Asiaczek Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Wytłumaczy mi ktoś wreszcie, o co chodzi z ta lafiryndą?! Generalnie chyba łapię, ale tak więcej szczegółów poproszę... pzdr. Quote
Teklunia Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Dzien dobry! Zaleglosci nadrobilam, zdjecia fajne, spacerki fajne i fajnie wyploszyłyscie Panią Lafiryndę :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 leemonca napisał(a):a jak eksponuje swą piękną, maleńką stópkę :diabloti: kopciuch czeka na królewicza z drugim bucikiem :diabloti: :diabloti: :diabloti: dzień dobry!!!!:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Debe gdzie ty:razz: Quote
Vectra Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 leemonca napisał(a): a jak eksponuje swą piękną, maleńką stópkę :diabloti: kopciuch czeka na królewicza z drugim bucikiem :diabloti: :diabloti: :diabloti: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: ino skąd takiego buciora wziąsć :evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 dbsst napisał(a):pani wczoraj nam uprzykszyła spacer bardzo przyjemny i spokojny przeszkadzały jej psy ktore nawet jej nie widziały była jedyna w całym parku ktorej TE akurat psy przeszkadzały........ wzbudziła tym ogólne poruszenie i śmiech................śmiech był z jej skromnej osoby :shake: Asiu to wystarczy :cool3: pochłoneła mnie praca i remont :placz: mam dość już się miał skończyć w tym tygodniu i.............i się nie skończy :placz: :placz: narazie pracuje jeszcze na 80% możliwości ale lada dzień bedzie 100% obrotów i na dgm mnie juz widywac tak często nie będziecie :placz: :placz: ale pocieszajace jesto to, że zgłosił sie ktoś do mnie z zaapytaniem czy nie bylabym mila i nie zrobiła zdjęc na chrzcie :multi: w niedziele mam sesyjke trzymajcie kciukasy :multi: :multi: alez sie boje ależ sie ciesze :multi: :multi: :multi: Quote
e.v.a Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 dbsst napisał(a): ale pocieszajace jesto to, że zgłosił sie ktoś do mnie z zaapytaniem czy nie bylabym mila i nie zrobiła zdjęc na chrzcie :multi: w niedziele mam sesyjke trzymajcie kciukasy :multi: :multi: alez sie boje ależ sie ciesze :multi: :multi: :multi: pani fotograf ale pani sie pochwali fotkami cooo:cool3: witaj Dominik :multi: :evil_lol: Quote
PIKA Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Debe to gratulacje :razz: Pani Fotograf :multi: Quote
dbsst Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 nie dziękuje żeby nie zapeszać :cool1: siem bojkam i tyle :roll: Quote
dbsst Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 to troche tych fot co już były ale zostały ukradzione :evil_lol: nie pamiętam które są a których nie było więc wstawiam systko od ostatniego zdjecia Justy ;) koparka tu za uchem okropna rana po pogryzieniu :placz: skok na główkę przecinak i buuuuuuuuuuuum Quote
PIKA Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 dbsst napisał(a): tu za uchem okropna rana po pogryzieniu :placz: a kto Szpilencje pogryzł ? :mad: Dawaj go tu :mad: Quote
dbsst Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 psy które atakuja wszystkich ludzi w parku :evil_lol: :evil_lol: a to inni ludzie którzy byli strasznei oburzeni naszymi psami:evil_lol: :evil_lol: widzicie w ich oczach strach i panike :evil_lol: :evil_lol: iiiii bęc i patrzcie na to wściekłe spojrzenie :evil_lol: :evil_lol: :mad: :mad: Quote
dbsst Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 [quote name='PIKA']a kto Szpilencje pogryzł ? :mad: Dawaj go tu :mad: było je trzy ale to juz przeszłość TZ wziął sprawy w swoje ręce :mad: :evil_lol: :mad: wiem, że niektórzy odwiedzający nas nie przepadaja za wyrazem fafli bokserowych..... w takim razie odemnie dla Was Szpila bez głowy :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Jejuu!! Czy Wy oszalałyście:crazyeye: :crazyeye: Takie bydlaki puszczać bez smyczy, bez kagańców, jeszcze kolczatki powinny mieć, bo w takich obróżkach, to nie wiadomo czy bestie utrzymacie, jak się rzuci na jakąś lafiryndę;) :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 wywaliło mnie zdogo z opisami fot :angryy: :angryy: wiec wstawiam ponownie ale juz bez opisow:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Alicja Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 :crazyeye:debe ta jest zajedwabista:loveu: :mad:kto pogryzł moją siostrzenicę :cool3: Quote
dbsst Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 to sa najgroźniejsze psy w stoLycy Szpila po zjedzeniu 2 babc oblizuje sie Quote
Medorowa Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Jejku, dobrze, ze ten potwór nie mieszka w ,,moim" mieście:mad: :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 :shake: że też Ci się tak chce domalowywać te fruwające trawki - a mówisz, żeś taaaakaaa zajęta :evil_lol: Quote
Paula Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 A ja dzisiaj widzialam lafirynde (albo bardzo podobna babe) :evil_lol: dbsst napisał(a):narazie pracuje jeszcze na 80% możliwości ale lada dzień bedzie 100% obrotów i na dgm mnie juz widywac tak często nie będziecie :placz: :placz: Buuuuuu :placz: dbsst napisał(a):w niedziele mam sesyjke trzymajcie kciukasy :multi: :multi: alez sie boje ależ sie ciesze :multi: :multi: :multi: Super :multi: Gratulejszyn :kciuki: Quote
Vectra Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Debe gratki i trzymam kciuki - napewno zrobisz zajebiste fotaski :multi::multi: Boskie :loveu::loveu::loveu: już to pisałam ,ale wcieło :angryy: Quote
baskomaniak Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Debessteczko [SIZE="1"](sory z spoufałość ;) ), foteczki wykonane słynnym już bez wątpliwości „Emilkiem” są normalnie BOSKIE. Chyba wykopyrtnę mojego Olimpusika na śmietniczek... nie tak dawno był na topie :roll: Gdybym nie zaglądał do Szpilkowej galerii, to może bym się zapewne tak bardzo nie zdołował... :razz: Pozdrawiam [SIZE="1"]P.S. Swoją drogą podziwiam Cię za odwagę... (mam na myśli fotki tej „sympatycznej” kobitki) Quote
sylwiaskalska Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='dbsst']wywaliło mnie zdogo z opisami fot :angryy: :angryy: wiec wstawiam ponownie ale juz bez opisow:angryy: :angryy: :angryy: No nieeee co wchodze to widze zajefane zdjęcia :mad: :mad: Poprosze o jakieś złe jakości :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj Debe :) Quote
nomu Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Te w biegu zdjęcia ooooh takie ostre i wyraźne :O piękne I jak się pieknie modelka prezentuje :) Quote
Teklunia Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='dbsst'] hihi, poopcia mam problemy z wyhamowaniem :evil_lol: Quote
Recommended Posts