Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

leemonca napisał(a):
a jak eksponuje swą piękną, maleńką stópkę :diabloti: kopciuch czeka na królewicza z drugim bucikiem :diabloti: :diabloti: :diabloti:

dzień dobry!!!!
:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Debe gdzie ty:razz:

Posted

leemonca napisał(a):
a jak eksponuje swą piękną, maleńką stópkę :diabloti: kopciuch czeka na królewicza z drugim bucikiem :diabloti: :diabloti: :diabloti:

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

ino skąd takiego buciora wziąsć :evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
pani wczoraj nam uprzykszyła spacer

bardzo przyjemny i spokojny

przeszkadzały jej psy ktore nawet jej nie widziały

była jedyna w całym parku ktorej TE akurat psy przeszkadzały........

wzbudziła tym ogólne poruszenie i śmiech................śmiech był z jej skromnej osoby :shake:

Asiu to wystarczy :cool3:

pochłoneła mnie praca i remont :placz:
mam dość już się miał skończyć w tym tygodniu i.............i się nie skończy :placz: :placz:

narazie pracuje jeszcze na 80% możliwości ale lada dzień bedzie 100% obrotów i na dgm mnie juz widywac tak często nie będziecie :placz: :placz:

ale pocieszajace jesto to, że zgłosił sie ktoś do mnie z zaapytaniem czy nie bylabym mila i nie zrobiła zdjęc na chrzcie :multi: w niedziele mam sesyjke trzymajcie kciukasy :multi: :multi:
alez sie boje ależ sie ciesze :multi: :multi: :multi:

Posted

dbsst napisał(a):

ale pocieszajace jesto to, że zgłosił sie ktoś do mnie z zaapytaniem czy nie bylabym mila i nie zrobiła zdjęc na chrzcie :multi: w niedziele mam sesyjke trzymajcie kciukasy :multi: :multi:

pani fotograf ale pani sie pochwali fotkami cooo:cool3:
witaj Dominik :multi: :evil_lol:

Posted

to troche tych fot co już były ale zostały ukradzione :evil_lol: nie pamiętam które są a których nie było więc wstawiam systko od ostatniego zdjecia Justy ;)

koparka

tu za uchem okropna rana po pogryzieniu :placz:

skok na główkę

przecinak

i buuuuuuuuuuuum

Posted

psy które atakuja wszystkich ludzi w parku :evil_lol: :evil_lol:

a to inni ludzie którzy byli strasznei oburzeni naszymi psami:evil_lol: :evil_lol:
widzicie w ich oczach strach i panike :evil_lol: :evil_lol:

iiiii bęc

i patrzcie na to wściekłe spojrzenie
:evil_lol: :evil_lol: :mad: :mad:

Posted

[quote name='PIKA']a kto Szpilencje pogryzł ? :mad: Dawaj go tu :mad:
było je trzy ale to juz przeszłość TZ wziął sprawy w swoje ręce :mad: :evil_lol: :mad:

wiem, że niektórzy odwiedzający nas nie przepadaja za wyrazem fafli bokserowych..... w takim razie odemnie dla Was Szpila bez głowy :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Jejuu!! Czy Wy oszalałyście:crazyeye: :crazyeye: Takie bydlaki puszczać bez smyczy, bez kagańców, jeszcze kolczatki powinny mieć, bo w takich obróżkach, to nie wiadomo czy bestie utrzymacie, jak się rzuci na jakąś lafiryndę;) :evil_lol:

Posted

A ja dzisiaj widzialam lafirynde (albo bardzo podobna babe) :evil_lol:

dbsst napisał(a):
narazie pracuje jeszcze na 80% możliwości ale lada dzień bedzie 100% obrotów i na dgm mnie juz widywac tak często nie będziecie :placz: :placz:

Buuuuuu :placz:
dbsst napisał(a):
w niedziele mam sesyjke trzymajcie kciukasy :multi: :multi:

Super :multi: Gratulejszyn :kciuki:

Posted

Debessteczko [SIZE="1"](sory z spoufałość ;) ), foteczki wykonane słynnym już bez wątpliwości „Emilkiem” są normalnie BOSKIE. Chyba wykopyrtnę mojego Olimpusika na śmietniczek... nie tak dawno był na topie :roll:
Gdybym nie zaglądał do Szpilkowej galerii, to może bym się zapewne tak bardzo nie zdołował... :razz:

Pozdrawiam

[SIZE="1"]P.S.
Swoją drogą podziwiam Cię za odwagę...
(mam na myśli fotki tej „sympatycznej” kobitki)

Posted

[quote name='dbsst']wywaliło mnie zdogo z opisami fot :angryy: :angryy: wiec wstawiam ponownie ale juz bez opisow:angryy: :angryy: :angryy:

No nieeee co wchodze to widze zajefane zdjęcia :mad: :mad: Poprosze o jakieś złe jakości :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Witaj Debe :)