dbsst Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 hej PADAM !!!!!!!!!!!!!!!!! nie dam rady dziś wysłac Ci tych zdjęć Asiu cierpliwości plizzzzzzzzzzz :oops: sprzątamy sprzątamy sprzątamy i ciagle taki sam syf :shake: ale jaka radość jak wracam dziś z pracy i w domu czeka na mnie "TYLKO" pies :multi: :multi: Quote
dbsst Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 mam jeszcze kilka starych fot wstawie w ramach relaksu :evil_lol: klasyczny szpipopotamik Quote
KaRa_ Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Nie ma to jak relaksująca kąpiel błotna:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Szpilka = prosiak błotny! Za to jaka zdrowa będzie!:lol: Quote
e.v.a Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 :placz: te zdiecia sa za piekne:placz: Quote
Medorowa Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Moja <-chciałabym;) mordeńka:loveu: :loveu: Zdjęcia są rewelacyjne, piękne, wspaniałe itd.itp....;) Quote
madzia20sosnowiec Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 hahaha no pieknie, dominika ja sie nie dziwie czemu sprzatasz sprzatasz i mowisz ze efektow nie ma :eviltong: Quote
Alicja Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 :loveu::loveu::loveu::loveu:o mój toffany Szpipopotamik:multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 jaaaki gremlinek słodki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 A tu wygląda, jak rozpędzony byczek:cool3: :cool3: Quote
sylwiaskalska Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Debe czy ty ją tak wkurzyłaś :mad: :mad: :evil_lol: Quote
bigos Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Jak zwykle jestem pod wielkim wrażeniem tego co sie dzieje w tej galerii:modla::modla::modla::Rose::Rose::Rose: Pozdrawiam Quote
Paula Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Ahahaha, jaki blotny Szpil :evil_lol: Szpila:evil_lol:wiec ;) Quote
dreamer Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 cześć :-] jak tam paluszki, nie odpadły? a skóra się trzyma? ;) ~*~ :roflt: super! :turn-l: ~*~ hehehee... jaka szczęśliwa :evil_lol: :loveu: Quote
Mi. Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 łał!:crazyeye: Co więcej moge powiedzieć?:lol: Quote
Kati Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 rewelacyjne fotki, dawno nie odladalam takiego wspanialego psa i tak dobrych fotek. Quote
PIKA Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 klasyczny szpipopotamik buhahaha :evil_lol: Kapiele blotne sa zdrowotne :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Wkleję tutaj parę fotek zrobionych przeze mnie. Do oceny przez Debe. Pzdr. Quote
dbsst Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Nie ma to jak relaksująca kąpiel błotna:evil_lol: hahaha wiesz osiedlowe SPA :lol: [quote name='evaxon'] te zdiecia sa za piekne:placz: dziękuje :oops: [quote name='madzia i medor']Moja <-chciałabym;) mordeńka:loveu: Zdjęcia są rewelacyjne, piękne, wspaniałe itd.itp.... maleńka to prawda i prawie Twoja ;) dziękuje :oops: [quote name='madzia18sosnowiec'] hahaha no pieknie, dominika ja sie nie dziwie czemu sprzatasz sprzatasz i mowisz ze efektow nie ma :eviltong: hahah bo mam w domu kopare na pół etetu wydało sie ;) dziś ja wyczsałam TONA piachu i to nie wiem gdzie ona to trzymała :shake: [quote name='Alicjarydzewska']o mój toffany Szpipopotamik:multi: [/quote ona czeka ;) [quote name='malawaszka'] jaaaki gremlinek słodki :loveu: gramlinastyfaflun :lol: [quote name='sylwiaskalska']Debe czy ty ją tak wkurzyłaś :evil_lol: powiedziałam DO DOMU LAFIRYNDO :evil_lol: [quote name='bigos']Jak zwykle jestem pod wielkim wrażeniem tego co sie dzieje w tej galerii Pozdrawiam jejciu dziękuje :oops: [quote name='dreamer']cześć :-] jak tam paluszki, nie odpadły? a skóra się trzyma? ;) ~*~ ledwo co ;) hahahhaha [quote name='*luthien*']łał!:crazyeye: Co więcej moge powiedzieć?:lol: :oops: :multi: [quote name='Kati']rewelacyjne fotki, dawno nie odladalam takiego wspanialego psa i tak dobrych fotek. bardzo mnie cieszą Twoje odwiedwiedziny :multi: bardzo dziękuje w imieniu swoim i Szpili :buzi: [quote name='PIKA']buhahaha :evil_lol: Kapiele blotne sa zdrowotne :evil_lol: PIKA wpadasz na osiedlowe SPA :evil_lol: Asiu zaraz zabieram sie za słanie fot ;) Quote
dbsst Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Asieńko Kochana ja nie czuje sie kompetetna do oceny fot :oops: pscoła KOSIASTA :cool3: czrny bez czy jak on się tam nazywa trzebaby było jakoś wyciągnąc bo jest śliczny ale ginie w zielonym mnie się podobają ale to nie ocena to FAKT :eviltong: Quote
leemonca Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 znowu tu byłam :pissed:, wszystko widziałam :pissed: i nie chce mi się wracać do swojej galerii :pissed:, zacznij wklejać jakieś nieudaczniki, to się lepiej poczuję :bigcry: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 leemonca napisał(a):znowu tu byłam :pissed:, wszystko widziałam :pissed: i nie chce mi się wracać do swojej galerii :pissed:, zacznij wklejać jakieś nieudaczniki, to się lepiej poczuję :bigcry: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czesc Leemonco :cool3: ja właśnie zaraz się wybieram do Twojej galeri :cool3: Quote
Vectra Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Debe moje zdanie na temat swoich fotek znasz :diabloti::diabloti: więc mówie cześć cioteczko :multi::multi::multi: Quote
dbsst Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Vectra napisał(a):Debe moje zdanie na temat swoich fotek znasz :diabloti::diabloti: więc mówie cześć cioteczko :multi::multi::multi: cześć cioteczko :multi: :multi: :multi: tak wiem nie lubisz mojej sztyka buuuuuuuuuuuuuuuhahahahahaha sztuka hahahhaahaha się az oplułam ze śmiechu ;) mam głosnieki znalazłam jutro wale filmiki i się uczem :multi: :multi: Quote
Recommended Posts