PATIszon Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='Agata i Zorka']Kimi Kimi 28.03.09 Włocławek on Vimeo Wielkie wielkie dzieki!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
Agata i Zorka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Patiszonie nie za maco:) byłoby wiecej pudli gdyby mi się karta nie skończyła... ale może ktoś z Batmanów będzie miał jeszcze:) Bo też czekam:) Quote
Magda i Saga Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Dzięki za Oxę, jeju już chyba z 50 razy oglądałam. Bardzo kształcące. Jeszcze raz :loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Luiza, Agata - Bardzo dziękuję za Wełniakowe filmiki!!! :loveu: :multi: Quote
ewka i haker Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 YouTube - Zawody Agilty Włocławek, sobota (28.03.)-KIMI (jumping open) YouTube - Zawody Agilty Włocławek, sobota (28.03.)-SUNDAY (jumping open) YouTube - Zawody Agilty Włocławek, sobota (28.03.)-PIPI (jumping open) YouTube - Zawody Agilty Włocławek, sobota (28.03.)-VIGO (jumping open) YouTube - Zawody Agilty Włocławek, sobota (28.03.)-JAYA (jumping 0) YouTube - Zawody Agilty Włocławek, sobota (28.03.)-OPI (A1) Quote
wendka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Luiza, Agata: dzieki wielkie za filmiki Jinxowej :loveu: Quote
Cerber Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 nie ma za co! :) więcej jest tu - YouTube - Kanal von alcarian nie za bardzo mam czas by wstawiać wszystkie po kolei, wybaczcie. Na profilu są nowe filmiki z niedzieli... też byłoby ich więcej gdybym miała większą pojemność na kartach... :roll: Quote
Agata i Zorka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Su Su 28.03.09 Włocławek on Vimeo Seawilds Taste of Trouble Seawilds Taste of Trouble 28.03.09 Włocławek on Vimeo Pankracy Pankracy 28.03.09 Włocławek on Vimeo Loki Loki 28.03.09 Włocławek on Vimeo Karo Karo 28.03.09 Włocławek on Vimeo Haker Haker 28.03.09 Włocławek on Vimeo niedługo coś jeszcze dojdzie Quote
Fretka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 A my mamy filmiki z Nerciem :roll:... YouTube - NERO Agility Włocławek, 'JL0' 28.03.09r YouTube - NERO Agility Włocławek, 'JL0' 29.03.09r i jeden z Ghandim: YouTube - GHANDI Agility Włocławek, 'Jumping 1 medium' 28.03.09r Quote
Toller Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 nawet nie wiem jak dziękować za Fajerka, czyli Seawild's Taste of Trouble!!! Bardzo mnie to ucieszyło :loveu::multi::loveu::multi: Mogę włożyć ten filmik na blog hodowli, oczywiscie z autorem? Quote
Aussie Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Ale pod filmikiem "Su" na vimeo jest inny pies. Quote
niuka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 dzieki za moje szaro-czarne belgiry. coraz czesciej sie zastanawiam nad tym, czy ja je kiedykolwiek do konca zrozumiem... ych :) Quote
Agata i Zorka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Ale pod filmikiem "Su" na vimeo jest inny pies. kto jest pod filmikiem Su? bo wydawało mi się, że to Suza... jesli jest jakiś błąd w imieniu to przepraszam... Quote
Agata i Zorka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Ale pod filmikiem "Su" na vimeo jest inny pies. kto jest pod filmikiem Su? bo wydawało mi się, że to Suza... jesli jest jakiś błąd w imieniu to przepraszam... nawet nie wiem jak dziękować za Fajerka, czyli Seawild's Taste of Trouble!!! Bardzo mnie to ucieszyło :loveu::multi::loveu::multi: Mogę włożyć ten filmik na blog hodowli, oczywiscie z autorem? Bardzo proszę brać:) Quote
Toller Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Agata i Zorka'] Bardzo proszę brać:) :sweetCyb::sweetCyb: Quote
Rauni Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Drodzy Dogomaniacy! Czy ktoś przypadkiem nie znalazł książeczki startowej Vigo? Odebrałam ją z sekretariatu, to pamiętam, ale byłam tak zmęczona, że nie pamiętam, co z nią zrobiłam, przeszukałam swoje bagaże i nie znalazłam, może ktoś ją przypadkiem zabrał? :placz::placz::placz: Quote
Aussie Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Agata i Zorka napisał(a):kto jest pod filmikiem Su? bo wydawało mi się, że to Suza... jesli jest jakiś błąd w imieniu to przepraszam... Przyznam, że nie wiem jak się nazywa ten springerek, ale mi chodziło o Su, inaczej Suri - owczarka australijskiego. Innych Su nie znam ;-) Quote
Agata i Zorka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Przyznam, że nie wiem jak się nazywa ten springerek, ale mi chodziło o Su, inaczej Suri - owczarka australijskiego. Innych Su nie znam Z tego co wiem, ta springerka to Suza (Su) od Katki Szmorąg z Extremsów:) Quote
Aussie Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 LOL, no to nie wiedziałam, że są dwie różne Su :evil_lol: Quote
machoj Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Chciałam przyłączyć się do podziękowań za udane zawody :lol:. Dorotko i APSiki zawsze z wielką przyjemnością jeżdżę na zawody przez Was organizowane i tym razem się nie zawiodłam. Możliwość nocowania w cieplutkiej hali, bufecik całkiem dobrze zaopatrzony, to wszystko stwarza miłą, domową atmosferę. Sędzia i torki "w porzo" :evil_lol:, jedynie chyba to wspólne zapoznawanie się z torem dla S,M i L było nie najlepszym pomysłem, przy tak dużej liczbie startujących zawodników. Zgadzam się też w pełni z wcześniejszą wypowiedzią Magdy D., a w szczególności: "Co do schodzenia po dyskwalifikacji to kiedyś juz dyskusja trwała i zdaje się, że wnioski były takie: powtarzamy kombinację, która nam się nie udała i schodzimy lub nie powtarzamy i kończymy przebieg". Agata i Zorka wielkie dzięki za filmik z Watażką :loveu: To bardzo pouczające obejrzeć swój przebieg - daje dużo do myślenia :cool3: Quote
Ludek Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Powoli ładuję filmiki. YouTube - Kanal von LudekMilo Miłego oglądania Quote
PATIszon Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Wiedzialam, ze moge na Cie liczyc.... tenkju dobra kobieto :modla: Quote
Recommended Posts