Alicja Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 :multi::multi::multi:no super podziwiam i foty i tych wspaniałych facetów na tych fotach ...pełen szacunek za to że potrafią pokazać ze SĄ najnormalniejsi i wartościowi Quote
e.v.a Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 dawaj baba wiecej bo widze tam przystojniaka:siara: witanko:multi: Quote
AśkaK Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 No naprawdę, szacuneczek!:p Są bardziej wysportowani niż większość "statusiałych", brzuchatych trzydziestolatków.:shake: Toż to masakra co się z chłopami dzieje! A tutaj aż miło popatrzeć na te bicepsy.:cool3: Evaxon, zmykaj, ja pierwsza go wypatrzyłam!:eviltong:;) Quote
e.v.a Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 AśkaK napisał(a):No naprawdę, szacuneczek!:p Są bardziej wysportowani niż większość "statusiałych", brzuchatych trzydziestolatków.:shake: Toż to masakra co się z chłopami dzieje! A tutaj aż miło popatrzeć na te bicepsy.:cool3: Evaxon, zmykaj, ja pierwsza go wypatrzyłam!:eviltong:;) ciekawe czy myslimy o tym samym trzymajacym pileczke:cool3::cool3::cool3: to prawda az milo popatrzec na bicepsiki:cool3: Quote
Paula Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Witaj matko wyrodna :multi: http://images33.fotosik.pl/15/341b1f11bfe06976.jpg :loveu: http://images34.fotosik.pl/16/5cab011b499ccab7.jpg trash talk :razz: :lol: Quote
Asiaczek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Cześc Debe:loveu:, Ty latasz po urzedach, a ja latam do pracy, codziennie... Odliczaj, Kochaniutka, odliczaj... No i najwazniejsze...pa pa pa Kaczorki! pzdr. Quote
Alicja Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Zawitałam się przywitać z Moja nierozdziewiczoną :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jeszcze Sis Xero :diabloti::evil_lol: Quote
bigos Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 piękne fotki:loveu: a ta kawa to mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja się spotkać:p moze z psiurkami:razz: Quote
AśkaK Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 evaxon napisał(a):ciekawe czy myslimy o tym samym trzymajacym pileczke:cool3::cool3::cool3: Nom!:grins::cool3: Quote
anetta Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Dziewczyny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Brawo dla naszych :lol::lol::klacz: Quote
clockwork Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='dbsst']uwielbiam nia lubie tylko z nich wychodzić z wiadomościa ze moge sie w kakaowe oko co najwyżej pocałowac ;) kce kce marze o tym i lubisz tez WBREW URZĘDNIKOWI o szalona wrrrrrrrrrrrrrrr :evil_lol::evil_lol: a mnie też możesz pocałować w kakaowe oko??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: po ślubie... w noc poślubną :razz::razz::razz::razz::razz: aha... ja jestem ZAWSZE WBREW!!! wbrew zasadom i przepisom :diabloti: [quote name='dbsst']a teraz mecz na którym ostatnio byłam Warszawa Łódź - WYGRALIŚMY la la la la :sweetCyb::sweetCyb:wygraliśmy!!!! :sweetCyb::sweetCyb: :evil_lol::evil_lol: szacun i rispekta!!!!!! mam kolesia na wózku.. po wypadku na kopalni, gdzie stracił noge :-( gra w siate... czy kosza :hmmmm: i opowiadał ile ONI muszą przejść... żeby cokolwiek zdziałać... szukanie sponsorów na wózki- specjalne do gry to droga przez męki :shake: dlatego szacun że kolesie mimo tego że nie są pełnosprawni potrafią coś zdziałać... potrafią żyć i funkcjonować cześć... dziewico.... :roll::roll: Quote
dbsst Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Witajcie widzę, że się o "moich" chłopaków bijecie :eviltong: jestem chora teraz jest lepiej ale było bardzo źle ------:shake: jestem na zwolnieniu nie ruszam się nie wychodze z pod koca a i tak ciągle mam gorączke takiego choróbska juz dawno nie miałam. :shake: wczoraj się troche nudziłam i porobiłam sobie kilka prac :p zainspirował mnie mój brat wpadł w odwiedziny i położył mnie na łopatki Quote
dbsst Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 to praca mojego brata na prędce jak ze mna gadał :loveu::loveu::loveu: zrobie sobie dwie koszulki takie biała i czarną :loveu: Quote
Alicja Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 :multi::multi::multi::multi:Debe mla sis.........ale będziesz miala zajebiaszczą koszulke:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ....tez ....ten SHPILIPS mnie zachwycił:loveu::loveu::loveu: braciszek :cool2: Quote
anetta Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Uu współczuje chróbska...:shake::glaszcze: Shpilips- fajnie wyszło :cool2: A na koszulce będzie świetnie wyglądać. Quote
dbsst Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 hej zwleczona z gorączka ZNOWU :shake: Quote
bigos Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 jak piękna fotka :glaszcze::glaszcze::glaszcze: trzym się kochana Quote
BBeta Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Hej, ciekawe przeróbki i ładny nowy bannerek ;) Duuuużo zdrowia :calus: Quote
dbsst Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 bigos napisał(a):jak piękna fotka :glaszcze::glaszcze::glaszcze: trzym się kochana dzięki - to straszna staroć troszke odświeżona ;) łej myślałam, że dziś sobie już poszaleje a tu doopa :-( ale śakoś sie trzymam teraz siedze w psie i kombinuje ------- i szukam sal weselnych jak nie kobinuje :shake: Quote
Alicja Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:sis ....WOW ..... http://images28.fotosik.pl/103/3aa9dd1562bab59e.jpg no weź i się wylecz .......:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: czekam na wysyłkę ;) Quote
dbsst Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='BBeta']Hej, ciekawe przeróbki i ładny nowy bannerek ;) Duuuużo zdrowia :calus: dziekować dziękować ;) oj potrzebne mi teraz zdrowie a ono mi uciekło ale wróci musi ;) [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:sis ....WOW ..... http://images28.fotosik.pl/103/3aa9dd1562bab59e.jpg no weź i się wylecz .......:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: czekam na wysyłkę ;) no staram sie sisterka ale jakoś mnie to nie idzie jeszcze mi zostało kilka dni do wybrania leków może wtedy :p dzis jak TZ mnie zwiezie na pocztę to Wam wyśle słowo nie chce wychodzic i sie włóczyc a poczte mam kawałek:razz: Quote
e.v.a Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 łaaa ale fajowa Szpilowa przerobeczkaaaa:multi::multi::multi::multi: witanko baba:loveu: Quote
dbsst Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 evaxon napisał(a):łaaa ale fajowa Szpilowa przerobeczkaaaa:multi::multi::multi::multi: witanko baba:loveu: witanko wnuczko ma kochana i jedyna nie zapomniana ;) dziękować przeróbeczka od brateczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 dbsst napisał(a):witanko wnuczko ma kochana i jedyna nie zapomniana ;) dziękować przeróbeczka od brateczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehe to to ja wiem ze od brateczka ale ta twojeczka tez extreczka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: buahahah ale to glupio brzmi :evil_lol: Quote
Recommended Posts