Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nawet nie wiem jak dziękować za Fajerka, czyli Seawild's Taste of Trouble!!!
Bardzo mnie to ucieszyło :loveu::multi::loveu::multi:
Mogę włożyć ten filmik na blog hodowli, oczywiscie z autorem?

Posted

Ale pod filmikiem "Su" na vimeo jest inny pies.

kto jest pod filmikiem Su? bo wydawało mi się, że to Suza... jesli jest jakiś błąd w imieniu to przepraszam...

nawet nie wiem jak dziękować za Fajerka, czyli Seawild's Taste of Trouble!!!
Bardzo mnie to ucieszyło :loveu::multi::loveu::multi:
Mogę włożyć ten filmik na blog hodowli, oczywiscie z autorem?

Bardzo proszę brać:)

Posted

Drodzy Dogomaniacy!

Czy ktoś przypadkiem nie znalazł książeczki startowej Vigo? Odebrałam ją z sekretariatu, to pamiętam, ale byłam tak zmęczona, że nie pamiętam, co z nią zrobiłam, przeszukałam swoje bagaże i nie znalazłam, może ktoś ją przypadkiem zabrał?

:placz::placz::placz:

Posted

Agata i Zorka napisał(a):
kto jest pod filmikiem Su? bo wydawało mi się, że to Suza... jesli jest jakiś błąd w imieniu to przepraszam...

Przyznam, że nie wiem jak się nazywa ten springerek, ale mi chodziło o Su, inaczej Suri - owczarka australijskiego. Innych Su nie znam ;-)

Posted

Przyznam, że nie wiem jak się nazywa ten springerek, ale mi chodziło o Su, inaczej Suri - owczarka australijskiego. Innych Su nie znam

Z tego co wiem, ta springerka to Suza (Su) od Katki Szmorąg z Extremsów:)

Posted

Chciałam przyłączyć się do podziękowań za udane zawody :lol:.

Dorotko i APSiki zawsze z wielką przyjemnością jeżdżę na zawody przez Was organizowane i tym razem się nie zawiodłam.
Możliwość nocowania w cieplutkiej hali, bufecik całkiem dobrze zaopatrzony, to wszystko stwarza miłą, domową atmosferę.
Sędzia i torki "w porzo" :evil_lol:, jedynie chyba to wspólne zapoznawanie się z torem dla S,M i L było nie najlepszym pomysłem, przy tak dużej liczbie startujących zawodników.
Zgadzam się też w pełni z wcześniejszą wypowiedzią Magdy D., a w szczególności:
"Co do schodzenia po dyskwalifikacji to kiedyś juz dyskusja trwała i zdaje się, że wnioski były takie: powtarzamy kombinację, która nam się nie udała i schodzimy lub nie powtarzamy i kończymy przebieg".

Agata i Zorka wielkie dzięki za filmik z Watażką :loveu:
To bardzo pouczające obejrzeć swój przebieg - daje dużo do myślenia :cool3: