Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']do obrobiania mam tyle fot że szok
wystawa
wybieganie szpili
chrzciny
spacer z maksiem i axa
:shake: :shake: :shake:

No to proponuję przeprowadzenie obróbki dokładnie w wymienionej kolejności :razz: :evil_lol:

Pozdrawiam

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

dbsst napisał(a):
do obrobiania mam tyle fot że szok
wystawa
wybieganie szpili
chrzciny
spacer z maksiem i axa
:shake: :shake: :shake:

No gdzie te foty :mad: Ile bede czekac?:mad: Normalnie nie wytrzymałam i zapytałam :evil_lol:

Posted

baskomaniak napisał(a):
No to proponuję przeprowadzenie obróbki dokładnie w wymienionej kolejności :razz: :evil_lol:

A wlasnie, ze od konca :eviltong: :evil_lol: ;)

Posted

Debe - braciszek piękniutki, ale raczej nie wchodzi w rachubę, bo...wiek nie ten. Poza tym ja tez zajęta...

Co do zdjęć i ich przekazania, to może uda Ci się wpaść do Agaska do pracy i tam Jej zostawić? Może tak będzie ławiej, co?
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Debe - braciszek piękniutki, ale raczej nie wchodzi w rachubę, bo...wiek nie ten. Poza tym ja tez zajęta...

Co do zdjęć i ich przekazania, to może uda Ci się wpaść do Agaska do pracy i tam Jej zostawić? Może tak będzie ławiej, co?
pzdr.

Asiaczku nie wiem którz ten Agasek ale niech będzie heheheh
a z Debestką to ja szykuję jakieś spotkanie oczywiście jeszcze do dogadania i bez wykrętów, bo jak nie to umówię się z bratem :loveu: a mnie to nie przeszkadza czy on zajęty i czy ja zajęta jakoś to się ułoży :evil_lol: :evil_lol: jak to w życiu bywa:lol: :lol:
Debe daj znak jak masz wolne to może zaszalejemy :razz:

Posted

[quote name='dbsst']hahah jak będe miała talenta to się podziele słowo

a co szkoły u Wind to mi sie to marzy :oops: wiele bym dała za możliwość pobierania nauk u niej :oops:

dobra fot kilka.................nie Szpilki :evil_lol:

było bum

czy wystarczy :cool1:

No DEbe ty to masz dziewczyno talent do zdjęć aż brat spadł z rowera jak cykasz zdjęcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='agabass']Asiaczku nie wiem którz ten Agasek ale niech będzie heheheh
a z Debestką to ja szykuję jakieś spotkanie oczywiście jeszcze do dogadania i bez wykrętów, bo jak nie to umówię się z bratem :loveu: a mnie to nie przeszkadza czy on zajęty i czy ja zajęta jakoś to się ułoży :evil_lol: :evil_lol: jak to w życiu bywa:lol: :lol:
Debe daj znak jak masz wolne to może zaszalejemy :razz:
Agabass - czepiasz się paniusiu. Agasek - Agabassek!
Czekam na sygnał.
Pzdr.

Posted

[quote name='olcha']A ja Cię widziałam, widziałam, widziałam :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

...i nie podeszłam :oops:

A braaaat :cool3: :cool3: :cool3: :mdleje::crazyeye: Ola no wiesz? :evil_lol:
Wstydasz się czy jak? A do mnie byś podeszła?

cześć Dominisiu - gdzież Cię znów wywiało?

Posted

[quote name='Gosiek']:crazyeye: Ola no wiesz? :evil_lol:
Wstydasz się czy jak? A do mnie byś podeszła?

cześć Dominisiu - gdzież Cię znów wywiało?

A Ciebie to bym pewnie nie poznała :eviltong: bo mało Twoich zdjęć widziałam :eviltong:

No stydliwa taka jestem no :oops:

sylwiaskalska pokazuj brata :lol:

Posted

[quote name='olcha']A Ciebie to bym pewnie nie poznała :eviltong: bo mało Twoich zdjęć widziałam :eviltong:

No stydliwa taka jestem no :oops:

sylwiaskalska pokazuj brata :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobrze ze nie mam brata

Posted

:flaming: [quote name='olcha']A ja Cię widziałam, widziałam, widziałam :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

...i nie podeszłam :oops:

maupa zraniłaś me serce :placz: jak mogłas sie NIE UJAWNIĆ gdzie stałas
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

załamałam sie i....................:obrazic:

CZESC zjadła mnie praca i remont który jeszcze trwa ale jutro sie kończy juuuuuuuuuuuuuuuuuuuupi

Posted

[quote name='dbsst']:flaming:

maupa zraniłaś me serce :placz: jak mogłas sie NIE UJAWNIĆ gdzie stałas
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

załamałam sie i....................:obrazic::razz:a widzisz jakie te Dogomaniaczki dziwnie skromne i niesmiałe .......MY DoGoBanitki to lezą w tłum i siem przedstawiają ....albo lecą przez pół spodka i rzucają sie dogowiu prawie pod nogi krzyczac oooo Hexi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ to byłam JA w Spodku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/

Posted

[quote name='dbsst']

CZESC zjadła mnie praca i remont który jeszcze trwa ale jutro sie kończy juuuuuuuuuuuuuuuuuuuupi

nie możliwe :shake: :evil_lol:

cześc ;)