Justa Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 bezwzględna? :diabloti: gdzieżby tam :diabloti: ruszyłyby suczydła szarymi komórkami troche :diabloti: Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Justa napisał(a):pierwsza piękna !:loveu: dziękuje Justa napisał(a):bezwzględna? :diabloti: gdzieżby tam :diabloti: ruszyłyby suczydła szarymi komórkami troche :diabloti: naprawde jestes wariatka to ta nauka tak Ci mózg lasuje :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Justa napisał(a):eee tam. stefan nam porzuca :cool3: (magi stefan żeby było jasne :cool3: ) tak. Ja też uważam, że będzie w tej roli świetny. Na pewno lepszy niż TZci, którzy nie rozumieją, że piłka ma upaść przed obiektywem, w linii prostej :cool1: dbsst napisał(a):kurde nie mam zielonego pojęcia czemu te foty tak różnia sie kolorami :placz: :placz: :placz: :placz: o Boże, Dominiko, to straszne. Nie wiem, jak ty sobie z tym poradzisz. Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Maga100 napisał(a):tak. Ja też uważam, że będzie w tej roli świetny. Na pewno lepszy niż TZci, którzy nie rozumieją, że piłka ma upaść przed obiektywem, w linni prostej :cool1: o Boże, Dominiko, to straszne. Nie wiem, jak ty sobie z tym poradzisz. tak TZci sa nierefolmowalni :eviltong: no nie wiem ide sie powiesić za włosy na kracie kominowej :diabloti: Quote
Paula Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Cudna fafluna :loveu: i to uszko :grin: Maksiu tez sie tak zasmarkuje kolo noska :cool1: Quote
Medorowa Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Prosie wycałować ten słodki pychol ode mnie:loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 paula_z napisał(a):Cudna fafluna :loveu: i to uszko :grin: Maksiu tez sie tak zasmarkuje kolo noska :cool1: to jutro beda dwa zasmarkance latac :evil_lol: madzia i medor napisał(a):Prosie wycałować ten słodki pychol ode mnie:loveu: :loveu: zobaczymy co da się zrobić :cool1: :evil_lol: :shake: bardzo kiepskiej jakości ale nie mogłam sie oprzeć :evil_lol: Quote
bonita Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Ale ona cudna :), nie często się Szpilę widzi w bezruchu, mogę się poprzyglądać jej mordce :). Ucho jednak ani chwili w miejscu nie wytrzyma ;) Quote
Medorowa Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 dbsst napisał(a):zobaczymy co da się zrobić :cool1: :evil_lol: No, no:mad: :mad: :mad: Te jej minki:evil_lol: Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 bonita napisał(a): Ale ona cudna :), nie często się Szpilę widzi w bezruchu, mogę się poprzyglądać jej mordce :). Ucho jednak ani chwili w miejscu nie wytrzyma ;) hahahha faktycznie ona zawsze w ruchu a jak nie ona to jakaś jej częśc ;) madzia i medor napisał(a):No, no:mad: :mad: :mad: no dobLa na ten argument nie ma rady :evil_lol: i sponsor dzisiejszej radości :D Quote
Pysia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Zobaczyłam dzisiaj światełko w tunelu :diabloti: To była ta sałatka :evil_lol: Miałam chwile radości jak Vectra napisała : ciociu debe :diabloti: Przez moment się ucieszyłam że mam zdolne dziecko nawet :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak mi się na filozofie zebrało po tym piwie.... Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Pysia napisał(a):Zobaczyłam dzisiaj światełko w tunelu :diabloti: To była ta sałatka :evil_lol: Miałam chwile radości jak Vectra napisała : ciociu debe :diabloti: Przez moment się ucieszyłam że mam zdolne dziecko nawet :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak mi się na filozofie zebrało po tym piwie.... hahahhahahhahahaha mamciu z Ciebie prawdziwy philozof :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 ach, w końcu dałaś się namówić, zeby wstawić swoje zdjecie w galerii? :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 dbsst napisał(a):hahahhahahhahahaha mamciu z Ciebie prawdziwy philozof :evil_lol: Tak sobie siedzę dalej i rozmyślam po białej parzonej na grilu smazonej na kolacje zjedzonej że taka debe to dobra w domu rzecz :roll: Sałatke pokroi i człeka rozbroi i syna pobawi :evil_lol: Idę zaraz sobie zrobić sałatkę owocową bo mi ślinka naciekła do ust :eviltong: Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Maga100 napisał(a): ach, w końcu dałaś się namówić, zeby wstawić swoje zdjecie w galerii? :loveu: :loveu: tez Cie Toffam do utraty tchu :cool1: :evil_lol: :diabloti: Pysia napisał(a):Tak sobie siedzę dalej i rozmyślam po białej parzonej na grilu smazonej na kolacje zjedzonej że taka debe to dobra w domu rzecz :roll: Sałatke pokroi i człeka rozbroi i syna pobawi :evil_lol: Idę zaraz sobie zrobić sałatkę owocową bo mi ślinka naciekła do ust :eviltong: mamciu PtYSIU czy TY sie oby napewno dobrze czujesz i czy to było tylko jedno piffko :roll: szkoda ze rzecz ale i tak mi miło :diabloti: Quote
Alicja Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 dbsst napisał(a):hahahha faktycznie ona zawsze w ruchu a jak nie ona to jakaś jej częśc ;) no dobLa na ten argument nie ma rady :evil_lol: i sponsor dzisiejszej radości :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol:przypomina mi jakiegos prezydenta:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bosz ale mina :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:przypomina mi jakiegos prezydenta:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ooł **** wypikowało mi fak tak ni ewypikuje na to nie wpadłam, a tez mnie sie znajomy wydał co gorsza z kaczki zostało tylko wspoamnienie :shake: pójde do pierdla jak nic :placz: Quote
Hanna R. Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Dobranoc. :loveu: Heyki i papatki :diabloti: Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Dobranoc. :loveu: Heyki i papatki :diabloti: jak cudownie było Cie gościć w mych skromnych progach :diabloti: srasznie sie dzis nagadałas w tej oto skromnej galerii ja nie wiem :shake: :diabloti: papatki i do porannej herbatki :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 dbsst napisał(a):ooł **** wypikowało mi fak tak ni ewypikuje na to nie wpadłam, a tez mnie sie znajomy wydał co gorsza z kaczki zostało tylko wspoamnienie :shake: pójde do pierdla jak nic :placz::razz:eee nie bój żaby .....zawsze możesz liczyc na Rodzinę:p Quote
dbsst Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:eee nie bój żaby .....zawsze możesz liczyc na Rodzinę:p bogate paczki z pilnikami :cool3: Quote
Vectra Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 dbsst napisał(a):bogate paczki z pilnikami :cool3: kupione z NADWYŻEK :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Vectra napisał(a):kupione z NADWYŻEK :evil_lol: :evil_lol: tylko nadwyzki wchodza w rachube :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Vectra napisał(a):kupione z NADWYŻEK :evil_lol: :evil_lol: Dogomaniackich ;) Ja to nawet Cię odwiedzę :diabloti: Żeby nacieszyć me oczy Twoją osobą za ...kratami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Boszzzzzzzzz....Idę :p Quote
Recommended Posts