e.v.a Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 mniam mniam ale pycha...mmm mmmm mmmm az jezyk mnie boli od lizania monitorka:evil_lol: czesc:D Quote
Vectra Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 aaaaaaaa jaka smakowitość mniammmmmm mam nadzieje że zostawiłaś troche tej sałatki ? Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Vectra napisał(a):aaaaaaaa jaka smakowitość mniammmmmm mam nadzieje że zostawiłaś troche tej sałatki ? eeeeeeeeeeee postaram się tak naprawde to to mój sniadanie obiad i kolacja. Ale mam baterie miodu :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 majoka napisał(a):A ja bidulka mam krupnik:( oj daaaaaaaaaaaaawno nie jadłam krupnika mniam Quote
Paula Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Salataka byla pyszna, mniam :eating: dbsst napisał(a):Ale mam baterie miodu :evil_lol: :multi: :multi: :multi: Quote
Kate I Luka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 :eating: :eating: pyszności... ale bym zjadła... evaxon napisał(a):mniam mniam ale pycha...mmm mmmm mmmm az jezyk mnie boli od lizania monitorka:evil_lol: czesc:D :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ewka ale się uśmiałam z Twojego hasła :lol: :lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 :cool1: Vectra przykro mi :( ale juz prawie po sałatce Quote
Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dbsst napisał(a): :cool1: Vectra przykro mi :( ale juz prawie po sałatce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ewcia wpadnie do tatusia on ma sałatke dla pieskow i zrobisz nową:evil_lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 ci którzy mnie znaja osobiście wiedza, ze jestem pełną uroku i wdzięku młodą osobą. Jestem miła i uprzejma. Poznała sie na mnie również moja sąsiadka z naprzeciwka i dziś rano przyszła do mnie z takimi o to podrakami :D Quote
Hanna R. Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Czy Ty aby nie miałas być na studniówce ? Tak jak Waszka ? Cholera - chyba ZNOWU coś mi się popieprzyło .... :-( Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Czy Ty aby nie miałas być na studniówce ? Tak jak Waszka ? Cholera - chyba ZNOWU coś mi się popieprzyło .... ja na stooodnioowce :-o :-o :evil_lol: :evil_lol: ja dziś z dziewczynkami nakaffe sie umowiłam:evil_lol: :evil_lol: na stoodnioowe wybiera sie JUSTA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Hahahahaha ! Ale napisz mi przynajmniej, że w Twojej galerii o tym przeczytałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czyli Edyta Anna Barbara Falińska miała rację zadając mi pewne pytanie :lol: Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Hahahahaha ! Ale napisz mi przynajmniej, że w Twojej galerii o tym przeczytałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czyli Edyta Anna Barbara Falińska miała rację zadając mi pewne pytanie :lol: miała bardzo racje :evil_lol: :evil_lol: tak u mnie czytałaś o krokach Polonezowych i Duzo Fiatowych :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Ha ! trochę się zmartwiłam. Ale nie za bardzo :evil_lol: Piekę szarlotkę z brzoskwiniami. I pianą kokosową. I będzie finalnie z bitą śmietaną :p Quote
dbsst Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Ha ! trochę się zmartwiłam. Ale nie za bardzo :evil_lol: Piekę szarlotkę z brzoskwiniami. I pianą kokosową. I będzie finalnie z bitą śmietaną :p AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ja kce szarlotke z kokosem morela i smietana zbitą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Paszteciki i sernik tez byly pyszne :multi: Quote
Medorowa Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Nie wchodzę tu nigdy, ale to nigdy więcej:mad: :mad: ;) Ja na diecie, a tu takie pyszności:eviltong: Quote
Pysia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 paula_z napisał(a):Paszteciki i sernik tez byly pyszne :multi: Nie chwal się bo ja też jadłam pyszności u sąsiadki :eviltong::eviltong::eviltong: Ale aparatu nie zabrałam...Zresztą ja nie wiem czy ona by focenie talerzy zrozumiała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 A mi parę lat temu sąsiadka zrobiła całą miedniczkę pierożków z mięsem! Ale ja wtedy nie miałam aparatu... Dobre były, mniam, mniam... Pzdr. Quote
Gosiek Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 cześć szalona kobieto :buzi: uwielbiam czytać Twoje wpisy w przeróżnych fotoblogach :evil_lol: rozbrajasz mnei swoim poczuciem humorku :loveu: Quote
Kate I Luka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 dbsst napisał(a): :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: powiedz gdzie są tak cudowne sąsiadki to od razu się przeprowadzam!!! Moja mi wczoraj o mało co podłogi nie uszkodziła tłukac chyba miotłą w sufit, bo Gastek 5 minut szalał z piłką, i krowa zawału o mało nie dostała :angryy: Już chciałam lecieć na dół pytać czy to nie czasem jakieś sygnały SOS i czy pogotowia jej nie wzywać :krach: Mieszkają na 6 mieszkań 3 stare wdowy i 1 stare małżeństwo. Normalnie jak w domu geriatryków się czujemy. Przejść po schodach głośno nie można, w mieszkaniu na palcach. Ostatnio nam wezwali straż miejską, bo się poszłam kąpać o 23 i ta z dołu przeze mnie spać nie mogła :wallbash: :wallbash: :wallbash: Quote
Alicja Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Kate I Luka napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: powiedz gdzie są tak cudowne sąsiadki to od razu się przeprowadzam!!! Moja mi wczoraj o mało co podłogi nie uszkodziła tłukac chyba miotłą w sufit, bo Gastek 5 minut szalał z piłką, i krowa zawału o mało nie dostała :angryy: Już chciałam lecieć na dół pytać czy to nie czasem jakieś sygnały SOS i czy pogotowia jej nie wzywać :krach: Mieszkają na 6 mieszkań 3 stare wdowy i 1 stare małżeństwo. Normalnie jak w domu geriatryków się czujemy. Przejść po schodach głośno nie można, w mieszkaniu na palcach. Ostatnio nam wezwali straż miejską, bo się poszłam kąpać o 23 i ta z dołu przeze mnie spać nie mogła :wallbash: :wallbash: :wallbash::angryy::angryy::angryy:o żesz ale macie bowsko ....a może jakiś gaz usypiający im puścić :diabloti: Debe jak miodek:razz: Quote
Kate I Luka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::angryy::angryy::angryy:o żesz ale macie bowsko ....a może jakiś gaz usypiający im puścić :diabloti: Debe jak miodek:razz: Trafił nam się najgorszy blok... Już kiedyś jednej Łukasz odpalił, po kolejnej awanturze, że jak jej towarzystwo sąsiadów przeszkadza, to jest takie miejsce gdzie już sami sztywni leżą, i jak jej się nie podoba to ma sobie tam domek wybudować... Quote
Recommended Posts