dbsst']26.01.2008 godz 18:00 :roll::multi::multi: :multi: A sukienkę już masz :razz: http://images33.fotosik.pl/1/a014517b1cbf1303.jpg ja też chcę jeszcze z wizażu zobaczyć :razz: http://images33.fotosik.pl/1/59307eee2f96612c.jpg :loveu: Quote
bigos Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='dbsst'] czyli za tydzień bede w Poznaniu ;) ale nie bede mieć na nic czasu bo oprócz zdjęć zostałam zaproszona na kurs anatomii klinicznej :multi::multi::multi::multi: Co oznacza, że na nic nie będę miała czasu? Hę?:mad: Nie kumam:diabloti: Kawa być musi!:p Później nam zaaśniesz na tym kursie!A ja zapewniam zastrzyk dodatkowej energokofeiny:diabloti:Zapraszam Quote
clockwork Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='dbsst'] ach mam juz datę tak zwanego ślubu :diabloti: 26.01.2008 godz 18:00 :roll::multi::multi: :loveu::loveu::loveu::loveu: OCH!!!!! dziewica sie hajta!!!! :multi::multi::multi: ale jazda... sie bedzie działo... w noc poślubną :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
AśkaK Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 dbsst napisał(a):noooooooooooooo hihihihii bedziemy sie z moim przyszłym meżusiem przytulac ze ho ho :eviltong: Hehehe, cześć debeściarko!:lol::multi:Oj, wszystkie lody stopicie! Zaglądłam podpatrzeć jaką kiecuchnę wybrałaś.:cool3: Quote
dbsst Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 [quote name='Asiaczek']No, zimno będzie... ale w sercach ogień.. hahaha... Pzdr. haahhahaha do Ciebie się "Pani wpadne do ciebie" nie odzywam ;) [quote name='anetta']Jesteś :multi::multi: Jakieś duuuchiiii http://images32.fotosik.pl/1/31acecce8f1c526e.jpg :ghost_2: si si to ja nie poznałaś mnie no wiesz ;) [quote name='malawaszka']łooooo ślubik w styczniu brrrrrrrrrrrrrrrr to już baaardzo niedługo moja droga :razz: czy już wsio załatwione??? :diabloti: nie przypominaj mi że to nie długo BŁAGAM :evil_lol::evil_lol: załatwiony tylko urząd :evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja']no nareszcie jakieś konkrety moja ty nie aż tak dziewico hihihi nie wygaduj mnie tak do końca ;) [quote name='Paula_']O, matka wyrodna była I znowu zniknie na miesiąc Dasz radę przed grudniem się spotkać? A sukienkę już masz http://images33.fotosik.pl/1/a014517b1cbf1303.jpg ja też chcę jeszcze z wizażu zobaczyć :razz: http://images33.fotosik.pl/1/59307eee2f96612c.jpg :loveu: dam ale nie wiem kiedy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='bigos']Co oznacza, że na nic nie będę miała czasu? Hę?:mad: Nie kumam:diabloti: Kawa być musi!:p Później nam zaaśniesz na tym kursie!A ja zapewniam zastrzyk dodatkowej energokofeiny:diabloti:Zapraszam bede pochłonięta robieniem zdjęć i uczeniem się :evil_lol: no chyba, ze mnie odwiedzisz pod Poznaniem ;) [quote name='clockwork'] OCH!!!!! dziewica sie hajta!!!! ale jazda... sie bedzie działo... w noc poślubną hahahahahhahahhahahaha masz szanese mnie rozdziewiczyć :evil_lol: [quote name='AśkaK']Hehehe, cześć debeściarko!Oj, wszystkie lody stopicie! Zaglądłam podpatrzeć jaką kiecuchnę wybrałaś. hej samobójczyni ;) jeszcze nie wybrałam narazie latam po sklepach i mam ubaw jak panie mnie w te kiecuchy wciskaja i mówiaze mi pieknie w kazdej falbanie ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 :multi::multi::multi:moja ty siostro nierozdziewiczona do końca dziewico w falbaniastej kiecce:loveu::loveu::loveu::loveu:pojawiłas się tu tak nagle :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts